Nema posla sa stanovnicima Srbije....

HappyFuneral

Domaćin
Poruka
4.545
Ne znam da li je tema za pdf Politika ili za ovaj, ali mi je zelja da se ne uvlacimo mnogo u politiku...

Mnogo puta sam naisao na sajtove koji nude posao, a isto tako i garantuju isplatu.

Ne mislim na sajtove tipa PTC, ili PTR, nego na ozbiljne sajtove, gde se oglasavaju ozbiljni ljudi/firme kojima treba neka aplikacija, video, audio itd.

Uglavnom trazim one koji nude poslove koji imaju veze sa racunarima, al verujem da ih ima i koji nude drugacije poslove (samo ih je teze odraditi od kuce :)).

Nego, desavalo mi se da neke poslove ne dobijem jer zivim u Srbiji i nema nacina da me isplate, odnosno ima, ali niko nece da se cima da ide do banke, popunjava gomilu papira da bi poslao novac, ako vec postoji paypal ili nesto slicno...

E sad... ne zanima me razlog zbog kog mi nemamo gomilu mogucnosti ni prodaje ni kupovine u Internet prodavnicama u inostrantvu, ni zbog kojeg ne mozemo da imamo paypal racune ili slicno, vec me zanima da li neko zna neki nacin na koji bi zaobisao te poteskoce i normalno poslovao preko Interneta/

Pa zar nema onaj Moneybookers? Zar to nije manje-vise kao PayPal? A Alertpay?

Postoji, ali radi se o tome da je paypal najzastupljeniji i ne mogu ja da teran neku firmu da otvori Alertpay racun samo zbog mene. Jel postoji neki nacin da se koristi paypal u Srbiji.

A mozes i da kazes nesto vise o Moneybookersu i Alertpayu.

Jel je moguce da nekako linkujem Mb i PP i saljem sa racuna na racun sa kog mogu da podignem novac u Srbiji?

Msm... bilo sta?

Ne znam da li je tema za pdf Politika ili za ovaj, ali mi je zelja da se ne uvlacimo mnogo u politiku...

Mnogo puta sam naisao na sajtove koji nude posao, a isto tako i garantuju isplatu.

Ne mislim na sajtove tipa PTC, ili PTR, nego na ozbiljne sajtove, gde se oglasavaju ozbiljni ljudi/firme kojima treba neka aplikacija, video, audio itd.

Uglavnom trazim one koji nude poslove koji imaju veze sa racunarima, al verujem da ih ima i koji nude drugacije poslove (samo ih je teze odraditi od kuce :)).

Nego, desavalo mi se da neke poslove ne dobijem jer zivim u Srbiji i nema nacina da me isplate, odnosno ima, ali niko nece da se cima da ide do banke, popunjava gomilu papira da bi poslao novac, ako vec postoji paypal ili nesto slicno...

E sad... ne zanima me razlog zbog kog mi nemamo gomilu mogucnosti ni prodaje ni kupovine u Internet prodavnicama u inostrantvu, ni zbog kojeg ne mozemo da imamo paypal racune ili slicno, vec me zanima da li neko zna neki nacin na koji bi zaobisao te poteskoce i normalno poslovao preko Interneta/

To što neke poslove ne možeš da dobiješ jer živiš u Srbiji samo govori o tome koliko nam veruju.Ovde se posao još uvek radi uz pomoć ‚‚taške i maške‚‚ a to kod ozbiljnih firmi ne pali.Do god nebudemo imali stabilno poslovno okruženje, do tada ćemo imati i takav odnos prema nama od strane drugih država.Sećam se još na prvoj godini faksa kad nam je jedna profesorica rekla ‚‚U poslovnom svetu poverenje dobijate samo jednom ako ga prokockate to će biti jedna od crnih mrlja na imenu vaše firme.‚‚ ..samo što to kod nas ne važi. :aha:

Back