Nema ništa loše u tome razgovarati neformalno

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da se ovde treba samo zezati i ništa više. Nema smisla biti ozbiljan kad sam forum to nije.
Treba se zezati, ali ne bas svuda.
Nekad je neumesno zezati, npr kad osobe pricaju o svojim problemima, kao sto je na psihologiji slucaj ili na odredjenim tenama vezane za zdravlje.
Ako je nekom dosadno onda ima svastaru, trebaju komedijasi i dvorske lude da imaju svoj prostor, ali i ljudima koje vole intelektuakne diskusije treba dati prostora,
pa nek’ svako bira.

Treba se zezati, ali ne bas svuda.
Nekad je neumesno zezati, npr kad osobe pricaju o svojim problemima, kao sto je na psihologiji slucaj ili na odredjenim tenama vezane za zdravlje.
Ako je nekom dosadno onda ima svastaru, trebaju komedijasi i dvorske lude da imaju svoj prostor, ali i ljudima koje vole intelektuakne diskusije treba dati prostora,
pa nek’ svako bira.
Otkud znam da je nešto na psihologiji? Ja tamo ne idem, niti je ova kafana tamo. Zar ne vidiš da je ovo deo koji se zove - Opusti se?
Zezanje je za opuštene ljude, komedijaši i dvorske lude to rade kao posao, relano ne kapiraju zezanje.
Intelektualne diskusije na Krstartici?
Čekaj, jel neko spomenuo dvorske lude?

Otkud znam da je nešto na psihologiji? Ja tamo ne idem, niti je ova kafana tamo. Zar ne vidiš da je ovo deo koji se zove - Opusti se?
Zezanje je za opuštene ljude, komedijaši i dvorske lude to rade kao posao, relano ne kapiraju zezanje.
Intelektualne diskusije na Krstartici?
Čekaj, jel neko spomenuo dvorske lude?
Ne razumeš ti ništa.
Intelektualna diskusija je kad uradiš kopi pejst temu i napišeš : I ja isto. A vi?
Onda svi : I mi.

Back