pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.764
Da li ste pobornik opuštene diskusije ili kontrolisane?
Kako to utiče na psihu?
Mišljenja?
Kako to utiče na psihu?
Mišljenja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opustene..99% vremena mi se ne piše nešto ekstremno ozbiljno, čak i kada sam jako dobro upućen u temu.Možda nisam bila najjasnija. Pitanje je vezano za forum i razgovore naprimer na Psihologiji
E sada pričamo o formi izražavanja.Opustene..99% vremena mi se ne piše nešto ekstremno ozbiljno, čak i kada sam jako dobro upućen u temu.
Nisam ni zalazio previše na psihologiju.E sada pričamo o formi izražavanja.
Dakle , izražavanju - ne vređanju sagovornika
Ostatak foruma je prilično neformalan.
opusteneDa li ste pobornik opuštene diskusije ili kontrolisane?
rasterecujeKako to utiče na psihu?
nemoj da sedis sa osobama sa kojima ne mozes da budes opustenMišljenja?
Upravo. I prirodno je.rasterecuje
samo opusteno, moze sagovornik kompletno lud da bude, nema vezeDa li ste pobornik opuštene diskusije ili kontrolisane?
Kako to utiče na psihu?
Mišljenja?
jeees.Ovo je samo moj pokušaj tj apel da se odobri i na ovom mestu neformalnije izražavanje i razgovor.
Psihologija nije ptf gde možemo biti previše neformalni kao ni ptf zdravlje i sl. Mislim da se slažeš sa mnom jer neki neformalni odgovori mogu dovesti do pogrešnih zaključka kada se radi o nekim ozbiljnim problemima.Ovo je samo moj pokušaj tj apel da se odobri i na ovom mestu neformalnije izražavanje i razgovor.
Slažem se. Međutim, radi se o suprotnom. Niti je ozbiljan problem niti je nestručan savet. Neformalno sažeta poenta je bila u pitanju , ne moja.Psihologija nije ptf gde možemo biti previše neformalni kao ni ptf zdravlje i sl. Mislim da se slažeš sa mnom jer neki neformalni odgovori mogu dovesti do pogrešnih zaključka kada se radi o nekim ozbiljnim problemima.
Mi imamo papir da smo ludSlažem se. Međutim, radi se o suprotnom. Niti je ozbiljan problem niti je nestručan savet. Neformalno sažeta poenta je bila u pitanju , ne moja.
P.s. a ja imam i pečat. A vi?![]()
a na kom forumu ne treba?Ovo je samo moj pokušaj tj apel da se odobri i na ovom mestu neformalnije izražavanje i razgovor.
Pa otvori tvoju temu tamo gde misliš da je najprikladnije. Forum Opusti se je najsiguirniji što se tiče restrikcija.Au, a taman sam htela da se raspišem inače, kad ono - tema o forumu![]()
Pa otvori tvoju temu tamo gde misliš da je najprikladnije. Forum Opusti se je najsiguirniji što se tiče restrikcija.