Nema napretka ovakve države Srbije sve dok su važniji rijalitiji od finala Roland Garrosa

Nole je pustio Nadala da pobedi....da ga je pobedio kakvu kampanju vode protiv Novaka mozda bi ga i ubili.Ovako je bolje bice dana za megdana samo da je Nole ziv i zdrav.

Možda. Možda je dobio i više novca da pusti Nadala. Nije mi delovao nezadovoljno zato što je izgubio meč.

Rijaliti programi su najnize djubre,koje zagadjuje sve oko sebe.Medjutim,oni nemaju nikakve veze sa teniskim turnirima,pa ni sa ovim u parizu.
Zasto bi jednog prosecnog gradjanina interesovalo,ko je pobedio na Rolan Garosu ??? Ti koji ucestvuju,na tom i slicnim turnirima,to ne rade za
slavu,nego za ogromne novce.I to je u redu,svako ima pravo,da do novca dolazi na nacin,koji njemu odgovara.Ali ne vidim zaso bih ja trebao
da gledam TV prenos,nekog teniskog turnira ili recimo,kosarkaske utakmice.???

Rijaliti programi su najnize djubre,koje zagadjuje sve oko sebe.Medjutim,oni nemaju nikakve veze sa teniskim turnirima,pa ni sa ovim u parizu.
Zasto bi jednog prosecnog gradjanina interesovalo,ko je pobedio na Rolan Garosu ??? Ti koji ucestvuju,na tom i slicnim turnirima,to ne rade za
slavu,nego za ogromne novce.I to je u redu,svako ima pravo,da do novca dolazi na nacin,koji njemu odgovara.Ali ne vidim zaso bih ja trebao
da gledam TV prenos,nekog teniskog turnira ili recimo,kosarkaske utakmice.???
Ko to od tebe trazi ?
Ne gledam ni ja teniski mec od 3-4-5h, jer nemam vremena za to, ali to ne znaci da necu navijati za Novaka da pobedi.
To ti je kao litmus papir, bez obzira sto se neko predstavlja i potpisuje kao Srbin npr. na B92 a navija protiv Novaka, odma znas da je sa druge strane Mustafa. :lol:

CONSIGLIERI ---Ali opet moram reci svoje misljenje.Da li ja moram da navijam,bilo za Novaka,ili npr.Nadala ? Ne moram da navijam ni jednog,ni za drugog,jer sam jednostavno,indiferentan
Naravno da ne moras da navijas.
Ne pratim streljastvo, ali ako cujem da je neko uzeo zlato na olimpijadi pod srpskom zastavom, bice mi drago.
Ko kaze da mu je svejedno a Srbin je rodjenjem, taj nije normalan pa glumi neko ludilo.
Ljudi koji ne podrzavaju sunarodnike koji predstavljaju svoju drzavu i takmice se pod drzavnom zastavom zovu se izrodi i takvih imas svuda u vrlo malom procentu, kao i ostalih mentalnih bolesnika.

Роланд-Гарос је исто ријалити као и задруга
Pa nisu baš isti u pogledu onoga što promovišu.RG promoviše sport,talenat,rad i trud koji dovode do uspeha.Zadruga promoviše neke koorve jeftine,nepismene neandretalce i poremećene ličnosti. Šta bi od to dvoje voleo da bude uzor tvom detetu?

Pa nisu baš isti u pogledu onoga što promovišu.RG promoviše sport,talenat,rad i trud koji dovode do uspeha.Zadruga promoviše neke koorve jeftine,nepismene neandretalce i poremećene ličnosti. Šta bi od to dvoje voleo da bude uzor tvom detetu?
Promoviše ljude koji su jednako glupi kao pomenute osobe niskog morala a koji se pitaju bukvalno za sve, a jedina njihova vrednost je što dovoljno brzo i jako prebacuju lopticu preko mreže čime bi se jednako mogli dresirati i neke životinje iz roda mačaka.

Autorska tema
Šetajući jednim velikim gradom sinoć slušam Srpsku omladinu i to devojke za udaju kako pričaju o Kulićkoj iz rijalitija a o NEČEM PAMETNOM NI REČI.
Sport je jedino sredstvo da mladi u Srbiji postanu zadovoljni jer sve ono pevaljka.rijaliti zvezda ravno je samo modernoj prostitutki.Ni muškarci nisu daleko odmakli jer vidite samo kada se žene i koliko imaju dece kada se ožene?
Ovako nećemo daleko a mediji slušaju samo one koji im plaćaju za te stvari kao PINK na primer.Ipak sam narod je jedini koji može ovo zlo da prekine dotle idemo u samu propast i izumiranje.

Млади људи говоре о оном што је у трендингу , односно што је актуелно ..ту актуелност , познатију под термином "трендиг" . дефинишу медији искључиво .

Ставити медије под реформу и радити на томе да се под популарно убацује нешто друштвено корисно ..типа.. пошумљавање шума , радне акције , унапређење животне средине и остале друштвено корисне радње. које би саме од себе утицале на личност и развој младог човека ..

али , ако се налазимо у свету препуном изазова пред младим човеком и ако се тражи бег од свакодневнице , онда је мање зло што две девојке говоре о Миљани , него нпр наметати иностране Запанде трендове који су много деструктивнији и од парова и од задруге .

да ли је могуће проћи уопште кроз овај век неоштећен када је цео свет на удару ..није могуће , али је могуће наћи алтернативу типа Миљана која је много блажа верзија оног чему би се та деца окренула да нема оваквих програма ..

то је луфт вентил ,нема тежину и не оставља трага.

Наравно не можемо очекивати од сваког да чита књиге и бави се спортом као хобијем ..али могуће је усмерити омладину на прави пут , као што је то било у СФРЈ .

У СФРЈ је постојала алтернатива страној деструктивној , тада популарној , рок , пунк сцени ..појавили су се домаћи рокери који су певали и изгледали као Западни , али су се држали те неке традиције , образовања итд..

када ниси способан да управљаш светом и одређујеш трендове , онда једно што можеш јесте да нађеш алтернативу која је мање погубна , односно није погубна у опште ..

90 тх је избор био или Цеца или Мадона ..значи или се девојка уда и има децу , по могућности за српског хероја , или тамо мења хиљаду мушкараца , жена и остало ..

Back