Нема лампе на Samsunng Galaxy S5830

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.560
Опирем се новотаријама када су мобилни у питању, шта ће ми разна чуда, географска ширина, надморска висина итд...треба ми за позиве, поруке и као камера. Све до пре неки дан користио стари, са дугмићима.
Али се мора. И сад, да не би из Фиће ускочио у Ферари, пређе у Голфа двојку, тј - ставим картицу у онај мали тач-скрин, Самсунг 5830 И уходавам се, Андроид ми за сада служи само као камера и да смештам разне фајлове у ПДФ.
Међутим, тај Самсунг нема лампу/сијалицу.
Одем на Гугл, каже активирај је тамо, али је тамо нема, него само WI-FI, BT, GPS ...
Видим има да се скина Флашлајт као додатни програмчић, али не знам да ли да то чачкам.

Мора да имаш лампу међу виџетима.

Тапни и задржи прст било где на празном простору на почетном екрану, требало би да ти се појави негде "widgets", међу њима нађи flashlight или torch и онда опет тапни, задржи и превуци на почетни екран.

Мора да имаш лампу међу виџетима.

Тапни и задржи прст било где на празном простору на почетном екрану, требало би да ти се појави негде "widgets", међу њима нађи flashlight или torch и онда опет тапни, задржи и превуци на почетни екран.
Од тога сам и почео, али нема, да не набрајам сад шта има... Нема ни torch ни lamp ни flaslight . Нашао са неке добре ствари, као пречице за брзо бирање итд, али лампе нема.

Неће да се отвори.
Кликне на доњу опцију и оно врти, врти...
Или, да идем на горњу, Интернет?
Успут, да приметим да неа опција минијатура или цела слика

Prilozi

• 1620915908547.png
    1620915908547.png
    874,7 KB · Pregleda: 3

Back