Neljudi :(

A da, ja sam se zeznula, mislila sam da majka ima 60, a cerka 40 i nesto godina, a ono su to bile redom godine ubice, pa majke pa cerke.

Onda je to jos strasnije, nemam reci.

P.S. Ja ne nalazim, citaj gornji post, smatram da nema opravdanaj za nereagovanje.

Jedino, kazem, pomislila sam da nisu neki specificni slucajevi koje niko iz komsiluka nije voleo, ali sada vidim da je to nemoguce zbog 6. godisnje devojcice makar.
Pretpostavila sam da nisi lepo procitala postz:)
Ma ljudi su postali odvratni,nema dalje!

A da, ja sam se zeznula, mislila sam da majka ima 60, a cerka 40 i nesto godina, a ono su to bile redom godine ubice, pa majke pa cerke.

Onda je to jos strasnije, nemam reci.

P.S. Ja ne nalazim, citaj gornji post, smatram da nema opravdanaj za nereagovanje.

Jedino, kazem, pomislila sam da nisu neki specificni slucajevi koje niko iz komsiluka nije voleo, ali sada vidim da je to nemoguce zbog 6. godisnje devojcice makar.

znaci kad bi ti u svojoj zgradi videla iskasapljenu sezdesetogodisnju komsinicu koja doziva u pomoc, ti mozda negde ne bi zvala policiju jer je ne volis? :eek:

Pretpostavila sam da nisi lepo procitala postz:)
Ma ljudi su postali odvratni,nema dalje!

Mnogo su se zatvorili u sebe i kao da su otupeli na tudje probleme, pa evo sad vidim i ovako urgentne.

Ja imam jednog siledziju u zgradi koji se napije i sve zivo maltretira jakom muzikom u doba odmorako mu se suprotstavi spreman je da ga tuce, i NIKO nista da mu kaze i to vec 3 godine!. To ne mogu da verujem, jer i da je strah u pitanju, pa valjda kad se udruzi vise komsija, pa zovne policiju, ili bez nje, onda nema sta da se plase.

To je za mene bar neki "dokaz" (mada nije tema) nepostojanja (pravih) muskaraca, nego su i oni postali plasljivi kao zene, sramota za citav ljudski rod.

Postajemo zapad. Mada ja bas nisam relevantan... moram reci da mi se cela stvar uzasno gadi.

Ma svima se gadi, ali to je fenomen "modernog" društva u tranziciji... Što je najgore u nekim situacijama i ne znaš kome da se obratiš, ako hoćeš nekome da pomogneš...

Pre su puštali emisiji je o kriminalu u Rusiji i bila je priča o nekoj pljačkaškoj bandi u Rostovu koju je pojurio goloruki mladić koji je utovarivao kamion na ulici. Oni su ga upucali, ali ih je dovoljno usporio da bi ih policija stigla... Pre par godina u istom tom Rostovu, oteta i više puta silovana devojka je istrčala na terasu stana u kom su je držali i zapomagala da ljudi zovu policiju i niko se nije ni okrenuo. To je globalni fenomen...

Nego jel se sećate slučaja onog čoveka, oca četvoro dece koji je došao u Beograd da se samospali jer ne može da živi od šikaniranja kriminalaca koje je prijavio policiji da švercuju gorivo preko Dunava? Kome on da se obrati za pomoć? :roll:

Ma svima se gadi, ali to je fenomen "modernog" društva u tranziciji... Što je najgore u nekim situacijama i ne znaš kome da se obratiš, ako hoćeš nekome da pomogneš...

Pre su puštali emisiji je o kriminalu u Rusiji i bila je priča o nekoj pljačkaškoj bandi u Rostovu koju je pojurio goloruki mladić koji je utovarivao kamion na ulici. Oni su ga upucali, ali ih je dovoljno usporio da bi ih policija stigla... Pre par godina u istom tom Rostovu, oteta i više puta silovana devojka je istrčala na terasu stana u kom su je držali i zapomagala da ljudi zovu policiju i niko se nije ni okrenuo. To je globalni fenomen...

Nego jel se sećate slučaja onog čoveka, oca četvoro dece koji je došao u Beograd da se samospali jer ne može da živi od šikaniranja kriminalaca koje je prijavio policiji da švercuju gorivo preko Dunava? Kome on da se obrati za pomoć? :roll:

Mozda je pametnje da proba da spali nekog od ti kriminalaca. No , opet, ja bas i nisma relevantan.

Joj, šta sve pročitah ovde.... :(
Sve, sve, ali da ljudi ni pomoć ne pozovu? :eek:
Policija pa policija, ispitivaće, postavljaće pitanja... a jok, nego će da dodju, konstatuju i odu :roll:
Policija je, pretpostavljam, svejedno ispitala komšije, pa vrlo bitno da li je neko pozvao da bi njega dodatno cimali.

Neljudi smo, neljudi postali i to odavno :(

Joj, šta sve pročitah ovde.... :(
Sve, sve, ali da ljudi ni pomoć ne pozovu? :eek:
Policija pa policija, ispitivaće, postavljaće pitanja... a jok, nego će da dodju, konstatuju i odu :roll:
Policija je, pretpostavljam, svejedno ispitala komšije, pa vrlo bitno da li je neko pozvao da bi njega dodatno cimali.

Neljudi smo, neljudi postali i to odavno :(

Saobracajka, dete povredjeno, krvari, desetine automobila, niko nece da je preveze do bolnice, uprljace im presvlake.

E nije to bas tako .Evo ja sam pronasao coveka pored puta mislio sam neko ga je udario pa je pobegao naravno.Ja ga odvezem do bolnice covek bez svesti izlomljen i krvav nema dokumenta a onda pocinje uzas i strahota.Morao sam da cekam policiju pa izjava gde sta kako.A onda moj auto na proveru( oduzeli su mi ga ) i cekao sam pet dana da urade neku ekspertizu pa opet mene pozivaju na saslusanje opet izjave gde sta kako.Bog zna sta bi bilo da se lik nije na kraju osvestio iz kome pa su saznali ko je i sta je i da bi se ispostavilo da je pijandura koja cesto bezi sa lecenja i da je ustvari registrovani ludak koji je iskocio iz nekog kamiona u koji se krisom zavukao kad je bezao iz ludnice pa se umlatio pored puta .Inspektori su mi vec skinuli branik sa automobila i vec su imali gotovu ekspertizu da sam ga ja udarioz:shock:Poceli su pritisci da priznam da sam ga ja udario. Sva sreca sto je ludak u medjuvremenu u bolnici doktorima sve sam ispricao i tako me spasao sigurne bede.Od tad ne bih stao vise nikom i ni za sta pa taman neka je pored puta masakr.

Poslednja izmena:

Back