WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
Bog blagoslovio Amere, da i oni jednom nesto shvate!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Andreavk:... a ja sam bas bila tuzna kad sam citala...samo je za njih lepo pisalo![]()
Julian_Duranona:Ti bas hoces da pomognes...zorab:Dakle, na sta se zalite?
Evo, boli me:
nesredjena politicka situacija kod nas i u regionu,
preteca ekoloska katastrofa planete Zemlje,
nedovoljna obrazovanost romske populacije,
na kraju, zeleo bih, da zavlada mir na Svetu...
Da li mi mozes pomoci, u mojoj borbi?
a sta mislis o nekulturniom ponasanju pacijenata i mesanju u neke stvari za koje nisu strucni i kako je biti normalan posle 100 budala koji udje u ordinacijulote:Sta mislite o krajnje nekulturnom ponasanju nasih lekara i njihovom pristupu pacijentima?Danas sam bila na pregledu(nebitno kom)i lepo pitam zenu:"Da li mogu da uradim jos neke analize,nakon sto podignem rezultate,a ona kaze:"Kako da ne,posle cemo koleginica i ja da ti otpevamo jednu pesmu,po tvojoj zelji."Da li to ima smisla ?
rustemaj:a sta mislis o nekulturniom ponasanju pacijenata i mesanju u neke stvari za koje nisu strucni i kako je biti normalan posle 100 budala koji udje u ordinacijulote:Sta mislite o krajnje nekulturnom ponasanju nasih lekara i njihovom pristupu pacijentima?Danas sam bila na pregledu(nebitno kom)i lepo pitam zenu:"Da li mogu da uradim jos neke analize,nakon sto podignem rezultate,a ona kaze:"Kako da ne,posle cemo koleginica i ja da ti otpevamo jednu pesmu,po tvojoj zelji."Da li to ima smisla ?
Slazem se ali smo mi takav narod da kad dodjemo u zdravstvenu ustanovu trazimo da nam se zanosi na krivina i da svako ima prava da nam psuje majku a ocekuju da se sve zavrsi za 1 minut i jos da im otpevamo uspavanku i jos da kazu kako nista neznamo i da su oni to sve znali pa sto su onda dolazili kad znaju vise od lekaraNina2:rustemaj:a sta mislis o nekulturniom ponasanju pacijenata i mesanju u neke stvari za koje nisu strucni i kako je biti normalan posle 100 budala koji udje u ordinacijulote:Sta mislite o krajnje nekulturnom ponasanju nasih lekara i njihovom pristupu pacijentima?Danas sam bila na pregledu(nebitno kom)i lepo pitam zenu:"Da li mogu da uradim jos neke analize,nakon sto podignem rezultate,a ona kaze:"Kako da ne,posle cemo koleginica i ja da ti otpevamo jednu pesmu,po tvojoj zelji."Da li to ima smisla ?
Na to je trebalo da se misli pre skolovanja za lekara ili medicinsku sestru. Tako da to nije uopste opravdanje. Raditi sa ljudima je najteze, zato ako niste spremni na tih '100 budala' nemojte ni da upisujete takve skole.
rustemaj:Slazem se ali smo mi takav narod da kad dodjemo u zdravstvenu ustanovu trazimo da nam se zanosi na krivina i da svako ima prava da nam psuje majku a ocekuju da se sve zavrsi za 1 minut i jos da im otpevamo uspavanku i jos da kazu kako nista neznamo i da su oni to sve znali pa sto su onda dolazili kad znaju vise od lekaraNina2:rustemaj:a sta mislis o nekulturniom ponasanju pacijenata i mesanju u neke stvari za koje nisu strucni i kako je biti normalan posle 100 budala koji udje u ordinacijulote:Sta mislite o krajnje nekulturnom ponasanju nasih lekara i njihovom pristupu pacijentima?Danas sam bila na pregledu(nebitno kom)i lepo pitam zenu:"Da li mogu da uradim jos neke analize,nakon sto podignem rezultate,a ona kaze:"Kako da ne,posle cemo koleginica i ja da ti otpevamo jednu pesmu,po tvojoj zelji."Da li to ima smisla ?
Na to je trebalo da se misli pre skolovanja za lekara ili medicinsku sestru. Tako da to nije uopste opravdanje. Raditi sa ljudima je najteze, zato ako niste spremni na tih '100 budala' nemojte ni da upisujete takve skole.