Neljubavan sam

Pa kada napises nekom pjesmu,to ti je otvaranje,otkrivanje...Kao da kornjaca pred nekim skine oklop.Tada si najranjiviji i tada je nanosenje povreda najlakse...a ja mislim da sam podnio one-to-many povreda,i to necu vise nikom dozvoliti.Nikada.Nikome.Eto ti pa demantuj,ako mozes.A demantovati me moze samo ako se pojavi djevojka uopste vrijedna ljubavi.U sta sumnjam

Za pisanje pesama, a samim tim otkrivanje sebe - u pravu si. Medjutim nisi dao pravi identitet i sta ti ko moze :) ?

Pomislila sam da te je neko kritikovao zbog tekstova i da si zato razocaran, pa sam vec htela da ti kazem da se time ni najmanje ne opterecujes :ok:.

A prava devojka... Danas je tesko naci pravog i muskarca i zenu, tako da ces se pomuciti. Mozda je bolje da ocekujes malo ili nista i da budes srecan sa onim sto ti zivot pruzi, sto ce, verovatno, biti manje od onoga sto zelis. Obicno je tako.

A od pesama ne odustaj. Ako te neko provocira - pokazi da i pesnici imaju i zube i jezik ;).

Komentar koji si izneo nisam ni pokusala demantovati jer se slazem sa tobom, a demantovanje radi toga da budem u pravu - ne znaci mojoj sujeti :D.

Ratobornost...:think: Razliciti osecaji mogu da nas obuzmu u zavisnosti od okolnosti.. :). Nema razloga biti ratoboran prema nekom ko to ne zasluzuje. A ako zasluzi... Videcemo... :D

Uf... Tesko je ne "otvoriti" se bas nikad jer ponekad, jednostavno, budemo kao pretis lonci koji negde moraju da ispuste paru :dash:. Medjutim, mislim da to ne treba cesto raditi i treba pazljivo birati kome sta pricamo, zato sto nisu svi zasluzili nasu dusu na dlanu...:think:

Eh, dragi Ljeshko,

Mozda si, u sustini u pravu, ako se osvrnemo unazad i rezimiramo sta nam se dogadjalo... :(. Ja, eto, jos uvek pokusavam da gajim malo zrnce poverenja u nadi da se moze naci neko drugaciji, bolji. Ne idealan (nisam ni ja, uostalom), ali neko kome covek moze verovati i kome ce biti lik od poverenja :heart:. Tesko ide, moram da ti priznam...:sad2:

Pa izvini ako sam ja sa svojim pesimisticnim komentarima na tu temu doprinio da i ti poprimis nesto pesimizma...Nemoj,molim te,draga Tanja,da se povodis za mnom,poslednje sto zelim je jos jedna razocarana dusa...ja niesam imao snage da vise poqsavam,a ti,ako je imas-ne posustaj.Voli,i nadaj se da ce jedna ljubav biti-ona prava...

Back