Nela Kuburović nova ambasadorka Srbije u Švedskoj?

gost 41782

Elita
Poruka
19.642

Nela Kuburović nova ambasadorka Srbije u Švedskoj?​

Bivša ministarka pravde u Vladi Srbije, Nela Kuburović, biće imenovana za novu ambasadorku Srbije u Švedskoj.
Kako je objavila Nova.rs Kuburović će na tom mestu naslediti Dragana Momčilovića koji se na mestu ambasadora u toj zemlji nalazi od 2017. godine.

Kuburović je vodila resor pravde u prethodnoj Vladi, a potom je otišla na porodiljsko bolovanje.

Bivša ministrka je tokom čitave profesionalne karijere radila kao pravnica. Prvo kao pripravnik-volonter u Prvom opštinskom sudu u Beogradu, nakon čega je dobila mesto sudijskog pomoćnika, gde je radila do 2008. godine.

Nakon toga je bila u Ministarstvu pravde, gde je promenila nekoliko pozicija, zatim je radila u Visokom savetu sudstva.

Potom je opet usledio povratak u ministarstvo gde je nakon funkcije pomoćnika došla do ministarske pozicije 2016. godine.

Izvor: Nova.rs

https://www.bizlife.rs/nela-kuburovic-nova-ambasadorka-srbije-u-svedskoj/

Kako Vam se cini njen izbor?
Fantastican ili ocajan?
Pravnica koja nikakve dodirne tacke sa diplomatijom nema postaje ambasadorka.
Zasto?

Isto kako mi se čini i izbor bilo koje funkcije u sistemu danas.
Da, slično Šapićevom penjanju lestvicom uspeha

CE1-A1-D47-4-FA1-4017-95-C3-BFF368-DFEF96.jpg

Zapravo, on mi je tu najlogičniji od svih. Predsednik si najveće opštine kod nas, zbog loših odnosa sa Vesarom stalno ima probleme, onda se prikloniš jatu i rešiš sve probleme. Nije da nisam očekivao.
Da ali ranije je bio član DS, a onda se godinama pretvarao da je opozicija i sl.

"Što me nazivaju lažnjakom, ko to ima pravo?" lupetao je.

A sad vidimo da je celo vreme bio Kinez tj. lagao

Da ali ranije je bio član DS, a onda se godinama pretvarao da je opozicija i sl.

"Što me nazivaju lažnjakom, ko to ima pravo?" lupetao je.

A sad vidimo da je celo vreme bio Kinez tj. lagao

Prvo da shvatite da tu nema ideala, morala ili bilo čega. To je za njih posao od kog primaju platu, kao i ti od svog. On je došao kod Tadića da ga izmisli i on ga je poslao Đilasu. Pošto više nema šta sa njima, on je sad ovamo gde ima šta. Meni je to potpuno logično i normalno za tu vrstu posla. Pa, uzmi saziv ovih što sede tamo, osim Đukanovića i par tih, novih nada Kebare i Pajkića, cela ekipa koja i sad sedi tamo je sedela i kad je Tadić bio, tu se menja samo glavni.

Prvo da shvatite da tu nema ideala, morala ili bilo čega. To je za njih posao od kog primaju platu, kao i ti od svog. On je došao kod Tadića da ga izmisli i on ga je poslao Đilasu. Pošto više nema šta sa njima, on je sad ovamo gde ima šta. Meni je to potpuno logično i normalno za tu vrstu posla. Pa, uzmi saziv ovih što sede tamo, osim Đukanovića i par tih, novih nada Kebare i Pajkića, cela ekipa koja i sad sedi tamo je sedela i kad je Tadić bio, tu se menja samo glavni.
Da ali tako možeš da kažeš da je Adolf Hitler samo "političar, ne mešaj mu se u posao od kog prima platu."

Da ali tako možeš da kažeš da je Adolf Hitler samo "političar, ne mešaj mu se u posao od kog prima platu."

A, šta je drugo bio? To što je ušao ljudima u glavu i što je poveo masovno krvoproliće, to je do onih koji su ga pratili. Da su oni rekli "vidi ludaka", on bi bio samo neki batica koji nešto viče i maše rukom.

Ljutiti se na političara što je prodao neku "ideju i ideal" je isto kao da se ljutiš na bebu u pelenama što se usrala.

A, šta je drugo bio? To što je ušao ljudima u glavu i što je poveo masovno krvoproliće, to je do onih koji su ga pratili. Da su oni rekli "vidi ludaka", on bi bio samo neki batica koji nešto viče i maše rukom.

Ljutiti se na političara što je prodao neku "ideju i ideal" je isto kao da se ljutiš na bebu u pelenama što se usrala.
Ja sam ipak za to da se jasno upre prstom u:

1. Miloša Jovanovića
2. Šapića zaboravila sam kako se zove

Kao lažnu opoziciju

To se pokazalo pogrešnim potezom

On je doveo do sadašnje "evropske severne koreje"

Pogrešnim ili ne, jasno ti je šta su ljudi mislili o radu DS. E, sada, ja bih samo da izbegnem opet glasanje protiv nekog, a ne za nekoga. Nego da mi vidimo njihove planove i ideje šta kad dođu na vlast, pusti ti priče ovaj je loš, ok, nego da vidimo što ste vi dobri.

Pa, 90% opozicije su bivši DS, o čemu pričamo? Van njega imamo taj kao DSS i Boška, koji je bog sami zna šta.

Pogrešnim ili ne, jasno ti je šta su ljudi mislili o radu DS. E, sada, ja bih samo da izbegnem opet glasanje protiv nekog, a ne za nekoga. Nego da mi vidimo njihove planove i ideje šta kad dođu na vlast, pusti ti priče ovaj je loš, ok, nego da vidimo što ste vi dobri.

Pa, 90% opozicije su bivši DS, o čemu pričamo? Van njega imamo taj kao DSS i Boška, koji je bog sami zna šta.
Tako si trebao da rezonuješ 2012.

"Pozivate me da glasam protiv Cvetkovića. Ne, ne, ne. Ne nasedam ja tako lako."

Sad je kasno za to ženiranje

Protiv kog Cvetkovića? Čovek je bio gori Radojčić od Radojčića sad, nije se pojavljivao, ako misliš na Mirka.

Svaka diskusija sa tobom je besmislena, jer kada se napiše nešto konstruktivno, ti izađeš sa pričom koja nema nikakvog smisla.

Znači, nije samo bitno biti protiv, daj da vidimo što da budemo za.

Zato što im se može. Zapravo to im je i jedini kriterijum odlučivanja u poslednjih 10 godina.

Зато што је дериште комунизма и ОЗНА-е.

То је једини критеријум, а не то што је пореклом из Босне (или Хрватске, Херцеговине, ЦГ )!

Она је дериште биолошко-идеолошких родитеља АВНОЈ-а

Prethodna vlast je imala jos gore poteze.
Naime Kuburovicka je sad na nizoj poziciji nego sto je bila.

Pozderac je recimo bio MSP bez ikakvog radnog iskustva.
Kadrovska resenja DSa bila su vrlo cesto jos gora od SNSa.

Комунисти Поздерци нису лошији од бољшевика Кубуровића.

Зар нису обоје из Сарајева ?

I što je najgore od svega, ljudi se samo presvukli, odnosno, osnovali, kupili ili ušli u neku stranku sa drugim imenom i pojavili se nasmejani, kao da nisu oni ti koje smo makli 2012 jer nisu valjali.

Back