Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.003
Jeste li culi informaciju da su cene nekretnina u Beogradu skocile za 10 % i da je odnos potraznja-ponuda 10 : 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesmo ali nas je bas brigajerotije:Jeste li culi informaciju da su cene nekretnina u Beogradu skocile za 10 % i da je odnos potraznja-ponuda 10 : 1
GSM doctor:Tacno je i radujem se zbog toga
E ovo stvarno nerazumem ! A gde imas stan ?Mirka šizika:Ma cula sam , a zasto onda kad je vec tako ja nikako da prodam stan vec 6 meseci ???
Niti da nadjem neki da kupim ??? Eto koliko je " super " ponuda i potraznja u BG .
Mirka šizika:Hvala grebicka ...u pravu si ...blok 30 ..92 m2 , uknjizen , i neprodat ...
islandjanin:Mora da si neki preduzimac......
GSM doctor:Tacno je i radujem se zbog toga
Sve informacije u vezi stana na 064 63 98 091...ili PP.rodra:Cena tog stana u Bl. 30, sprat, vlasnistvo?
topmodelsica:Ja se radujem zbog hrane, sad ce svi morati da daju mnogo para za hranu pa neki nece imati da se obuku, i onda cemo mi koji smo bogatiji jasnije da se razlikujemo od ovih koji su siromasniji, mi cemo i dalje biti lepo obuceni.
bas vala...ne znam sta je sa ovom malom...lupa ko maxim..Mirka šizika:![]()
:shock:
Pa ces mozda nekad za te tvoje pare moci da kupis malo mozga , jer to ti koliko vidim zaista nedostaje ...
![]()
Gde sve stigne ovo bice , cudo jedno !!!
Cisto da se zna kojoj grupi gradjana pripadam. Znam da ce me neki ignorisati ali jbggrebicka:evo posto ja redovno pratim neke teme da ti ja odgovorim umesto mirke,mozda si kupac(a ako sam pogresila sizika ce me ispraviti).ona prodaje veci stan u bloku 30.
a ti jerotije druze moj reci grebi kakav ti je to avatar :shock: :shock: