Nekretnine skocile 10 %

evo posto ja redovno pratim neke teme da ti ja odgovorim umesto mirke,mozda si kupac(a ako sam pogresila sizika ce me ispraviti).ona prodaje veci stan u bloku 30.
a ti jerotije druze moj reci grebi kakav ti je to avatar :shock: :shock:

topmodelsica:
Ja se radujem zbog hrane, sad ce svi morati da daju mnogo para za hranu pa neki nece imati da se obuku, i onda cemo mi koji smo bogatiji jasnije da se razlikujemo od ovih koji su siromasniji, mi cemo i dalje biti lepo obuceni.

:roll: :roll: :shock: :roll: Pa ces mozda nekad za te tvoje pare moci da kupis malo mozga , jer to ti koliko vidim zaista nedostaje ... :roll:

Gde sve stigne ovo bice , cudo jedno !!!

Mirka šizika:
:roll: :roll: :shock: :roll: Pa ces mozda nekad za te tvoje pare moci da kupis malo mozga , jer to ti koliko vidim zaista nedostaje ... :roll:

Gde sve stigne ovo bice , cudo jedno !!!
bas vala...ne znam sta je sa ovom malom...lupa ko maxim..

topmodelsice ja te pitala nesto u temi kucni ljubimci/koju bi zivotinju radije imala...
ako bi bila ljubezna da mi odgovoris na to lako pitanje.

svaka Vam cast, od teme skuplji stan 10% stigle ste do garderobe pljuvanja i ujedanja bravo.
Za frustracije i pametovanje koristite druge linkove i pokusajte da se ovde nesto dobro i konstruktivno desi - da se momogne sa informacijama da bi se preskocile agencije i preduzimaci, da se ustedi neka para i za prodaju i za kupovinu i posao brze zavrsi a ne ko je glup i ko ima mozga ili ne. Ovako ispada da mi ovde i svi zajedno namamo ni 3 grama sive mase.
Ja prodajem plac kod Grocke 26 Ari i kucu na Kopaoniku ako neko od vas ima nekog ko je zainteresovan ili zna nekog ko hoce da ulozi u turizam kupi kucu i izdaje sobe nek javi necu ostati duzan- Hvala

Batice nejedim se a nemam ni nameru da se sa takvim Vasim Komentarima uvlacim u dalje neproduktivne diskusije iako se Vase primedbe idealno uklapaju u moje gore napisano misljenje. Neznam ko je Vama kriv i zasto ste Vi tako jedni ali ako Vam pomaze da se olaksate i tako se ocistite sopstvenih frustracija onda da probamo sa:
Ako ste Vi jedni sto imam plac i kucu a Vi ne onda se po starom Srpskom obicaju bar iz srca "radujte" sto imam probleme da to prodam :lol: eto bar se sad nadam da Vam je lepse i bolje oko srca
Steta da nemate bar neku korisnu informaciju :cry:

Back