Nekontrolisano cupkanje nogama

Odmah da napomenem da ne tražim da me upućujete neurologu zato što cupkam nogama.

Stvar je u tome što radim dosta stvari za računarom koje imaju trenutni feedback i onda sam tako dugo navikao da se sve dešava jako brzo. I tako kad čekam da se nešto dogodi, a bukvalno prošao minut, nesvesno počnem cupkati nogama. I to ne sporo, nego brzo. Ali i dalje nisam svestan da to radim brzo.

Kada obedujem, isti slučaj, noge samo luduju. Pa se ja fokusiram i shvatim šta se dešava i prestanem. I onda odlutam negde mislima i opet noge polude.

Imate li neki savet kako da se opustim, da malo smirim tu napetost. Nemoj slučajno da mi pominjete da popijem lekove za smirenje i slično. Samo nešto prirodno. :kafa:
Ja mislim da je najbolje da ne obarcas paznju na to.

Odmah da napomenem da ne tražim da me upućujete neurologu zato što cupkam nogama.

Stvar je u tome što radim dosta stvari za računarom koje imaju trenutni feedback i onda sam tako dugo navikao da se sve dešava jako brzo. I tako kad čekam da se nešto dogodi, a bukvalno prošao minut, nesvesno počnem cupkati nogama. I to ne sporo, nego brzo. Ali i dalje nisam svestan da to radim brzo.

Kada obedujem, isti slučaj, noge samo luduju. Pa se ja fokusiram i shvatim šta se dešava i prestanem. I onda odlutam negde mislima i opet noge polude.

Imate li neki savet kako da se opustim, da malo smirim tu napetost. Nemoj slučajno da mi pominjete da popijem lekove za smirenje i slično. Samo nešto prirodno. :kafa:

Treba da se zagledaš malo duže u nešto ili izadješ malo na vazduh i duže gledaš u daljinu, i onako će neke misli da te okupiraju tako da ćeš se smiriti potpuno ako tako radiš.

Neurozis.
Probaj Bahove kapi. To ti je na biljnoj bazi. Ili nešto iz instituta Dr Josif Pančić. Svašta imaju za smirenje, npr. valerijanu u kapima.

Bolje da cupkaš jer na taj način fizički izbaciješ nervozu. Ukoliko budeš ukrotio nogu ta nervoza će se kulminirati u mozgu.
Nema ništa loše u tom što imaš višak energije jer tvoj mozak brže radi pa postane nestrpljiv.
Hiperkinetički ljudi se danas dijagnoziraju kao ADD ili ADHD ili hipersenzitivni.
Najbolje da izbjegavaš kofein, nikako energetska pića.
Mislim da je od prirodnih preparata dobar ginko biloba.
Kažem opet, imaš viška energije i to je normalno.

Боже, дај ми стрпљења, али одмах!
Шалу на страну...
Ја цупкам или ногом или руком, у неком такту, од како знам за себе. Околину нервира, кажу да је нервоза а није, него нека унутрашња фреквенција. Кажем,, буквално од кад се сећам ичега, сећам се и тог цупкања.. Цела природа је у неким осцилацијама, и просто не могу да схватим да нешто мирује. Чак и када се опуштам, хајде да не кажем медитирам, осећам тај лулс....

Back