Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.357
Pazi ova moja snajka nikad nije imala nikakav problem samo je nesigurni psycho
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto?Imate li neki savet kako da se opustim, da malo smirim tu napetost. Nemoj slučajno da mi pominjete da popijem lekove za smirenje i slično. Samo nešto prirodno.![]()
Nije ona nesigurna, vec demonizovana. Cigare prizivaju demone jer ti sam sebe ubijas, a to je njihov cilj i onako.Pazi ova moja snajka nikad nije imala nikakav problem samo je nesigurni psycho
Ja mislim da je najbolje da ne obarcas paznju na to.Odmah da napomenem da ne tražim da me upućujete neurologu zato što cupkam nogama.
Stvar je u tome što radim dosta stvari za računarom koje imaju trenutni feedback i onda sam tako dugo navikao da se sve dešava jako brzo. I tako kad čekam da se nešto dogodi, a bukvalno prošao minut, nesvesno počnem cupkati nogama. I to ne sporo, nego brzo. Ali i dalje nisam svestan da to radim brzo.
Kada obedujem, isti slučaj, noge samo luduju. Pa se ja fokusiram i shvatim šta se dešava i prestanem. I onda odlutam negde mislima i opet noge polude.
Imate li neki savet kako da se opustim, da malo smirim tu napetost. Nemoj slučajno da mi pominjete da popijem lekove za smirenje i slično. Samo nešto prirodno.![]()
Odmah da napomenem da ne tražim da me upućujete neurologu zato što cupkam nogama.
Stvar je u tome što radim dosta stvari za računarom koje imaju trenutni feedback i onda sam tako dugo navikao da se sve dešava jako brzo. I tako kad čekam da se nešto dogodi, a bukvalno prošao minut, nesvesno počnem cupkati nogama. I to ne sporo, nego brzo. Ali i dalje nisam svestan da to radim brzo.
Kada obedujem, isti slučaj, noge samo luduju. Pa se ja fokusiram i shvatim šta se dešava i prestanem. I onda odlutam negde mislima i opet noge polude.
Imate li neki savet kako da se opustim, da malo smirim tu napetost. Nemoj slučajno da mi pominjete da popijem lekove za smirenje i slično. Samo nešto prirodno.![]()
Neurozis.Odmah da napomenem da ne tražim da me upućujete neurologu zato što cupkam nogama.
Mislis Valerijana?Neurozis.
Probaj Bahove kapi. To ti je na biljnoj bazi. Ili nešto iz instituta Dr Josif Pančić. Svašta imaju za smirenje, npr. valerioanu u kapima.
Hvala lepo.I još ovu metodu probaj da ne piješ kafu jedno 3 dana a mesto nje koristi čaj od lavande 3 dana, i gledaj da nekad stojiš malo u mestu onako smireno neko vreme i to pomaže pa eto probaj.
Hvala lepo.