Nekoliko pitanja

gost 287618

Zainteresovan član
Poruka
218
Da ne otvaram novu temu (jer baš i ne volim to da radim, već to radim samo u kranjoj nuždi) da postavim ovde pitanja oko nekih opcija na krstarici koje ne mogu da nadjem
jer mislim da i ovo više manje potpada pod temu!
1.Kako da postavim kliktabilan (u nedostatku boljeg opisa) link u potpisu na krsti?
Primer:
1-1.png

Jer kod mene u potpis opcijama piše da link nije omogućen (vidi sliku). Kako da ga omogućim?
4-1.png

2.Kako da napišem tekst ispod nicka koji vidim mnogi forumaši imaju?
Primer:
2-1.png

3.Treće i konačno pitanje kako da promenim nick pošto sam primetio da su neki forumaši
uspešno promenili naziv nicka?
Mislim na ovo:
3-1.png

Jer sam ja prvi put za krstaricu čuo preko facebooka i prilikom registracije mi ostalo ime od fejsa.:dash:
Da li postoji način da imam neko kul ime kao ostali forumaši?
Bio bih zahvalan na odgovoru.

Poslednja izmena:
Tema nije nikako za FB,premesio sam je u Pitanja

1. ukloni link sajta iz potpisa,reklamiranje nije dozvoljeno
nesto mi nije poznato kako da bude klikabilan,BB code ne dozvoljava url.mozda je u medjuvremenu menjano,pa ko je vec imao link njemu je ostalo,stvarno ne znam

ps. jedi li siguran da je klikabilan,mozda ga je samo podvukao i obojio htt://www.youtube.com/watch?v=5WrriJS6MIg&feature=related

2. samo klikni ispod avatara na taj text "O cemu razmisljas" i imaces mogucnost izmene,pored imas posle SAVE

3.mislim da georgejune nije menjao svoj nik,ja ga znam pod ovim jos od kad sam na forumu,a mozda gresim
izmene nika ovde

Poslednja izmena:
Ok, link uklonjen, hvala, neće da se ponovi stvarno nisam znao za to
pošto sam video da neki postavljaju linkove, ovo sam tek samo uzgred stavio
jer nisam znao da je zabranjeno Evo na primer ovde
Lik se očigledno regisrovao samo radi promocije... Žalosno.
Razjašnjene su mi nedoumice (1,2 i 3.), pa tema može pod lock.

ova pod 1 nije,sacekaj na odgovor

edit:
parola,kad nesto ne znas-pitas ,a koga je najbolje pitati nego nekoga ko je taj link stavio ;)
ubaci link u video tagove to izgleda ovako,i bice klikabilan

Kod:
[[COLOR=#ffffff].[/COLOR]video]http://forum.krstarica.com[/video]

Poslednja izmena:

Back