- Poruka
- 9.647
Много се прича о коалицијама са СПС-ом и ДС(ЗЕС) и СРС+ДСС+НС сви им нуде све и свашта.Данас сам мало погледао утисак недеље (глупо је гледати ту емисију у редовном термину када је на Кошави Марко Јанковић) и видео лепо Ђила*а који критикује радикале због дејтона и кумановског споразума као да су га они потписали или неко из њихове странке,а исто тако било је речи о рехабилитацији породице Милошевић.То је наглашено у контексту посете Москви од стране малог Ивице.
Па ме ето мало занима шта би било кад би било?.
Ако СПС уђе у коалицију са ЗЕС тј. ДС да ли ће бити те рехабилитације Слободана Милошевића.?
Да ли ће почасни вод Војске Србије да буде 11марта испод липе а 12 испред З.Ђ. гроба?
Да ли ће гроб испод липе да буде пресељен на алеју великана?
Да ли ћемо да славимо поново 29.30. новембар?
Да ли ће се славити они јулски празници..дан бораца,дан устанка против фашизма и још неки дан?
Да ли ће Борису да буде уручена нека штафета?
ако хоће.... ко ће је уручити а ко носити и одакле полази путања?
Да ли ће бити слетова у част нашег драгог председника?
Да ли ће Бамбиленд да буде реновиран од новца пореских обвезника?
Чињеница је да је од новца пореских обвезника из буџета плаћена одштета многим социјалистима и људима режима Слободана Милошевића који су ухапшени у САБЉИ за изубљено време и претрпљен душевни бол у затвору?
Да ли ће то бити исти случај и са Бамбилендом?
Да ли ће бити враћена комплетна имовина Марку?
имам још неколико питања али ајде одговорите прво на ова.
Па ме ето мало занима шта би било кад би било?.
Ако СПС уђе у коалицију са ЗЕС тј. ДС да ли ће бити те рехабилитације Слободана Милошевића.?
Да ли ће почасни вод Војске Србије да буде 11марта испод липе а 12 испред З.Ђ. гроба?
Да ли ће гроб испод липе да буде пресељен на алеју великана?
Да ли ћемо да славимо поново 29.30. новембар?
Да ли ће се славити они јулски празници..дан бораца,дан устанка против фашизма и још неки дан?
Да ли ће Борису да буде уручена нека штафета?
ако хоће.... ко ће је уручити а ко носити и одакле полази путања?
Да ли ће бити слетова у част нашег драгог председника?
Да ли ће Бамбиленд да буде реновиран од новца пореских обвезника?
Чињеница је да је од новца пореских обвезника из буџета плаћена одштета многим социјалистима и људима режима Слободана Милошевића који су ухапшени у САБЉИ за изубљено време и претрпљен душевни бол у затвору?
Да ли ће то бити исти случај и са Бамбилендом?
Да ли ће бити враћена комплетна имовина Марку?
имам још неколико питања али ајде одговорите прво на ова.