Petka:
WithdrawnWater:
zasto se ovolko cudite nad tim sto dobar deo nas smatra da ljudi kad su zreli za seks treba da budu dovoljno zreli i za odgovornost za svoje sopstveno zdravlje.
Pa upravo zato sto je decko OK i umesto da vam je kao lekarima drago sto je
odgovoran vi trazite dlaku u jajetu. Da li je dobro sastavio recenicu...Pa kako ne shvatate da ga je bilo blam i da nije znao cak ni sta tacno pita, da je negde cuo nesto i da bi da sazna o cemu se radi, i da je verovatno imao jedan seksualni odnos pre posta...
Pa po vasim pricama tinejdzer prvo treba da procita sve o sex-u, kontracepciji, da poseti par savetovalista za mlade, infektivnu kliniku zbog side, da se upozna sa svim bolestima koje mogu da ga snadju, obavesti sta sve njegovoj devojci moze i ne mora da prija...
Blam?

ops:
Kakav crni blam, pa oni su sve samo ne stidljivi, jeste li se nekad nasli u autobusu kad idu ili se vracaju iz skole, kad krenu da pokazuju bogatstvo svog recnika izrazeno u psovkama.

ops:

ops:

ops:
To znaju ali da lepo i kulturno sastave recenicu to je vec tezak intelektualni rad.
Pa ta deca od 16, 17 godina su imala vise seksualnih partnera nego daleko stariji od njih.
Bas razmisljam sad nesto o celoj ovoj temi, nije se ovolika galama podigla zato sto sam mu rekla da je nepismen, da sastavi recenicu kako bi ljudi shvatili sta je pisac hteo da kaze, to da je rekao bilo ko drugi verovatno bi ga i ostali podrzali u tome, medjutim...stvar je u tome sto sam to
ja rekla, u tom grmu lezi zec.
Jer boze moj ja sam lekar, kako svi imate sjajno misljenje o zdravstvu iziritirani ste mojim nastupom, sta ona zamislja ko je ...i eto povoda za novu guzvu na forumu zdravlje, za vase poravnanje racuna sa zdravstvenim radnicima, svaki doktor koji vas je u zivotu iznervirao ...ja treba da istrpim vas bes.
Pa da se ta prica ne bi stalno ponavljala, najlepse bih vas molila da vec jednom shvatite - ovo nije ordinacija, ovde se ne postavljaju dijagnoze i ne ordinira terapija.
Ovo je mesto gde se moze dobiti savet, objasnjenje, razmeniti iskustvo ,naravno sve pod nadzorom strucnih ljudi kako bi se sprecilo sirenje dezinformacija, zloupotreba od strane nekih ljudi...
I opet da ponovim ,ovo nije ordinacija, ovo je moja dobra volja, moje slobodno vreme, i bez obzira na to sto sam lekar ,ja sam i covek od krvi i mesa i mogu da kazem nekome i da lupa i da je nepismen ...a pri tome nisam mu to rekla na svom radnom mestu.
Jeli to toliko tesko za razumeti?
Na ovom forumu niko nije ostao bez komentara, odgovora, objasnjenja ali to ne znaci da smo dokoni da 356. put pisemo iste stvari...
www.google.com, ne moze biti toliko komplikovano da prvo sami pokusate naci odgovore na neka pitanja.