Enina
Elita
- Poruka
- 22.130
Nisam ni znala za ovo dok ovdje nije objavljenopa pitam te lepo ko to kaže? ko su ti ovi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni znala za ovo dok ovdje nije objavljenopa pitam te lepo ko to kaže? ko su ti ovi?
Strucnjaci za gramatiku
Neki strucnjaci za srpski jezikNe, nego Matica srpska ili ko se vec bavi time.
jel to matica srpska za vreme korone izdala novu gramatiku?Ne, nego Matica srpska ili ko se vec bavi time.
znači kad milan od gruže objavi toeto, svi srbi su u obavezi da menjaju svoj govor i pisanjeNisam ni znala za ovo dok ovdje nije objavljeno
milan od gruže?Strucnjaci za gramatiku
Ko prica o koroni? Kazem da inace menjaju pravila nesto sto je ranije bilo ispravno sada nije. Nekad se govorilo svo vreme sad kao treba sve vreme, nekad si mogla da kazes obolenje sad mora oboljenje itd.jel to matica srpska za vreme korone izdala novu gramatiku?
Iskreno..zanima me koliko i Milan od Gruze..milan od gruže?
Nez ko je taj Milanznači kad milan od gruže objavi toeto, svi srbi su u obavezi da menjaju svoj govor i pisanje
ma ova bosanka što palamudi o srpskom jeziku je rekla da treba da ih je sramota što se bave gramatikom u vreme virusa..Ko prica o koroni? Kazem da inace menjaju pravila nesto sto je ranije bilo ispravno sada nije. Nekad se govorilo svo vreme sad kao treba sve vreme, nekad si mogla da kazes obolenje sad mora oboljenje itd.
pa zašto pišeš ovde ako te ne zanima?Iskreno..zanima me koliko i Milan od Gruze..
a znaš da je promenjeno pravilo o nekoliko?Nez ko je taj Milan
Pa napisala sam da kazem nekoliko ljudi..a ne to novo kako se govoripa zašto pišeš ovde ako te ne zanima?
Dobra je Enina pusti to.ma ova bosanka što palamudi o srpskom jeziku je rekla da treba da ih je sramota što se bave gramatikom u vreme virusa..
ko?Pametnije da se bave virusom
Napisala sam gore