neko...

''... istina nije da si jedina... a trebalo bi jer si najbolja...''

Meni je to malo bezveze kad za nekog tvrdiš/veruješ da ti je jedini/jedina na ovom svetu...
Jer mi je apsurdno, nemoguće, nezrelo...
Uvek postoji mogućnost da još nekog sretnemo...
I onda je glupo da tvrdimo za tog nekog/tu neku da nam je čitav svet, da nas niko drugi ne interesuje...
Takve stvari se pričaju iz nesigurnosti, strepnje gubitka, posesivnosti...

Verujem jedino da u nekim drugim relacijama (roditelj-dete, porodica uopšte) pre može da se priča o pojmu ''jedinosti'' nego u partnerskim odnosima...

Kad bi mi momak rekao da sam mu jedina, pošto ne volim previše i preterano otvorene izjave ljubavi, mislim da bi mi zasmetalo, izgubila bi mi veza na čari... I ako je u tripu da je tako (a nije mi prirodno da tako bude), bolje da to ostane u njegovoj glavi...
Ma... Poštovanje je sve... Samo to ne bih volela da partner izbubi za mene i da mi ne iskaže...

Vuk_Novobeogradski:
koga bre boli da vam kuva nesto..Jednom mesecno u restoran i to pod uslovom da je normalna ceo mesec i to je dosta.Da necete bre i decu da vam radjamo.oVAJ rad sa emancipacijom zena je uzeo maha.To je sve od one glupe serije Sex i grad krenulo.
.....što se ljutiš....pa ne moraš da mi pržiš palačinke...volim ja i pitu od jabuka..... ;) ;) ;)

Back