Neko treci

Veza ili brak cesto dolaze u razna iskusenja tokom niza godina, i tako vremenom u nekim slucajevima pojavi se neko treci, da vam se to ikad desilo da li bi ste, ili ste vec, krivili tu trecu osobu ili razmisljate po principu, da nije ona bila bi neka druga osoba, problem je u nama?

Kod onih koji vredno rade i ne traze djavola trece osobe nema.
Ali 'ajde, ako bi se desilo, smatrao bih da sam ja kriv, a ne neka druga ili treca osoba.

Veza ili brak cesto dolaze u razna iskusenja tokom niza godina, i tako vremenom u nekim slucajevima pojavi se neko treci, da vam se to ikad desilo da li bi ste, ili ste vec, krivili tu trecu osobu ili razmisljate po principu, da nije ona bila bi neka druga osoba, problem je u nama?
pa nije u nama problem nego u drugom,uvek ima pretnji sa strane ali se desi onda kad partner popusti

Nije problem u nama, uvek može da nam se pojavi neka treća osoba koja nam odvede partnera za sobom. Ja kapiram da je tu situacija slična kao i sa poslom :D :D Ljudi moraju naučiti da više cene ono što imaju, jer vrlo rado će neko drugi doći na naše mesto umesto nas

Back