NEKO TO OD GORE VIDI SVE...

...igra se...da, ponekad mi se ćini da se tako dobro igra s nama da je to milina...rekla bi mi majka sada, nemoj huliti na Gospodina,grijeh je...ali, On i ja smo stari pajdaši i znanci...nekako se razumijemo i kad sam ljuta na Njega, zna On da je to zato što sam nemoćna...i nemam izlaza...eto, zar mu je trebalo da jučer uzme jednog mladića iz čista mira dok je bio u posjeti prijatelju, pozlilo mu, ...i umro...bezveze umro, s 26...ni bolestan, ni zločest, ni nepristojan...radio svoju prvu i drugu smjenu, odigrao koji poker na aparatu i kladionicu...nikad nametljiv, vječito fin i tih...i umro...ljudi su pobili civilizacije, razorili obitelji , uništili gradove..ceste...narode., pa žive...A on umro...i sad ja pitam onog gore , velikog Gospodina...šta On to radi...pobrkao je datume, stoljeća...nije nam dosta tuge, i kiše...nije nam dosta sirotinje...
Šta radiš ti gore s tim svojim rasporedima...malo ih posloži kronološki, nemoj brate preko reda, nije fer...nikako nije fer...Ljuta sam...ali, znamo se mi...stari smo znanci...duguješ mi ...Bože...već si mi uzeo dovoljno

Uzasna je tuga izgubiti dragu osobu,pogotovo kad su mladje osobe u pitanju...Kako razumeti,zasto je neko sa 26g.umro...a bio tako dobar,miran i fin....dok na svetu ima jako losih ljudi koji zive...
Ne igra se Bog s nama,nego, nama ljudima s razlogom nije dato da razumemo pravila Kosmosa...

Back