NEKO MI BRIŠE PORUKE...???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Ovu pojavu sam primetio i ranije...ali ne mogu da utvrdim od 5000 i kusr poruka ...koja mi je obrisana...:think:

Ono što ZNAM I MOGU DA TVRDIM... je ...DA NIGDE NISAM PREKORAČIO ILI PREKRŠIO PROPISE O POSTAVLJANJU PORUKA...

ŽELIM DA ZNAM KO TO ...MOŽE I RADI....I NJEGOVO OBRAZLOŽENJE ZA TAJ POSTUPAK...

Ovaj put sam ...SNIMIO BRISANJE...;)

Screenshot - 1_6_2011 , 18_04_59

screenshot162011180459.jpg

Screenshot - 1_6_2011 , 21_38_02

screenshot162011213802.jpg

Te poruke su sada u ...KANTI FORUMA....znači...DOSTUPNE....i može se videti sa ...KOG PODFORUMA SU OBRISANE...i...OSTALI PODACI...;)

Poslednja izmena:
Verovatno da postoji razlog zasto su obrisane... Ili je nadlezni mod procenio da joj nije mesto tu, ili je mozda obrisana neka tema na kojoj su bile i tvoje poruke...

Ako primetis na kom forumu ti "nestaju" poruke, obrati se tom modu za objasnjenje... Ako ne, mozes na pp da kontaktiras i nekog od supermodova i zatrazis objasnjenje... Siguran sam da niko namerno ne brise tvoje poruke...

Prihvatam tvoje ...OBJAŠNJENJE...ALI...:confused:

Nije mi... PRIHVATLJIVO BRISANJE TEMA....:confused::think:

ZAKLJUČAVANJE ...DA....TU NEMA OŠTEĆENIH ČLANOVA FORUMA..:ok:.

BRISANJE....PUNO OŠTEĆENIH ČLANOVA FORUMA...:sad2:

KAZNITE ONOGA KO JE TO ZASLUŽIO....A NE OSTALE NEDUŽNE ČLANOVE...;).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako je ONO PRVO ..i...NEKO BRIŠE PORUKE...a...TVRDIM DA NISAM PREKRŠIO PROPISE....ŽELIM OBRAZLOŽENJE..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo nisam bio lenj ...pa sam pročitao i pravilnik za moderatore na Krstarici....;)

Vezano za...BRISANJE TEMA...

* uklanjaju teme koje se ponavljaju i da nakon toga podrobno obrazlože svoju odluku o ukidanju; korisnicima bi pri tom trebalo da naznače koje su teme već otvorene

Poslednja izmena:
Slazem se sa tobom da brisanjem tema neko biva i ostecen... Medjutim, postoje teme koje se moraju obrisati...

Moj ti je savet da se za ovakva pitanja obratis nekom od supermodova na pp... Mislim da tema nije mesto na kojoj bi trebao bilo ko da ti obrazlaze bilo cije odluke...

To ...ZADNJE JE OK....ipak ovo je za ...supermoderatore....;)

Imam još jedno pitanjce,...

Imaš isi avatar ...kao ..Fanatik..sa kompjutera...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back