Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja nemam bas iskustva..ali eto ako ti je od pomoci,ukucaj na google "Smjestaj Becici" ili tako nesto i naices na veliki broj smjestaja...ne znam koliko tebe odgovara dnevno da kosta,da li ces neke sobe ili mozda apartman
Ja nemam bas iskustva..ali eto ako ti je od pomoci,ukucaj na google "Smjestaj Becici" ili tako nesto i naices na veliki broj smjestaja...ne znam koliko tebe odgovara dnevno da kosta,da li ces neke sobe ili mozda apartman
Kucao sam vec, konstanto iste smestaje izbacuje, kao da ima samo njih nekoliko.. Sto je dobro preskupo je, sto je pristupacno nema nikakvih opisa i iskustava i tako da je malo nezgodno..
Ja ti mogu preporuciti Vilu Masa,potrazi na netu ima je.POstoji deo sa sobama,svaka ima svoje kupatilo i terasu i deo sa apartmanima.Pa ti vidi sta ti odgovaraI da li ti odgovara.Pozz. Zaboravih vlasnica je Vesna Kuljaca