NEKI RAZNOSACI PICA,VRSE KOMPLETAN SERVIS...

Jedna moja koleginica,sa kojom sam zajedno zavrsio studije,nije udata a ima bogami,vec preko tri banke.Pre neki

dan,upitah je uz jutarnju kafu,da li ima u vidu skoru udaju.? Ona me zacudjeno pogleda,i rece:"Ja ima potpuno

sredjen seksualni zivot,meni udaja ne treba".Nisam dalje insistirao,na tome.No ona nastavi,znas,ja imam svoga

raznosaca pica.Na moj verovatno zacudjeni pogled,ona mi se poveri.Znas,ja sam naucila da svako vece,negde

oko devet sati,pojedem za veceru picu.Pa rekoh,kakve to ima veze,sa onim mojim pitanjem.Ima rece.Prvi put

kada je mladic na motociklu dosao,sa picom,ja sam osetila strasnu zelju,da ga odvucem u moj krevet.Pa dobro

rekoh,toje bilo jednom...Ne,ne.Vec godinu dana,dolazi taj isti momak,svako vece sa picom.I svako vece,mi imamo

svoj ritualni seks,posle koga ja zaspim ko nevina devojcica.On je student.To sa picama mu je honorarni posao.

On nema para,da izvodi neku devojku,u neki lokal ili Klub.Ja njemu dodjem,kao zgoditak na Lotu.A meni je

takodje divno.Mladic je zdrav,u odlicnoj kondiciji.Imam seksa,koliko zelim,a nista me ne kosta.Tu picu,i onako

volim za veceru.Sve ostalo (a ima ga mnogo) dobijam besplatno.Ma ne.Ne pada mi na pamet da se udajem.

Imam od muskarca sve ono,sto nama zenama treba.A nisam luda,da se udam,i da nekom klipanu kuvam i

perem i peglam.Ovako mi je divno.Uzivam svako vece,i zivot mi je predivan.Razmislio sam,o svemu sto sam

od dugarice cuo.! Zaista.Potpuno je u pravu.Raspitacu se,da li i devojke raznose pice po kucama.Pa sta.

Nije lose,svako vece,imati za veceru picu,i uz to...i sve ostale zenske slatkise...:heart::cmok::cmok2:

mizaca;bt303085:
Ma da ona tebe nije malo slagala......Rznosac mora da se brzo vrati na radno mesto

.....pa ne raznosi on fatama , 24h pice - mislim , ima i svoje slobodno vreme , raznosač pica - a kad završi šihtu , može kud mu volja u besplatan provod ili da plati u naturi ....a ako je vispren , može poslednju porudžbinu da odnese , toj , ovde pominjanoj G-đi/ci.....

"mizaca" - Zasto ste tako skepticni.Evo Kolega Loncar je pravilno shvatio celu stvar,i dao odlicno objasnjenje.Pa zar nije san,svake usamljene
tete,da uz dobru veceru (konkretno picu),dobije i malo telesnih vezbi,sa slasnim zavrsetkom ! Eto ideje,i za one Tete,koje se toga nisu do sada,
setile.Nikada nije kasno,da se... ljubi slasno.!!!

123loncar;bt303097:
...nekad su "seksualni" asistenti bili poštari i mlekadžije, a sad piconosci.....kako se vremena brzo menjaju !

Ja mislim da se to desavalo u nekih 30% slucajeva......Jer kao sto je bila prica da je Jovankina majka rekla njoj nakon udaje za Tita :Mogla si ti i bolje, a u njenoj autobiografiji procitah da joj majka predala dusu Bogu prije toga.
Poznato je da nas narod inace mnogo voli da se hvali tj da laze, a danas narocito.....
Kome je do toga snaci ce se on,a ne iskoristavati nekog mladica koji jedva prezivljava....Osim ako on to ne zeli.
A sta je i ovo nego određen vid "lake muske prostitucije"......

...da smo hvalisavci , vala jesmo.....to je odlika sluđenog sveta......što se tiče poštara i mlekadžija , to su kafanski fazoni ( naravno opominjući ).....no . naša sluđenost kazuje da se kod nas razmnožava samo škart , zato i izčiljujemo.....nestajemo.....dotakli smo nebo kao fontana na slavijskom trgu - kako veli poštovani Lord.....
....hoću da kažem , možda nas studentarija može izčupati iz ove dekadentne pogibelji - zato u njihovom pcanosačkom skretanju ne vidim meku prostituciju , već spasonosno razmnožavanje ( da tako kažem - bože mi oprosti ).......sve se nadam , ama ćorava posla !

Oduvek,kako svet postoji,siromasni mladici,studenti pogotovu,obogacivali su svoju zlehudu stipendiju,ili dobijenu "crkavicu" od zlehudih
roditelja,zadovoljvajuci seksualno,neku imucnu gradjanku.To je odlican vid zajednicke koristi.Sredovecne "gospe",koje gore od seksualne zelje,
i rosni mladici,kojima krce creva,pretstavljaju pravi oblik simbioze,koji je tako lepo opisao Carls Darvin.Mislim da je ovaj danasnji nacin,sa
raznosacima pica,zaista veoma delotvoran,i dobar i za Drzavu,koja ne moze svakom studentu,da obezbedi sredstva za studiranje.I mi,malo
starije generacije,imali smo svoje sponzorke,koje su na Dedinju bile udate,za parajlije na polozajima.Za ljude,koji su imali pune dzepove para
a prazne gace.tamo gde treba prava stvar da stoji.!Da.Lepa su to vremena bila.

Back