Neki novi teniski klinci?

Djokovica gledaju stotine miliona ljudi, mozda i milijarda, a on je za vreme cele svoje karijere zaradio 100 miliona dolara, znaci od svakog gledalaca dobije 1$ ili manje za celu karijeru i to kao broj jedan

Он зарадио милионе, а стриц му муља са ЕПС-овим бројилима. Исто као Дивац што је муљао са "Књаз Милошем".
Све то уствари живи на нашим грбачама радећи безвезне послове који нису никоме ни од какве користи, већ напротив само служе замлаћивању људи.

Њихови главни спонзори су велике државне фирме из којих се тако испумпавају паре и завршавају ко зна где, сам Ђоковић има пријављено пребивалиште у Монте Карлу, дакле не плаћа порез овде.

Он зарадио милионе, а стриц му муља са ЕПС-овим бројилима. Исто као Дивац што је муљао са "Књаз Милошем".
Све то уствари живи на нашим грбачама радећи безвезне послове који нису никоме ни од какве користи, већ напротив само служе замлаћивању људи.

Њихови главни спонзори су велике државне фирме из којих се тако испумпавају паре и завршавају ко зна где, сам Ђоковић има пријављено пребивалиште у Монте Карлу, дакле не плаћа порез овде.

Vasceli svet, od polova do ekvadora, sve drzave male i velike, najmocnije i najvece, dale bi MILIJARDE DOLARA da im imaju NAJBOLJEG SPORTISTU SETA - takvog kakav je SRBIN Novak Dokovic...

Da im pronosi slavu od Sangaja, preko Miamija do Monte Karla...

Da na svim stadionima MASU NJIHOVOM ZASTAVOM....

Da podize tri prsta...

Da ljudi celog sveta se zapitaju "Gde je ta zemlja Srbija odakle je ovaj slavni sportista?"

A ti si se nasao nesto da mu prigovaras....:besan2:

Vasceli svet, od polova do ekvadora, sve drzave male i velike, najmocnije i najvece, dale bi MILIJARDE DOLARA da im imaju NAJBOLJEG SPORTISTU SETA - takvog kakav je SRBIN Novak Dokovic...

Da im pronosi slavu od Sangaja, preko Miamija do Monte Karla...

Da na svim stadionima MASU NJIHOVOM ZASTAVOM....

Da podize tri prsta...

Da ljudi celog sveta se zapitaju "Gde je ta zemlja Srbija odakle je ovaj slavni sportista?"

A ti si se nasao nesto da mu prigovaras....:besan2:

Да да, дале би милијарде $$$, али Новак неће, он се држи оних стотинак милиона крвавим радом зарађених пара, и држи се свог Монте Карла..

Да да, дале би милијарде $$$, али Новак неће, он се држи оних стотинак милиона крвавим радом зарађених пара, и држи се свог Монте Карла..

Da, DALE bi milijarde!

Jer TO vredi toliko....

Da sam ja na Novakovom mestu ne bih se dvoumio dugo vec bih uzeo necije drzavljansvo i prigrlio tudju zastavu, kao sto su uradili neki poznati teniseri.

I osatvio vas da se dichite ....Crvenom zvezdom....:rotf:

Sto ti ne zaradis onoliko koliko je zaradio Novak?

Pa svako zna udarati lopticu, sam si rekao?

Da, DALE bi milijarde!

Jer TO vredi toliko....

Da sam ja na Novakovom mestu ne bih se dvoumio dugo vec bih uzeo necije drzavljansvo i prigrlio tudju zastavu, kao sto su uradili neki poznati teniseri.

I osatvio vas da se dichite ....Crvenom zvezdom....:rotf:

Sto ti ne zaradis onoliko koliko je zaradio Novak?

Pa svako zna udarati lopticu, sam si rekao?

Ај не лупетај, Ђоковић је пријављен у Монте Карлу као и гомила других који беже од плаћања пореза. Ја не ударам лоптицу али имам све што ми треба за нормалан живот без глупих идола.

Ај не лупетај, Ђоковић је пријављен у Монте Карлу као и гомила других који беже од плаћања пореза. Ја не ударам лоптицу али имам све што ми треба за нормалан живот без глупих идола.

A kako vaspitas decu?

Na koga da se ugledaju: na Mladica ili Djokovica?

(mogu da predpostavim :lol:)

Cetiri velicanstvena: Djokovica, Federera, Nadala i Mareja trebali su da zamene Berdic, Raonic, Cilic, Tsonga.....

Ali, nisu uspeli da ih zamene na vrhu....

Sada nastupa nova generacija velikih ambicija i mogucnosti: Kyrgios, Gofan, Nisikori...

Ovi teniseri su u usponu i neki od njih ce zamenuti nekoga od "stare garde"
Trenutno nema adekvatne zamene, velika četvorka je bila dosta uspešnija u njihovim godinama... ovi su zamene za prve pratilje velike četvorke (Berdiha, Vavrinku, Ferera itd..) Do višestrukih slemova i prvog mesta mogu samo ako se u narednih par godina ne pojave pravi novi šampioni.

Back