neki novi klinci

pazi mico...meni neki ciga juče celo jutro (pre 8 h! ) grebao asfalt ispod prozora onom metlom od pruća - zk ..zk...zzzk....i tako 20 minuta. :lol:zk.zk....zk....zk....zk...zkzk.....fhhhhhhiiii....pa opet zk...zk....zk......i tako...:mrgreen:

Ali najgore je kad dođu cige pa se DERU :shock: A ja se iznerviram jer NE RAZUMEM šta viču :lol: I ondaK se dignem i gledam u njih napolje (kroz roletne od trske) - sve misllim dokučiću već :D Ali nema šaaa-nsee......
....znaš kakvi su, nose narandžaste keceljice i vilene ranom zorom ....

Ja ove sve razumem, nazalost, sednu pa se neki kao prave pametniji od ostalih, oni su verovatno petlovi predvodnici, a onda odvale neku glupost, a ostali klinci im se onda dive kako su pametni nesvesni da ovi trabunjaju zesce i da je to sto su ovi "napredniji" rekli teska odvala. Ja umirem od smeha i ode moj san u nepovrat

esperanca137:
Da li se osecate starim?
Ljudi koji su sada upisali fakultet, rodjeni su 1987.

Za njih je Tito tamo neki lik iz istorije.
Dan Republike 29. 11. ?????
Stafeta mladosti je verovatno neki reality-show.
Nikada nisu bili primljeni u Pionire.
Nikada nisu primljeni u Omladinu.
Ivo Lola Ribar - bice da je neki novi pevac.
Nikada nisu culi za imena Tihi ili Prle. Bosko Buha je takodje apstraktan.
Nikada nisu pozdravljali sa: 'Za domovinu s Titom! - Napred!'
Top lista nadrealista - neki novi über-slikari?
U Sarajevu je stvarno bila Olimpijada?
Irak i Iran u ratu - ma daj, kada?
Dve Nemacke - Halo?!?!
Pokret Nesvrstanih - nit' homo, nit' metro, a?
U njihovom zivotu AIDS postoji oduvek.

ZX Spectrum je stariji od njih.
Izraz: 'Zvuci kao pokvarena ploca' njima nista ne znaci, jer vecina ih nikada nije ni videla gramofon.
CD se nasao na trzistu 4 godine pre njihovog rodenja.
Zaista su postojali crno-beli televizori?
Video postoji oduvek.
Nikada nije postojao TV bez daljinskog.

Rodeni su u godini kad se na trzistu pojavio walkman.
Par-nepar. Neka egipatska matematika?
Nadjen je Titanik. Zar se ikada izgubio?
Michael Jackson je nekada bio crn?

Ti su ljudi pre dvije godine stekli pravo glasa
... sada lepo (ako se usudujes)
odgovori na gornje pitanje...

Ovo sam dobila mailom i bas sam se nasla u celoj prici.
Nekad sam mogla na pitanje: Koje si godiste?
da samo kazem : Peto, i svi bi znali daje to '75
ali ako to sad kazem:confused: :sad: stavarno su proletele godine8)

Tek sada sam skontao temu :roll: ..dosta zanimljivo.
Cekaj to je moja generacija...'87. jadna i bedna' :| ...ali ne mogu da poverujem da je ovo gore navedeno nepoznato likovima iz '87 :shock: ...nemam reci...ako je to zasita istina...
Da, stekli smo pravo glasa i sada cemo lepo da propadnemo skroz

Ma, ne osecam se starom...stala sam na 25-toj...samo me malo iznenade kada mi ljudi od 40-tak godina persiraju. Ja ustuknem , kao sta im je???? Verovatno fino vaspitani ljudi.., mada ima i onih nevaspitanih (njih vise volem) koji mi u obracanju kazu: devojcice :lol:
A neki novi klinci...imam trip da oni cija godina rodjenja pocinje 8-com i 9-tkom jos nisu posteno ni prohodali...a oni....uf..
Skoro smo davali oglas u firmi za nove radnike. Gledam one biografije, godista., godina rodjenja: 1987..mislim se u sebi, ma daj bre, dete, ko zna da li mu roditelji znaju gde je...
Dosao decko, ja ko' debil, umesto da ga zapitkujem neke druge stvari, 5x sam ga pitala: ti si stvarno '87???? Da ne verujes, nit izgleda , niti prica tako!!!!! Kazem moj trip..primili smo ga...

Back