Zvucacu detinjasto i nezrelo,ali opsednuta sam razmisljanjem o doticnom gospodinu,sa kojim neznam na cemu sam.Pojavio se u mojoj kancelariji kao poslovni saradnik,i nekako od tog prvog susreta sevaju neke varnice
.Pocelo je s komplimentima,salama,slucajnim dodirima po ruci,ramenu,na kraju je poceo da insistira i na tome da dobije moj broj telefona,nakon nekoliko sledecih susreta popustila sam i ostavila mu broj.Cula sam u medjuvremenu da je zauzet,dobro i ja sam,pa sta sad,desava se da ti se dopadne neko drugi,ali problem je u tome sto je on moj broj upotrebio jednom kada nisam bila na poslu kada je on dolazio,i jos dva puta kada sam ga ja pozvala,smisljajuci dovoljno dobar poslovni razlog za ragovor.U zadnje vreme je nekako na distanci,naprosto kao da mu odjednom vise nisam toliko interesantna.Juce sam se usudila i poslala mu SMS,opusten,drugarski i nisam dobila odgovor,u toku noci sam imala poziv sa sakrivenim ID-om...Mozda je bio on a mozda ko zna ko.Svakim danom mi se sve vise dopada i neznam sta da mislim i kako da se ponasam?!