shto sam nekad mrzeo, sad mrzim josh vise ili me boli curac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlican komentarTo mislim i za beli luk. A volim ga
![]()
Eh...starimo,straimo.![]()
...nekad nisam voleo pihtije... sad bih se udavio u njima...![]()
Koliko vam se ukus promenio po pitanju nekih stvari?
Da li mozete da se setite stvari ili ljudi koje niste uopste prihvatali, da bi ih posle mnogo zavoleli?
Evo ja na primer, nisam podnosila rukolu kada se pojavila i imala mi je odvratan ukus a sada je obozavam.
Nisam podnosila nijednu starogradsku pesmu a sada volim poneku.
Mislila sam da je .....forumas budala, a sada ga gotivim![]()
Bingo!Pihtije!
Ne znam da li to ide sa godinama ali pihtije nisam mogao da smislim kao dete.Danas ih obozavam.Pihtije mu,izgleda,dodju kao prvi vesnik starenja...
Ako ikad zavolim pihtije, spalite me na lomači.![]()
Ja ne volim ništa što smrdi.Ja sam svarglu jela kao mala i bas sam je volela...
Ne pamtim kad sam je zadnji put jela...![]()
Ja ne volim ništa što smrdi.
...nekad nisam voleo pihtije... sad bih se udavio u njima...![]()
Sram te bilo!
Hrana ne smrdi!
![]()
pa evo ranije sam voleo petarde, sad mi dođe da odrobijam klince koji to bacajuKoliko vam se ukus promenio po pitanju nekih stvari?
Da li mozete da se setite stvari ili ljudi koje niste uopste prihvatali, da bi ih posle mnogo zavoleli?
Evo ja na primer, nisam podnosila rukolu kada se pojavila i imala mi je odvratan ukus a sada je obozavam.
Nisam podnosila nijednu starogradsku pesmu a sada volim poneku.
Mislila sam da je .....forumas budala, a sada ga gotivim![]()
Jao bre, jesi se obrisao posle fiziološke radnje?pa evo ranije sam voleo petarde, sad mi dođe da odrobijam klince koji to bacaju
ranije sam voleo automobile koji idu 300kmh, koji izgledaju sporcki, sad su mi superiji ovi s 4 vrata, limuzine
ranije sam mislio ko i ti...da su forumeri gabori i mentoli, sad vidim da su u pitanju vanredno lepi ljudi sa ekstraordinarnim smislom za humor, sa velikom elokvencijom, načitanošću, sa vrednim diplomama, koji su se nagledali sveta, puni životnog iskustva, realisti veliki i čovekoljubi itd
to mi palo na prvu, ako mi padne još nešto di sam se menjo, ću editujem
Jao bre, jesi se obrisao posle fiziološke radnje?![]()