Nekada sam mrzeo a sada volim

Koliko vam se ukus promenio po pitanju nekih stvari?

Da li mozete da se setite stvari ili ljudi koje niste uopste prihvatali, da bi ih posle mnogo zavoleli?

Evo ja na primer, nisam podnosila rukolu kada se pojavila i imala mi je odvratan ukus a sada je obozavam.

Nisam podnosila nijednu starogradsku pesmu a sada volim poneku.

Mislila sam da je .....forumas budala, a sada ga gotivim :)

Ni najmanje. Ne znam da li je to pokuda ili pohvala.

Kao da sam stala sa izgradnjom ukusa izmedju 7 - 12 godine.
Da li mi verujes da ne mogu jedne stvari da se setim koju sada volim a o kojoj nisam mastala kao devojcica...ako izuzmem tehniku koja mi je nuzno zlo.

Tacno odredjenu arhitekturu sam zavolela sa prvim secanjem oko trece godine, premalena sam bila a znala sam da mi je mnogo lepo kada me mama vodi u stari Split.
Hranu sam nekako najvise ne moru volela i kada me otac vodi na pecanje...priroda me uvek radovala u rano prolece ili tokom miholjskog leta a ni zima mi nije strana.
Leto nisam volela nikako...na plazu ne idem a kao klinka sam bila izvrgnuta ruglu kada sam rekla da je sunce vruce a more slano...a danas mi je kupaci bacen u tamnu dubinu garderobera. Mozda ga treba izluftirati:lol:
Negde zivim one slike koje sam kao dete imala u sebi uz okolnosti koje mi je zivot doneo.

Koliko vam se ukus promenio po pitanju nekih stvari?

Da li mozete da se setite stvari ili ljudi koje niste uopste prihvatali, da bi ih posle mnogo zavoleli?

Evo ja na primer, nisam podnosila rukolu kada se pojavila i imala mi je odvratan ukus a sada je obozavam.

Nisam podnosila nijednu starogradsku pesmu a sada volim poneku.

Mislila sam da je .....forumas budala, a sada ga gotivim :)
pa evo ranije sam voleo petarde, sad mi dođe da odrobijam klince koji to bacaju
ranije sam voleo automobile koji idu 300kmh, koji izgledaju sporcki, sad su mi superiji ovi s 4 vrata, limuzine
ranije sam mislio ko i ti...da su forumeri gabori i mentoli, sad vidim da su u pitanju vanredno lepi ljudi sa ekstraordinarnim smislom za humor, sa velikom elokvencijom, načitanošću, sa vrednim diplomama, koji su se nagledali sveta, puni životnog iskustva, realisti veliki i čovekoljubi itd
to mi palo na prvu, ako mi padne još nešto di sam se menjo, ću editujem

pa evo ranije sam voleo petarde, sad mi dođe da odrobijam klince koji to bacaju
ranije sam voleo automobile koji idu 300kmh, koji izgledaju sporcki, sad su mi superiji ovi s 4 vrata, limuzine
ranije sam mislio ko i ti...da su forumeri gabori i mentoli, sad vidim da su u pitanju vanredno lepi ljudi sa ekstraordinarnim smislom za humor, sa velikom elokvencijom, načitanošću, sa vrednim diplomama, koji su se nagledali sveta, puni životnog iskustva, realisti veliki i čovekoljubi itd
to mi palo na prvu, ako mi padne još nešto di sam se menjo, ću editujem
Jao bre, jesi se obrisao posle fiziološke radnje? :lol:

Back