Nekada sam mrzeo a sada volim

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.908
Koliko vam se ukus promenio po pitanju nekih stvari?

Da li mozete da se setite stvari ili ljudi koje niste uopste prihvatali, da bi ih posle mnogo zavoleli?

Evo ja na primer, nisam podnosila rukolu kada se pojavila i imala mi je odvratan ukus a sada je obozavam.

Nisam podnosila nijednu starogradsku pesmu a sada volim poneku.

Mislila sam da je .....forumas budala, a sada ga gotivim :)

a mislila si da sam budala?:eek:
šalu na stranu,mnogo toga,ukratko nisam volio nekad davno jazz,sad ga obožavam...
nisam volio ni povrće,u zadnjih godinu sam počeo skoro svakodnevno bar nešto da konzumiram
i najbitnija stvar,od kad sam prestao da masturbiram,što više vrijeme ide bez seksa i masturbacije,prosječne žene su mi se mnogo proljepšale,i svaki dan su sve ljepše i ljepše..više ne patim za full atraktivnim...čak i one objektivno ispod prosjeka mi postaju privlačne,to je čudo jedno...:zaljubljena:

Poslednja izmena:
a mislila si da sam budala?:eek:
šalu na stranu,mnogo toga,ukratko nisam volio nekad davno jazz,sad ga obožavam...
nisam volio ni povrće,u zadnjih godinu sam počeo skoro svakodnevno bar nešto da konzumiram
i najbitnija stvar,od kad sam prestao da masturbiram,što više vrijeme ide bez seksa i masturbacije,prosječne žene su mi se mnogo proljepšale,i svaki dan su sve ljepše i ljepše..više ne patim za full atraktivnim...čak i one objektivno ispod prosjeka mi postaju privlačne,to je čudo jedno...:zaljubljena:

Posto si te ti prvi javio, onda se ono o forumasu odnosi na tebe :heart:

popis je dugačak,teško se svega odmah sjetiti,a ko zna koliko će još promjena u životu da nastupi..
e da,nekad nisam podnosio tamburice i sevdah,a u zadnje vrijeme i to znam čuti i uživati...
najveća mi frka da ne zavolim turbo folk,da se predam,da upadnem u taj sistem i postanem šaban..ali čini mi se da ću to uvijek da mrzim...-jako zabrinuti smajli duboko zamišljen-

Nisam mogao da smislim mahune dok nisam kod tetke probao one široke žute sa kajmakom . E , tu sam promijenio mišljenje .
S druge strane , volio sam kuvani kupus . U ratu odem u Knin na dva ipo mjeseca . Tamo smo svaki dan jeli slatki kuvani
kupus bez ikakvog dodatka ( nije se imalo ništa drugo ) . Tu mi se kupus zgadio za cijeli život .

Балет (и плес уопште) за који раније нисам марила, сада сматрам врхунском уметношћу.

ja balet i dalje mrzim,ali neke moderne plesove sam zavolio,ali samo žene kad gledam...
šta znam,imaju mi te balerine prejake noge,pogotovo listove,pa mi i zbog toga smeta..ali pošto je život nepredvidiv možda se zaljubim i u balet jednog dana,mada teško..

Da li mozete da se setite stvari ili ljudi koje niste uopste prihvatali, da bi ih posle mnogo zavoleli?

Evo ja na primer, nisam podnosila rukolu kada se pojavila i imala mi je odvratan ukus a sada je obozavam.

Nisam volela kiseli kupus kad sam imala nekih pet godina, postepeno je ta ljubav rasla... sad bi dupe prodala za njega.

vis kad pomenu nisam spanac voleo sad obozavam, narodnjake slusam,imamo puno toga zajednickog mada retko se zeznem u proceni forumasa:heart:

Nisam volela grozdje, lubenicu, med,... sada volim.
Nisam volela ozbiljne, naizgled stroge ljude, sada mi prijaju.
Nisam volela svoju zadnjicu, sada... mi ne smeta :lol:
Nisam volela nastup odredjenih ljudi i bila sam iskljuciva, sada sam mnooogo tolerantnija i neke koji su mi bili odbojni na prvi pogled sada obozavam.
Nisam volela frazu "videces kada dodjes u moje godine", sada j razumem.

Retko menjam misljenje o nekome/necemu.Obicno stvari koje sam voleo kao dete,volim i sada.Tako i ljudi koji su mi bili dragi tada,dragi su mi i danas.
Mada nasto razmisljam,mora da postoji bar nesto.... :think:

...nekad nisam voleo pihtije... sad bih se udavio u njima...:lol:

Bingo!Pihtije!
Ne znam da li to ide sa godinama ali pihtije nisam mogao da smislim kao dete.Danas ih obozavam.Pihtije mu,izgleda,dodju kao prvi vesnik starenja...

Retko menjam misljenje o nekome/necemu.Obicno stvari koje sam voleo kao dete,volim i sada.Tako i ljudi koji su mi bili dragi tada,dragi su mi i danas.
Mada nasto razmisljam,mora da postoji bar nesto.... :think:

Bingo!Pihtije!
Ne znam da li to ide sa godinama ali pihtije nisam mogao da smislim kao dete.Danas ih obozavam.Pihtije mu,izgleda,dodju kao prvi vesnik starenja...
Odlican komentar :) To mislim i za beli luk. A volim ga :rumenko:

Back