Nekad se ne tuširam i po nedelju dana: šok izjava jedne od najlepših žena sveta!

Od skoro svega.
I sad, zato mu je "najlakse" da pobegne u smrt, nistavilo?

Sta sa onima koji nisu vakcinisani, po njemu?

Sta ako su te vakcine bile voda?

Sta ako izadje njihovo dejstvo posle 2 godine, kao sto se i pretpostavlja?

Ceo svet da se "srusi" samo zato sto on smatra da je pogresio sto je primio vakcine?

Na to sam mislio, jos se rasanjujem :) to je ona prica iz Novog Zaveta "Marta Marta za mnogo se brines a samo je jedno potrebno ...
Jeste, ali to je ono, sto kad se osecamo da smo u zivotnoj opasnosti, nagonski reagujemo i oprezni smo od svega. Ali tacno je da tako, u sirem smislu, treba gledati na stvari.

Nas su učili da se kupa subotom.
Kupatilo smo napravili tek kad je deda dozvolio videvši da ceo komšiluk "shere pod istim krovom gde i jede", pa ajd onda i mi kud svi Turci.

Pre toga se podrazumevalo da je klozet 50m udaljen od kuće i bunara.

Prvo deca pa mama pa tata.
To zato da se ne greje voda višekratno.
Zelena agenda, ekološki.

Kad se okupamo mama prospe vodu iz korita na sred avlije i upije je zemlja za čas.
Sad moramo da praznimo septičke jame svaki čas.
Sapun domaći za matore, za nas decu dečiji, Merima Kruševac.
Za kosu "Kosili", da ne štipa oči.

Radnim danima hladnom vodom pored bunara gornji "Milanovac".
Uveče lavor pre kreveta, gornji, pa donji "Milanovac"
Tako isto i posle u vojsci.

Tako da je lepa Šarliz sasvim okej što se mene tiče.

Lično smatram da se ljudi danas preterano pirkaju i troše previše vode i eneregije za zagrevanje.

Zagadismo sve podzemne i nadzemne vode

ona se nekupa iz obesti
a neki zbog toga što nemaju uslove.
ipak razlika u izgledu je očigledna…
tako da iskreno mislim da je tajna njenog izgleda
čistokrvno proseravanje.
Što iz obesti?
Ne valja to pirkanje svaki čas.
Pobiješ sopstvene mikroorganizme koji čuvaju epitel od napadača.

Bred Pit i Rasel Krou su davali slične izjave.
Uopšteno gledano, oni su samo selebritis.
Ne kupa se više od pola naših sugrađana u šta se lako možete uveriti ulaskom u bus

Poslednja izmena:
Jedan moj rodjak juce kuka samo da ne izbije nuklearni rat, pa nek izbije kao da bi neka velika steta bila, tolika zla se nakotilo to ce morati jednom da se ocisti.

99% zla čini tj potiče od 0,00001 % ljudi
ogranićenog kruga naslednika samo i jedino RIMSKIH porodica
nije pošteno....mnogi to ponavljaju a da i ne znaju ili znaju, prizivaju svog vodju?!

E
Gde ste samo stekli te dražesne kupačke navike?
Pa prvo ste pokoljenje koje uopšte i ima tekuću vodu, a kamoli da je ovako razbacuje
kao što mi radimo.
Do 1960-70-ih i u mnogim gradovima se voda vukla ručno do kuća, sa česmi ili bunara.
Čitajući vaše gadjenje na SAMO 7-dnevno kupanje pomislih da ste sve sami prinčevi od Lihtenštajna!

Vaše dede pa i očevi se skoro nisu ni kupali ali vi jadni ni u krevet ne možete dok se ne "dovedete u red"!
Kupalo se nedeljom, i to ne svake, jer su porodice bile mnogočlane, pa kad dodješ na red, do tad ako
se i zapereš, dobro je!
Eh da je samo voda i higijena...

Prva generacija smo u mnogo čemu(generacije posle 2.svetskog rata, a posebno generacije ovog milenijuma)...

Tvrdi da su OVO TAJNE njene lepote!

Poznata po zadivljujućem izgledu i izuzetnoj lepoti, glumica Šarliz Teron ima neke tajne lepote "u rukavu".

Baš kao i sve mame, nagrađivana glumica nema puno vremena za sebe, a mnogi trikovi nege kože koje koristi pristupačni su i jednostavni.

Povremeno preskače tuširanje

Iako ništa nije bolje od tuširanja nakon dugog dana, prečesto tuširanje zapravo može da isuši kožu, uzrokuje perutanje i učini da kosa izgleda masno. Teron priznaje kako ne misli da je svakodnevno tuširanje potrebno i može da prođe nekoliko dana bez kupanja.

- Ja sam žilava devojka i mogu da izdržim bez tuširanja nedelju dana, to mi je sasvim u redu - rekla je.

Nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje

Nošenje kreme za sunčanje jedna je od najzdravijih stvari koje možete da učinite za lepotu, jer pomaže koži da duže ostati bez bora i sprečava druge znakove starenja. Teron je zaposlena mama, ali nikad ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje.

- U mojoj kući se budimo jako rano, u 5.45 ujutru, ja sam samohrana majka koja pokušava da pripremi dvoje dece, spakuje kutije za ručak i ne propusti autobus. Kad se probudim, samo isperem lice i stavim kremu za sunčanje - ispričala je.

1938231_profimedia0286206053_ff.jpg

I ja ponekad upražnjavam tu rutinu. Mislim, u vezi tušuranja. Mada ne mogu da izdržim tako dugo kao ona.
Smrdljivka. 😂 Zamislite sex scenu s njom posle nedelju dana. 😂😂

Back