DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.523
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad, zato mu je "najlakse" da pobegne u smrt, nistavilo?Od skoro svega.
Nisi me razumela on se plasi smrti a smrt je prirodan proces.I sad, zato mu je "najlakse" da pobegne u smrt, nistavilo?
Pa ako se plasi, zasto je priziva (kroz nuklearni rat)?Nisi me razumela on se plasi smrti a smrt je prirodan proces.
Ne priziva nego se plasi i toga u tome je poenta.Pa ako se plasi, zasto je priziva (kroz nuklearni rat)?
Aaa, to??Ne priziva nego se plasi i toga u tome je poenta.
Na to sam mislio, jos se rasanjujemAaa, to??
Pa jeste, naplaseni smo svim i svacim danas, to je tacno. Izvini sto te nisma odmah razumela.
Jeste, ali to je ono, sto kad se osecamo da smo u zivotnoj opasnosti, nagonski reagujemo i oprezni smo od svega. Ali tacno je da tako, u sirem smislu, treba gledati na stvari.Na to sam mislio, jos se rasanjujemto je ona prica iz Novog Zaveta "Marta Marta za mnogo se brines a samo je jedno potrebno ...
Jeste ali ljudi nekad i preteruju u toj brizi.Jeste, ali to je ono, sto kad se osecamo da smo u zivotnoj opasnosti, nagonski reagujemo. Ali tacno je da tako, u sirem smislu, treba gledati na stvari.
Znas sta, niko nije u tudjoj kozi da bi znao kako mu je, da li mu je lose. Mozda preteruje, a mozda i ne.Jeste ali ljudi nekad i preteruju u toj brizi.
Što iz obesti?ona se nekupa iz obesti
a neki zbog toga što nemaju uslove.
ipak razlika u izgledu je očigledna…
tako da iskreno mislim da je tajna njenog izgleda
čistokrvno proseravanje.
Jedan moj rodjak juce kuka samo da ne izbije nuklearni rat, pa nek izbije kao da bi neka velika steta bila, tolika zla se nakotilo to ce morati jednom da se ocisti.
Човек је такође једино биће које је измислило сапун.Човек је једино биће које уклања своје телесне мирисе који га идентификују.
Eh da je samo voda i higijena...Gde ste samo stekli te dražesne kupačke navike?
Pa prvo ste pokoljenje koje uopšte i ima tekuću vodu, a kamoli da je ovako razbacuje
kao što mi radimo.
Do 1960-70-ih i u mnogim gradovima se voda vukla ručno do kuća, sa česmi ili bunara.
Čitajući vaše gadjenje na SAMO 7-dnevno kupanje pomislih da ste sve sami prinčevi od Lihtenštajna!
Vaše dede pa i očevi se skoro nisu ni kupali ali vi jadni ni u krevet ne možete dok se ne "dovedete u red"!
Kupalo se nedeljom, i to ne svake, jer su porodice bile mnogočlane, pa kad dodješ na red, do tad ako
se i zapereš, dobro je!
Šampon više...ako su ti dedovi ginuli za sapun a ne za Kosovo, u redu....
odbrana sapuna je najvažnije dostignuće skorojevića 21. veka!
umesto odbrane časti i obraza, branićemo sapun!
Nemoj da te na to opominje mati....mora se prati guza svahi dan
Smrdljivka.Tvrdi da su OVO TAJNE njene lepote!
Poznata po zadivljujućem izgledu i izuzetnoj lepoti, glumica Šarliz Teron ima neke tajne lepote "u rukavu".
Baš kao i sve mame, nagrađivana glumica nema puno vremena za sebe, a mnogi trikovi nege kože koje koristi pristupačni su i jednostavni.
Povremeno preskače tuširanje
Iako ništa nije bolje od tuširanja nakon dugog dana, prečesto tuširanje zapravo može da isuši kožu, uzrokuje perutanje i učini da kosa izgleda masno. Teron priznaje kako ne misli da je svakodnevno tuširanje potrebno i može da prođe nekoliko dana bez kupanja.
- Ja sam žilava devojka i mogu da izdržim bez tuširanja nedelju dana, to mi je sasvim u redu - rekla je.
Nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje
Nošenje kreme za sunčanje jedna je od najzdravijih stvari koje možete da učinite za lepotu, jer pomaže koži da duže ostati bez bora i sprečava druge znakove starenja. Teron je zaposlena mama, ali nikad ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje.
- U mojoj kući se budimo jako rano, u 5.45 ujutru, ja sam samohrana majka koja pokušava da pripremi dvoje dece, spakuje kutije za ručak i ne propusti autobus. Kad se probudim, samo isperem lice i stavim kremu za sunčanje - ispričala je.
![]()
I ja ponekad upražnjavam tu rutinu. Mislim, u vezi tušuranja. Mada ne mogu da izdržim tako dugo kao ona.
zamislio samSmrdljivka.Zamislite sex scenu s njom posle nedelju dana.
![]()