- Poruka
- 94.365
Tvrdi da su OVO TAJNE njene lepote!
Poznata po zadivljujućem izgledu i izuzetnoj lepoti, glumica Šarliz Teron ima neke tajne lepote "u rukavu".
Baš kao i sve mame, nagrađivana glumica nema puno vremena za sebe, a mnogi trikovi nege kože koje koristi pristupačni su i jednostavni.
Povremeno preskače tuširanje
Iako ništa nije bolje od tuširanja nakon dugog dana, prečesto tuširanje zapravo može da isuši kožu, uzrokuje perutanje i učini da kosa izgleda masno. Teron priznaje kako ne misli da je svakodnevno tuširanje potrebno i može da prođe nekoliko dana bez kupanja.
- Ja sam žilava devojka i mogu da izdržim bez tuširanja nedelju dana, to mi je sasvim u redu - rekla je.
Nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje
Nošenje kreme za sunčanje jedna je od najzdravijih stvari koje možete da učinite za lepotu, jer pomaže koži da duže ostati bez bora i sprečava druge znakove starenja. Teron je zaposlena mama, ali nikad ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje.
- U mojoj kući se budimo jako rano, u 5.45 ujutru, ja sam samohrana majka koja pokušava da pripremi dvoje dece, spakuje kutije za ručak i ne propusti autobus. Kad se probudim, samo isperem lice i stavim kremu za sunčanje - ispričala je.

I ja ponekad upražnjavam tu rutinu. Mislim, u vezi tušuranja. Mada ne mogu da izdržim tako dugo kao ona.