Nekad se ne tuširam i po nedelju dana: šok izjava jedne od najlepših žena sveta!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.365

Tvrdi da su OVO TAJNE njene lepote!

Poznata po zadivljujućem izgledu i izuzetnoj lepoti, glumica Šarliz Teron ima neke tajne lepote "u rukavu".

Baš kao i sve mame, nagrađivana glumica nema puno vremena za sebe, a mnogi trikovi nege kože koje koristi pristupačni su i jednostavni.

Povremeno preskače tuširanje

Iako ništa nije bolje od tuširanja nakon dugog dana, prečesto tuširanje zapravo može da isuši kožu, uzrokuje perutanje i učini da kosa izgleda masno. Teron priznaje kako ne misli da je svakodnevno tuširanje potrebno i može da prođe nekoliko dana bez kupanja.

- Ja sam žilava devojka i mogu da izdržim bez tuširanja nedelju dana, to mi je sasvim u redu - rekla je.

Nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje

Nošenje kreme za sunčanje jedna je od najzdravijih stvari koje možete da učinite za lepotu, jer pomaže koži da duže ostati bez bora i sprečava druge znakove starenja. Teron je zaposlena mama, ali nikad ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje.

- U mojoj kući se budimo jako rano, u 5.45 ujutru, ja sam samohrana majka koja pokušava da pripremi dvoje dece, spakuje kutije za ručak i ne propusti autobus. Kad se probudim, samo isperem lice i stavim kremu za sunčanje - ispričala je.

1938231_profimedia0286206053_ff.jpg

I ja ponekad upražnjavam tu rutinu. Mislim, u vezi tušuranja. Mada ne mogu da izdržim tako dugo kao ona.

У војсци је то било нормално и дуже од недељу дана. Али, ако по невољи устанеш ноћу због потребе, па се вратиш у спаваоницу (тада се то звало спаваона), ваздух те прво врати назад, па онда снагом воље ипак уђеш и наставиш да спаваш.

Pa, njena stvar!
Ne mora uopšte da se kupa ako joj je to način da dokaže sebi koliko je žilava, kao i da održi svoj mladalački izgled.
Vodu doživljavam kao preventivu i lek, i ma koliko da sam zauzeta čitav dan, ukrašću desetak minuta od sna da se vodom regenerišem i dovedem u red pre nego što odem u krevet, ali možda i njena ova metoda nekom i negde ima dosta smisla.

Gde ste samo stekli te dražesne kupačke navike?
Pa prvo ste pokoljenje koje uopšte i ima tekuću vodu, a kamoli da je ovako razbacuje
kao što mi radimo.
Do 1960-70-ih i u mnogim gradovima se voda vukla ručno do kuća, sa česmi ili bunara.
Čitajući vaše gadjenje na SAMO 7-dnevno kupanje pomislih da ste sve sami prinčevi od Lihtenštajna!

Vaše dede pa i očevi se skoro nisu ni kupali ali vi jadni ni u krevet ne možete dok se ne "dovedete u red"!
Kupalo se nedeljom, i to ne svake, jer su porodice bile mnogočlane, pa kad dodješ na red, do tad ako
se i zapereš, dobro je!

Gde ste samo stekli te dražesne kupačke navike?
Pa prvo ste pokoljenje koje uopšte i ima tekuću vodu, a kamoli da je ovako razbacuje
kao što mi radimo.
Do 1960-70-ih i u mnogim gradovima se voda vukla ručno do kuća, sa česmi ili bunara.
Čitajući vaše gadjenje na SAMO 7-dnevno kupanje pomislih da ste sve sami prinčevi od Lihtenštajna!

Vaše dede pa i očevi se skoro nisu ni kupali ali vi jadni ni u krevet ne možete dok se ne "dovedete u red"!
Kupalo se nedeljom, i to ne svake, jer su porodice bile mnogočlane, pa kad dodješ na red, do tad ako
se i zapereš, dobro je!
Naši dedovi i očevi su platili (skupo) to da vodeći procenat naših domaćinstava ima tekuću vodu u objektima stanovanja.
Da se zapaćarim, zapustim i ogreznem u prljavštinu i ne upotrebljavam šta mi je ostavljeno u nasledstvo od dedova i očeva, od mene bi bilo suludo i nezahvalno.
Naši dedovi sa sve ostatkom njihovih familija su propatili dosta u nedostatku sredstava da održavaju ličnu higijenu, a lična higijena je ovom pokolenju zaostavština njih nama.
Ne razumem šta mi se konkretno spočitava?

Poslednja izmena:
Naši dedovi i očevi su platili (skupo) to da vodeći procenat naših domaćinstava ima tekuću vodu u objektima stanovanja.
Da se zapaćarim, zapustim i ogreznem u prljavštinu i ne upotrebljavam šta mi je ostavljeno u nasledstvo od dedova i očeva, od mene bi bilo suludo i nezahvalno.
Naši dedovi sa sve ostatkom njihovih familija su propatili dosta u nedostatku sredstava da održavaju ličnu higijenu, a lična higijena je ovom pokolenju zaostavština njih nama.
Ne razumem šta mi se konkretno spočitava?

ako su ti dedovi ginuli za sapun a ne za Kosovo, u redu....
odbrana sapuna je najvažnije dostignuće skorojevića 21. veka!
umesto odbrane časti i obraza, branićemo sapun!

ako su ti dedovi ginuli za sapun a ne za Kosovo, u redu....
odbrana sapuna je najvažnije dostignuće skorojevića 21. veka!
umesto odbrane časti i obraza, branićemo sapun!
Bože sačuvaj... kakvo razmišljanje i premetanje reči!
Zemlja je branjena da bi se na njoj živelo, a ako na njoj nema ko da živi, gubi se smisao borbe za nju. Ljudi su se borili da u miru steknu bolje uslove za život radom i privređivanjem za svoje porodice. I u miru je borba. Borba za život ne prestaje, čak ni onda kad se odlože ratna oružja.

Bože sačuvaj... kakvo razmišljanje i premetanje reči!
Zemlja je branjena da bi se na njoj živelo, a ako na njoj nema ko da živi, gubi se smisao borbe za nju. Ljudi su se borili da u miru steknu bolje uslove za život radom i privređivanjem za svoje porodice. I u miru je borba. Borba za život ne prestaje, čak ni onda kad se odlože ratna oružja.

pa da oni su ginuli da bi MI ŽIVELI!
to je taj sebičluk gradjanerski, drugi će da ginu da bi mi živeli!
a što potomcima ostavljamo patrljak od države, ako i to ostane, koga briga?!
bitno je da smo mi živeli!
e, uopšte se tebi i ne obraćam, nemoj lično da se primaš uopšte
skorojevićizam i sebičluk su obeležje srba 21. veka
takvih kao ti je na milione, barem 2-3...koji gledaju kako se kuća ruši, ali oni bi i dalje da žive u svojoj sobici!
i da se kupaju naravno! klasični gnuovi!
to je post komunjarski milje gde smo rodjeni, većina nije ni mogla imati moralniji pogleda na svet
nemoj se lično pogadjati
izdaja je najteži greh koji postoji, u koji mi srljamo brzinom 200km/č!
...
slučajno sam se nadovezao na tvoje reči, nemoj lično da shvataš samo si bio poslednji u postovima

Back