Nekad i sad

Koliko se zaista promenio svet od doba nase mladosti do sad?

Kako bi se sadasnja deca snasla u tadasnjem okruzenju?

korisitio sam velika slova da zadovoljnim neke forumasice koje su me kritikovale :prstic:
Da odgovorim, ljudi su ostali isti... promenila se sminka, forma, moda, igracke.
Srbi su uvek imali generacije ostecene nekim ratom ili slicnim gadostima.
A deca i mladi bi se itekako snasli, kad bi morali. I na pustom ostrvu, a ne u nasem vremenu :D
Necemo ih potcenjivati :heart:

Ne znam, valjda je svako prošlo, bivše, doba koje u kojem nismo živjeli-ljepše i bolje. Ja zavidim roditeljima na "osamdesetim" moja djeca, ako ih budem imala naravno će valjda da zavide meni na ovim godinama koje upravo živim. Bezbrižnost i manje obaveza je ono što je karakteristika svakog djetinjstva, nema to puno veze sa periodom u kojem nas je zadesilo dietinjstvo. Današnje klinke se raduju novom pratiocu na instagramu vjerovatno proporcionalno mom radovanju kad sam skontala da se mogu koljena savijati! Ne meni, kad sam dobila prvu original Barbiku :) njena koljena.

Koliko se zaista promenio svet od doba nase mladosti do sad?

Kako bi se sadasnja deca snasla u tadasnjem okruzenju?

korisitio sam velika slova da zadovoljnim neke forumasice koje su me kritikovale :prstic:

Najprije nebi imali šta za pojesti, tražili bi neku hranu za koju mi nismo ni čuli

Leba sa masti a ako ti drame nešto slatko prospemo šećera :))

Kad nas glad uhvati pečene pogače i Mladog luka

Bitka smo sami sebi brali , brisali o majicu i direkt jeli

Najprije nebi imali šta za pojesti, tražili bi neku hranu za koju mi nismo ni čuli

Leba sa masti a ako ti drame nešto slatko prospemo šećera :))

Kad nas glad uhvati pečene pogače i Mladog luka

Bitka smo sami sebi brali , brisali o majicu i direkt jeli
Sad ćete početi kako ste išli u školu kroz rijeke i potoke, kroz dvije mračne šume, niste imali cipele itd :D pješačili po 118 km dnevno

Promenio se odnos prema starijima. Danasnja deca nemaju toliki respekt prema starijima kao moja generacija kad smo bili mladji. Opet, moja generacija je imala manji respekt, nego generacija nasih roditelja itd

Sad ćete početi kako ste išli u školu kroz rijeke i potoke, kroz dvije mračne šume, niste imali cipele itd :D pješačili po 118 km dnevno
Sa 9 godina se prvi put izgubio, sipcio pola dana, dok nisam nasao zgradu i stan :hahaha:

Back