Neka to bude sjecanje lijepo

z486v.jpg

Ne zelim nesto mnogo,ne zelim uopste,bas nimalo imati nesto sa tobom osim normalnog prijateljstva.Zar stvarno mislis da sam zaljubljen u tebe ili iz tebe govori povrijedjena zenska sujeta.Da,znam da svako ima neki svoj ego ali ipak spusti se na zemlju.Pa,nisi ptica.Sleti.Dobro,bilo je dana kad smo bili par,drzali se za ruke,ludovali.I lijepo je bilo.Ali eto,bilo pa proslo.Ostale su samo lijepe uspomene,mozda i poneka manje lijepa ali te ruzne se nekako lakse potisnu.Dozvoli i sebi i meni da to lijepo ostane u nama,medju nama.Pa,nije se sve ono desavalo bas juce,prilicno je vremena proslo.Potisni sujetu,ostavi je po strani.Ne samo kad sam ja u pitanju,vec uopste.Siguran sam da ces tako imati ljepsa sjecanja i biti zadovoljnija.
Kada pjesme pisem,mozda je poneka i za tebe.Bolje receno,ne za tebe.Vec,sjetim se i tebe po necemu lijepom i napisem pjesmu.Ali,zar ne mislis da se sjetim i poneke druge djevojke i takodje napisem pjesmu.Nisam ti ja bio jedini u zivotu,pa nisi tako ni ti meni.Normalna stvar.Zato,ako me se nekad sjetis,ako te se nekad sjetim neka to bude sjecanje lijepo.

21enp8k.jpg

Back