Нека то буде ДЕЈТ, јер усамљеност

Више пута сам хтио да покренем ову тему. Усамљен сам поред стотина људи у студентском дому...
Slicno si godiste kao i moj sin samo sto on ne zivi u studenskom domu.Tako i ovaj moj kao i ti previse filozofira i umislja razne stvari.Takva ste generacija ne slusate savete starijih od vas pa zato ce da patite i ucite na sopstvenim greskama.

Slicno si godiste kao i moj sin samo sto on ne zivi u studenskom domu.Tako i ovaj moj kao i ti previse filozofira i umislja razne stvari.Takva ste generacija ne slusate savete starijih od vas pa zato ce da patite i ucite na sopstvenim greskama.
Па ко не учи на својим грешкама?
И не мислим да измишљају него су свесни себе, не глуме да би били прихваћени. И то је похвално. Само тако и могу упознати људе сличних афинитета. Мислим да су нам деца далеко озбиљнија и паметнија него што слутимо. Моја подршка за све оне који су умислили да су чудаци- нису. Само су они други гласнији, продорноји, нападнији... па се чини да их је више.

pa snizi malo kriterijume........
Mada,ja te potpuno razumijem........
Bas je danas tesko biti mlad,a da nisi taksena marka medju milionima takvih obicnih markica.........
Bavi se sportom rekreativno.........
Mozda upoznas neku dubokumnu a zgodnu djevojku
Sigrurno ima i takvih devojaka negde u BG-u..........
Па ко не учи на својим грешкама?
И не мислим да измишљају него су свесни себе, не глуме да би били прихваћени. И то је похвално. Само тако и могу упознати људе сличних афинитета. Мислим да су нам деца далеко озбиљнија и паметнија него што слутимо. Моја подршка за све оне који су умислили да су чудаци- нису. Само су они други гласнији, продорноји, нападнији... па се чини да их је више.
Kada si gladan jedeš, kada si žedan piješ. I ne manišeš. Tako i kad se osećaš usamljen da ti ne godi, druži se sa ljudima, neš probrati nekog ko ti odgovara tako što se držiš po strani.
Ja sam isao na muske studije. Jedino zensko bila neka hot profesorica iz matematike. ?
Nece zene, ne zanimaju ih decki, osim ako su sa nekom pricom. Smotanci, stidljivci, tunjavci izvise?
Ево да приближим мало ситуацију: Жилијен (Црвено и црно - Стендал) ми је најближи лик на ког сам наишао. Мислим, нисам асексуалан или нешто слично, а и није овдје више поента у томе. Усамљен сам јер лутам у тражењу ствари на које се ваља фокусирати (ових дана), а кад то прође усамљеност нестаје. Постаде самодовољност.

Промашај... Промислимо мало боље

Шта се крије иза форме?
То је јако добро питање, а један од одговора би био - тежња медиокритету и страху иако смо се "као уздигли".

Da ti ja kazem, nije promasaj,sebaces se nacisto ako nastavis tako.

Bio sam slican tvom opisu ali na srecu alkohol je pomogao da se promenim i upoznam mnoge zanimljive ljude.
Pocni da ides u kafane i da uzivas u posmatranju ljudi umesto da se zgrazavas.
Najiskrenije ti to savetujem.
Kad alkohol ucini svoje nacices i drustvo i ljubav.
Neka cicika ce te vec saplajisati pre il kasnije
I onda nista, nastavis da zivis kao normalni ljudi.

Nema od toga nista sto mu dajete razne savete.To su takve generacije koje misle da su najpametniji od svih nas,da sve znaju najbolje ali su ugrozeni jer ih niko ne shvata i ne razume cak ih neko i sabotira,oni drze svoj nivo i imaju svoje kriterijume ispod kojih nikako ne idu jer su sigurni u sebe koliko vrede vise od ostalih pa se zato i ne uklapaju u drustvo.

Realno gledano oni dosta i znaju o zivotu,govore vise stranih jezika,dosta su elokventni,razmatraju najsitnije detalje,ocekuju od drugih osoba da ih postuju i uvazavaju istom merom kao sto oni postuju ostale osobe.

Ali zato padaju na nekim sitnicama i banalnim stvarima,sto vecina nas i ne obraca neku posebnu paznju jer mi to sve prolazimo na neki jednostavan nacin,

Back