cronnin
Veoma poznat
- Poruka
- 13.795
Шта се крије иза форме?Сви научни клубови на БУ су ту само форме ради...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта се крије иза форме?Сви научни клубови на БУ су ту само форме ради...
Pa tu se klinke satiru od kujca,kupis neku cirku vutricu i zoves redomВише пута сам хтио да покренем ову тему. Усамљен сам поред стотина људи у студентском дому...
Slicno si godiste kao i moj sin samo sto on ne zivi u studenskom domu.Tako i ovaj moj kao i ti previse filozofira i umislja razne stvari.Takva ste generacija ne slusate savete starijih od vas pa zato ce da patite i ucite na sopstvenim greskama.Више пута сам хтио да покренем ову тему. Усамљен сам поред стотина људи у студентском дому...
pa sto si usamljenВише пута сам хтио да покренем ову тему. Усамљен сам поред стотина људи у студентском дому...
kada ti rešiš da se promeniš , makar minimalno , promeniće se maksimalnoВише пута сам хтио да покренем ову тему. Усамљен сам поред стотина људи у студентском дому...
Па ко не учи на својим грешкама?Slicno si godiste kao i moj sin samo sto on ne zivi u studenskom domu.Tako i ovaj moj kao i ti previse filozofira i umislja razne stvari.Takva ste generacija ne slusate savete starijih od vas pa zato ce da patite i ucite na sopstvenim greskama.
Neznas Rusku a pricas kojesta i budalastine.
pa snizi malo kriterijume........
Mada,ja te potpuno razumijem........
Bas je danas tesko biti mlad,a da nisi taksena marka medju milionima takvih obicnih markica.........
Bavi se sportom rekreativno.........
Mozda upoznas neku dubokumnu a zgodnu djevojku
Sigrurno ima i takvih devojaka negde u BG-u..........
Па ко не учи на својим грешкама?
И не мислим да измишљају него су свесни себе, не глуме да би били прихваћени. И то је похвално. Само тако и могу упознати људе сличних афинитета. Мислим да су нам деца далеко озбиљнија и паметнија него што слутимо. Моја подршка за све оне који су умислили да су чудаци- нису. Само су они други гласнији, продорноји, нападнији... па се чини да их је више.
Kada si gladan jedeš, kada si žedan piješ. I ne manišeš. Tako i kad se osećaš usamljen da ti ne godi, druži se sa ljudima, neš probrati nekog ko ti odgovara tako što se držiš po strani.
Ево да приближим мало ситуацију: Жилијен (Црвено и црно - Стендал) ми је најближи лик на ког сам наишао. Мислим, нисам асексуалан или нешто слично, а и није овдје више поента у томе. Усамљен сам јер лутам у тражењу ствари на које се ваља фокусирати (ових дана), а кад то прође усамљеност нестаје. Постаде самодовољност.Ja sam isao na muske studije. Jedino zensko bila neka hot profesorica iz matematike. ?
Nece zene, ne zanimaju ih decki, osim ako su sa nekom pricom. Smotanci, stidljivci, tunjavci izvise?
Промашај... Промислимо мало бољеSlicno si godiste kao i moj sin samo sto on ne zivi u studenskom domu.Tako i ovaj moj kao i ti previse filozofira i umislja razne stvari.Takva ste generacija ne slusate savete starijih od vas pa zato ce da patite i ucite na sopstvenim greskama.
То је јако добро питање, а један од одговора би био - тежња медиокритету и страху иако смо се "као уздигли".Шта се крије иза форме?