Dordeus98
Obećava
- Poruka
- 77
Више пута сам хтио да покренем ову тему. Усамљен сам поред стотина људи у студентском дому...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси ли ружан / ружна?Више пута сам хтио да покренем ову тему. Усамљен сам поред стотина људи у студентском дому...
A da malo vise obrazlozis ili bar naslov napises jasnije?Више пута сам хтио да покренем ову тему. Усамљен сам поред стотина људи у студентском дому...
vaz šinfen ziUpoznajte se!
![]()
@RužnaKoLopov uopste nije ruzna nego to joj fora da se odbrani od startova
Upoznao sam je, prelepo zensko bice sa cvetom u kosi, lepa kao u bajci ❤ super lik
i ja sam istog mišljenja
Oh pa hvala bas si srce![]()
![]()
Јеси ли ружан / ружна?
Не бих рекао да је то проблем. Мало сам елитиста па...Јеси ли ружан / ружна?
Шта подразумеваш под елитиста?Не бих рекао да је то проблем. Мало сам елитиста па...
У праву си. Кога год овдје упознам, разочарам се. Ја сам '98 и заиста осјетим дјетињастост већине људи около и то одбија. Не идем на рејвове, не слушам турбофолк и онда 90% журки отпада (да, већина људи то слуша). Рекао бих да тражим особу за дубоке конверзације и шетње, а сви су тако некако брзи. Сви су онлајн, имају разне налоге, ја заиста нисам активан на друштвеним мрежама нити желим то бити. Бавим се науком, желим да остане тако до краја живота, али такође имам и свој вид лудила које желим да живим... Надам се да ћу боље образложити у наставку дискусије.A da malo vise obrazlozis ili bar naslov napises jasnije?![]()
Коју бих дубокоумну тему имао са студенткињом неке више школе или неког баш слабог факса? Ово јесте тешка генерализација, али се испоставила оправданом небројено много пута. Заиста ме занима да дубим живот, а не да разговарам о свакодневници и трачарим и да ми је циљ да се запослим и останем окружен буђавим пријатељима - ово је мој утисак о доста студената исто.Шта подразумеваш под елитиста?
Ако је већ тако, то само указује да си веома јединствен човек у мору сличних људи. Твоја перцепција за провод се разликује од већине твојих вршњака. Просто, "мораш" да попустиш ако хоћеш неку врсту забаве.Коју бих дубокоумну тему имао са студенткињом неке више школе или неког баш слабог факса? Ово јесте тешка генерализација, али се испоставила оправданом небројено много пута. Заиста ме занима да дубим живот, а не да разговарам о свакодневници и трачарим и да ми је циљ да се запослим и останем окружен буђавим пријатељима - ово је мој утисак о доста студената исто.
Јасно, јадно је да овдје покрећем тему, али не могу да више да се топим у књигама и јутјубу и избјегавам оне за које мислим да нису "адекватни" за дружење. Од јефтиног хумора немам ништа...
I ja sam bio takav u nekim mladim godinama, druzio sam se uglavnom sa starijima od sebe, vrsnjaci su mi bili neozbiljni i nismo imali skoro nikakvih zajednickih tema (govorim o drustvu i druzenju, devojke su nesto drugo).У праву си. Кога год овдје упознам, разочарам се. Ја сам '98 и заиста осјетим дјетињастост већине људи около и то одбија. Не идем на рејвове, не слушам турбофолк и онда 90% журки отпада (да, већина људи то слуша). Рекао бих да тражим особу за дубоке конверзације и шетње, а сви су тако некако брзи. Сви су онлајн, имају разне налоге, ја заиста нисам активан на друштвеним мрежама нити желим то бити. Бавим се науком, желим да остане тако до краја живота, али такође имам и свој вид лудила које желим да живим... Надам се да ћу боље образложити у наставку дискусије.
Да овај твој предлог није тешко испунити, ја не бих овдје ни писао...Ако је већ тако, то само указује да си веома јединствен човек у мору сличних људи. Твоја перцепција за провод се разликује од већине твојих вршњака. Просто, "мораш" да попустиш ако хоћеш неку врсту забаве.
Препоручио бих ти да пронађеш групе људи које имају иста или слична интересовања попут тебе. Има ли тамо на факсу или високој неки клубови за науку или нешто за библиотеку? Ту могу бити људи твог калибра.
Истражи терен где се скупљају људи са твојим интересовањима и присуствуј тамо.![]()
Едит: Хвала на одговору. Сви научни клубови на БУ су ту само форме ради...Да овај твој предлог није тешко испунити, ја не бих овдје ни писао...
Хтео сам предложити јер понекад људи и најлогичнији потез превиде. Ја сам посећивао градску библиотеку и проводио сате читајући. Зближио се са билиотекаркама, као и са девојкама које су често долазиле. Фино место. Ишао сам и на књижевне вечери и радионице.Да овај твој предлог није тешко испунити, ја не бих овдје ни писао...
Заправо, градска библиотека није лоша идеја. Не знам, да имам новца не бих живио у дому свакако. Али немогуће је да сви воле дом, ја једноставно не могу поднијети тај и толики омаж медиокритету. Хвала на предлогу!Хтео сам предложити јер понекад људи и најлогичнији потез превиде. Ја сам посећивао градску библиотеку и проводио сате читајући. Зближио се са билиотекаркама, као и са девојкама које су често долазиле. Фино место. Ишао сам и на књижевне вечери и радионице.
Људи обожавају журке, алкохол, безначајан секс. Не можемо сви волети науку и неке комплексније теме. Чланарина за градску библиотеку је смешна за целу годину кад погледаш цену књига. Плус имаш много стручне литературе.Заправо, градска библиотека није лоша идеја. Не знам, да имам новца не бих живио у дому свакако. Али немогуће је да сви воле дом, ја једноставно не могу поднијети тај и толико омаж медиокритету. Хвала на предлогу!
Јасно, хвала што се трудиш да одговориш квалитетно.Људи обожавају журке, алкохол, безначајан секс. Не можемо сви волети науку и неке комплексније теме. Чланарина за градску библиотеку је смешна за целу годину кад погледаш цену књига. Плус имаш много стручне литературе.
Свакако временом питаш има ли каквих догађаја да се одржавају.
Нема на чему. Видим да смо слични, па зашто да не поделим своје лично искуство.Јасно, хвала што се трудиш да одговориш квалитетно.