Nek crknu dusmani koji nam otimaju Kosovo. Srbi nece dozvoliti priznanje Kosova

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Nek crknu dusmani i njihove sluge koji nam otimaju KOSOVO. SRBIJA je Srpska. Da li neko moze da prizna Kosovo i da uvede sankcije Rusiji kada vidi kako 90% Srba nikad nece dozvoliti uvodjenje sankcija Rusiji i 99.99% Srba nece dozvoliti priznanje Kosova? Neka oni daju teksas ili berlin a nemoj da daju tudje.

Poslednja izmena od moderatora:
Nek crknu dusmani i njihove sluge koji nam otimaju KOSOVO. SRBIJA je Srpska. Da li neko moze da prizna Kosovo i da uvede sankcije Rusiji kada vidi ovaj snimak od juce kako 90% Srba nikad nece dozvoliti uvodjenje sankcija Rusiji i 99.99% Srba nece dozvoliti priznanje Kosova? Naravno ovaj koncert se krije jer smo okupirani i mediji u Srbiji su u rukama zapadnih dusmana

Oće, to kad velike sile vode priču...

Отиђи на Јариње и Брњак па кад ти кажу "Добаљ дањ, ста имаљте да пљиљавите" врати се у реалност.
Neka sad su oni jaki ali nicija nije do zore gorela. Bitno je da Srbija nikad ne prizna Kosovo. Jer da je njihovo zasto nas teraju da ga Srbija prizna? Ako je njihovo zasto ga otimaju? AKo je njihovo zasto ne dobija stolicu u UN?

Отиђи на Јариње и Брњак па кад ти кажу "Добаљ дањ, ста имаљте да пљиљавите" врати се у реалност.
I ovo malo siptara u parlamentu pa smeta ali hocemo Srbsko kosovo gde su Srbi manjina vec 100 godina i pre zlotvora Tita.

I ovo malo siptara u parlamentu pa smeta ali hocemo Srbsko kosovo gde su Srbi manjina vec 100 godina i pre zlotvora Tita.
Nebitno je ko tamo živi nego ko po međunarodnom pravu ima na tu teritoriju, a to je Srbija...

Srbija mesto da vrati Kosovo ona otvara inicijative Open Balkan ... u sustini da bi se Albanija jos bolje povezala sa Kosovom.
Kosovo ne možemo da vratimo pored NATO pakta nikako, ali možemo da polažemo pravo... Recimo Rusija se odrekla tog prava
za Ukrajinu i zato je agresor...

Nebitno je ko tamo živi nego ko po međunarodnom pravu ima na tu teritoriju, a to je Srbija...
Znaci ljudi nisu bitni ?
Pa nije tako ... da zive tamo i da su ziveli tamo Srbi u vecini i to se ne bi desilo niti bi moglo da se desi.
Razmisli malo kako se gube teritorije ...
Za to vreme se plasira uveliko udbaska prica Vojvodina republika a u Vojvodini su upravo Srbi vecina.
Znaci Srbi hoce da otcepe Vojvodinu od Srbije lol

Kosovo ne možemo da vratimo pored NATO pakta nikako, ali možemo da polažemo pravo... Recimo Rusija se odrekla tog prava
za Ukrajinu i zato je agresor...
oh well ;)

Hitler je na tu foru anšlusovo pola Evrope, pa su se posle teritorije vratile...
Narod je bitan , gde nemas svoj narod ne ocekuj da tamo bude nesto njegovo.
Siptari su izgleda pobedili za sada u tome na teritoriji Kosova ... inace ne bi bilo tako , mi smo 90ih resili da idemo sami protiv svih bez icije podrske ... a kako smo prosli ... vidimo.

Siptari su izgleda pobedili za sada u tome na teritoriji Kosova ... inace ne bi bilo tako , mi smo 90ih resili da idemo sami protiv svih bez icije podrske ... a kako smo prosli ... vidimo.

Немој ти о томе много да лупаш главу, није то твоје, јер кукавица не може бити моралан и доносити вредносне судове... :kafa:

Nek crknu dusmani i njihove sluge koji nam otimaju KOSOVO. SRBIJA je Srpska. Da li neko moze da prizna Kosovo i da uvede sankcije Rusiji kada vidi ovaj snimak od juce kako 90% Srba nikad nece dozvoliti uvodjenje sankcija Rusiji i 99.99% Srba nece dozvoliti priznanje Kosova? Naravno ovaj koncert se krije jer smo okupirani i mediji u Srbiji su u rukama dusmana Neka oni daju teksas ili berlin a nemoj da daju tudje

Како се крије концерт Синдиката, када су скоро сви пренели да је био. И нисам знао да што јаче запеваш на концерту или кафани "Косово је Србија" да ће то тако и бити. Ја мислио да мора да се поведе неки рат, али изгледа да сам погрешио. И након тих наших стихова које певамо и душмани сви нам поцркају.

У преводу, која је сврха ове твоје теме мајке ти.

NATO nam je oteo tu teritoriju čistom agresijom, nemajući na nju pravo. Od nas sad traže da verifikujemo agresiju, što naravno niko
ne sme da uradi...

Pa evo vam te regije koji rusi otimaju kao nama sto su siptari uz nato ... tamo ne zive ukrajinci u vecini , zato i gube.
Samo kremljobotovima je ipak sladja ruso okupacija od bilo koje druge...
Rusi nemaju pravo na tu teritoriju i u tome je problem... mi bi se našli u istoj poziciji da priznamo Kosovo...

NATO nam je oteo tu teritoriju čistom agresijom, nemajući na nju pravo. Od nas sad traže da verifikujemo agresiju, što naravno niko
ne sme da uradi...

Rusi nemaju pravo na tu teritoriju i u tome je problem... mi bi se našli u istoj poziciji da priznamo Kosovo...
Koje pravo .. ako je proslo Kosovo procice i Krim .. Donbas itd sta god rus cizmom zgazi.
Zapad nema pravo da nesto odobri a to je Kosovo a da onda kaze da je Krim deo Ukrajine.
Jednostavno dvostruki standardi.

Agresija je agresija , nato 1999 i ovo sto gledamo u Ukrajini.
A izgovore su koristili i jedni i drugi da bi odradili i zavrsili ono sto su naumili.

Koje pravo .. ako je proslo Kosovo procice i Krim .. Donbas itd sta god rus cizmom zgazi.
Zapad nema pravo da nesto odobri a to je Kosovo a da onda kaze da je Krim deo Ukrajine.
Jednostavno dvostruki standardi.

Agresija je agresija , nato 1999 i ovo sto gledamo u Ukrajini.
A izgovore su koristili i jedni i drugi da bi odradili i zavrsili ono sto su naumili.
To što Rusi rade može da primora NATO da nam vrati Kosovo, ako misle da te teritorije vrate Ukraijini...

To što Rusi rade može da primora NATO da nam vrati Kosovo, ako misle da te teritorije vrate Ukraijini...
A to ce se desiti juce ...
Posto moze opet ovde rat da izbije.
A i ne rade to sigurno rusi zbog nas ... lol

Najjaci je Vucic koji kaze da tek sad cuje da je priznanje Kosovo uslov za ulazak u EU :hahaha: lik je bukvalno sve uradio od kada je dosao na vlast da smanji uticaj Srbije nad tim Kosovom a sada se pravi lud :hahaha:

A to ce se desiti juce ...
Posto moze opet ovde rat da izbije.
A i ne rade to sigurno rusi zbog nas ... lol

Najjaci je Vucic koji kaze da tek sad cuje da je priznanje Kosovo uslov za ulazak u EU :hahaha: lik je bukvalno sve uradio od kada je dosao na vlast da smanji uticaj Srbije nad tim Kosovom a sada se pravi lud :hahaha:
Ne može rat da izbije nikako. Nema ko da ratuje, sve dok postoji NATO.
Rusi naravno ne rade zbog nas ali se pozivaju na NATO da je isto to uradio... dakle ako NATO prizna agresiju na Ukrajinu, priznaće i Rusi
agresiju na Srbiju. Prosta logika...
Vučić ne sme da prizna Kosovo nikako... a Srbe boli uvo za EU... eto mi IT/jevci bar kolko sam razgovarao...

Ne može rat da izbije nikako. Nema ko da ratuje, sve dok postoji NATO.
Rusi naravno ne rade zbog nas ali se pozivaju na NATO da je isto to uradio... dakle ako NATO prizna agresiju na Ukrajinu, priznaće i Rusi
agresiju na Srbiju. Prosta logika...
Vučić ne sme da prizna Kosovo nikako... a Srbe boli uvo za EU... eto mi IT/jevci bar kolko sam razgovarao...
:lol: bumeri koji rade za firme sa zapada ... ma znam , isto ti je i na samom zapadu , sve im lose svi protiv eu , integracija a pobegli tamo u samo zlo vatikansko da rade za sotonu etc

:lol: bumeri koji rade za firme sa zapada ... ma znam , isto ti je i na samom zapadu , sve im lose svi protiv eu , integracija a pobegli tamo u samo zlo vatikansko da rade za sotonu etc
Ne nego jedno prosto pitanje: šta mi dobijamo ako uđemo u EU? Ja jedino vidim masovnije iseljavanje, i veći uticaj sila, što je na štetu Srbije...

Back