Pa znam, ali sam morao da te otvorim.
.....али ме смара да их гледам испред оних огледала, смарају ме њихове приче, просто ме смара теретана, тренирам у подруму једном са ортаком и уживам.. И наравно да имам проблем са ауторитетима, не подносим их и то не кријем.. Питам за савет а не тражим некога да ми глуми ћалета и Бога........
To je to.problem resen.
p.s. Ja sam poznat po tome da se mnogo gledam u ogledalo i namerno nosim male majice i male sorceve, cak leti volim i kada se oznojim da mi se sijaju misici, neki put se i namerno namazem vodom da se sto vise sijaju dok radim.
E to nije zato sto sam lud, nego jednostavno to radis da bi pratio napredak i da vidis gde su ti granice i kakav ce da budes.... KAda se neko gleda u ogledalo nije to samo zato sto je egoista, ja sam po prirodi veoma stidljiv verovao ili ne, ali se gledam u ogledalo tada da vidim da li sam lepo dopumpao triceps, da vidim da li se vidi gornji i donji grudni misic lepo na obe polutke kada se stegnem, gledam dali mi nisu veci kvadricepsi u odnosu na gornji deo tela puno i tako te stvari......Nismo svi pozeri, i nismo svi egoisti, ima i takvih, ali takvi brzo odustanu iz teretane i ostanu samo oni pravi. Da si isao duze od 2 godine video bi da takvi se sami izbace iz teretane i ostanu oni pravi, prave drugarcine. I onda se vezba, sklapaju se mnogo dobra prijateljstva a bogami i nadje se neka zenska.
Nemam vremena da ovde pisem ceo dan, nisam na raspustu kao ti.
Tvoj problem nije toliko u samim misicima i asimetriji koliko u pojavi koja se naziva skolioza ili lordoza. Vecina dece to dobije od prevelike tasne skolske i nepravilnog sedenja, lezanja, a u danasnje vreme i od sedenja za kompjuterom. Posle usled fizickog vezbanja uz rast misica to postane izrazajno.
ne moze se ispraviti vezbama koje radis. Cak ne moze ni profesionalnim vezbama koje se rade u kinezi-sali sa fizioterapeutom, a te vezbe su smor do bola a efekat 0,7% .
Tako da jedino sto mozes uraditi je da pazis kako drzis telo da se vizuelno ne vidi toliko, jer telo ce ti se samo kriviti u tu stranu, tj telo se uvrce odn kicma a to ne pogadja samo grudi, nego i stomak, i zadnjicu i lopatice pozadi.
Savij se i dohvati prste na nogama a neko neka te gleda odpozadi i da vidi kakav ti je luk kicme, da li je mozda jedna lopatica gore a jedna dole.
Naravno da parni delovi u telu nisu nikada isti, ali kaa se to vidi golim okom ili iz daljine onda je u pitanju blagi deformitet kicme, koji nije bas invalidnost, ne ometa u radu ali je eto malo fizicki ruzno.
I cim mi neko kaze da su u pitanju grudi, u 90% slucajeva znam da je rec o skoliozi ili lordozi...Mozda postoji i slicna grupacija deformiteta, ne znam tacno, zaboravio sam.