ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Погледајте слику и реците, what's wrong with this picture. И који је узрок томе?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Genetika. Ništa nenormalno.
Ne, mislim da je pre do toga na kojoj strani vise lezi
Nema tu pravila, simetrija u prirodi ne postoji, pa ni u misicima. Verovatno ima veze da li je levoruk/desnoruk, tj. koju stranu tela vise upotrebljava.
Postoji jedna vrsta kiropraktik terapije, koja je kombinacija masaze, istezanja, i neke vrste "namestanja kostiju", zove se yumeiho-kotsuban, i sluzi upravo tome da se covekovo telo sto bolje centrira.
Postoji japanska i kineska verzija slicne, terapije. Jedan drugar se ceo zivot bavi time, i on je najcentriranija osoba koju poznajem, tj. najsimetricnija.
Nekoliko puta je i mene "namestao", i prvi osecaj kada posle terapije ustanem i stanem na noge, jeste "WOW, pa ja koristim obe noge, kako sam se ranije slabo oslanjao na levu nogu" i slicno.
Stvarno je dobra stvar biti centriran...ali to mora stalno da se radi, jer nasa navika nas uvek tera da koristimo jednu polovinu tela vise nego drugu.
И сви леже баш увек на једној?
Pa evo i organi kako su rasporedjeni,teniseri jaca jedna ruka,fudbaleri noga,odrazi se to na celo telo
Никса Зизу има један одличан клип на ту тему