Nejebica

SilverStar

Poznat
Poruka
9.755
Citam po forumu razmišljanje nekih žena sve neki suvi k..ci, sparušena jaja, neš jebat i te fore.

Jel stvarno tolika nejebica ovde, ili su muškarci džentlmeni pa ne otkrivaju sve. Video sam Vam slike na forumu, lepi ste ljudi, valjda je normalno da imate redovan sex.

Ne mogu da razumem neke žene, one pišu kao da muškarci nikad p..ku u životu nisu videli. Ili možda malo i njima fali dobrog sexa, pa zadirkuju.

Da čujem Vaše mišljenje...

Što kaže Michael Scott:
5086-jpg.jpg

Citam po forumu razmišljanje nekih žena sve neki suvi k..ci, sparušena jaja, neš jebat i te fore.

Jel stvarno tolika nejebica ovde, ili su muškarci džentlmeni pa ne otkrivaju sve. Video sam Vam slike na forumu, lepi ste ljudi, valjda je normalno da imate redovan sex.

Ne mogu da razumem neke žene, one pišu kao da muškarci nikad p..ku u životu nisu videli. Ili možda malo i njima fali dobrog sexa, pa zadirkuju.

Ne jebbe ni lep a bogami ni uporan ,tako je naopako i zlo vreme doslo.
Najgore je sto ljudi i ne znaju sta hoce ….
To je moj utisak .

Poslednja izmena:
Па то ти је код огорчених, онда су мушкарцима све жене ку.рве и женама сви мушкарци свиње. Ко има и лепа искуства са супротним полом нема те предрасуде.
Pa evo ti npr. U vezi si, sve lepo, pa opet komentarišeš ovi imaju mali, pa im sve široke. Pa pusti i njega sa malim da se snađe, šta to tebe dotiče...

Pa evo ti npr. U vezi si, sve lepo, pa opet komentarišeš ovi imaju mali, pa im sve široke. Pa pusti i njega sa malim da se snađe, šta to tebe dotiče...
Па то и јесте твоја тема. Да је огорченост самопоражавајућа. А навела сам и женске примере, не буди на крај срца :)
И треба да се снађе и да буде срећан. Али правдати себе понижавајући друге није начин.

Nemamo.
Paucina se navatala

Back