Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.818
To je bilo super..a onda sam krenuo u srednju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
............ma te nejasne poruke mi nikad nisu ishle u deshifrovanju ,sa jednom sam se tako zezao i ono kao pisao poruke koje mogu da se vishestruko shvate ,jednom nasha prepiska trajala i ono mi poshalje poruku da svratim na "veoma slatku kafu ",ja krenem kod nje i u liftu mi stize poruka "molim te samo da bude na brzaka zurim na faks" ,ja se vec napalio kao konj i vec se raspojasao na hodniku ,ulazim jer su joj vrata stalno otkljuchana ,skidam kaish,pochinjem da otkopchavam pantalone ,ulazim u njenu sobu ,na stochicu cheka kafa,njena uplashena faca i kaze " shta to radish pobogu " ....................od tad te poruke sam smanjio na minimum da se ne bih osecao kao toga dana ..............
............ma te nejasne poruke mi nikad nisu ishle u deshifrovanju ,sa jednom sam se tako zezao i ono kao pisao poruke koje mogu da se vishestruko shvate ,jednom nasha prepiska trajala i ono mi poshalje poruku da svratim na "veoma slatku kafu ",ja krenem kod nje i u liftu mi stize poruka "molim te samo da bude na brzaka zurim na faks" ,ja se vec napalio kao konj i vec se raspojasao na hodniku ,ulazim jer su joj vrata stalno otkljuchana ,skidam kaish,pochinjem da otkopchavam pantalone ,ulazim u njenu sobu ,na stochicu cheka kafa,njena uplashena faca i kaze " shta to radish pobogu " ....................od tad te poruke sam smanjio na minimum da se ne bih osecao kao toga dana ..............
Cesto dvoje ljudi imaju 'blagi' flert. To je onaj odnos kada sa njim / njom razmenjujete dvosmislene poruke, pp, sms-ove. Pritom jedno je mozda zauzeto , drugo ne, nekako ste 'drugari' . Pricate mu/joj sta vam se desava, ogovarate suprotan pol, a uvek fali samo iskrica da to bude nesto. I uvek se jedna strana nada 'vise' tj zagrizla je vise. E, a sta sa takvim 'odnosima na pola' kad uletite u vezu? U single varijanti nam svima prija da imamo neciju paznju , a opet moze se desiti da tog nekog znamo dosta vremena i dugo pijemo te 'dvosmislene kafe'. A naravno da ako ste u vezi , voljena osoba nece to tolerisati.
Imate li te odnose koji se nikad nisu razvili u nesto vise , mozda je pao neki poljubac i to je to onako utesan... Prekidate li ih kad udjete u vezu? Koliko su oni davanje lazne nade?
![]()
slab ti je mirazja sam dosla na forum da se udam!trazim samo ozbiljne!
Ja sam taki problem imo samo sa jednim starim radiom na lampe. Ba oće, ba neće. Dok proradi vesti prođu. I ondak sam našo metod da ga zveknem sa strane i on odma proradi.
Kad više nije teo ni tako, ja ga bacio na đubre. Pa ga pokupili Cigani, al samo kutiju.![]()
Ja to imam...
Jedan dečko koji je godinama zaljubljen u mene...
Ne družimo se više intenzivno kao nekad ali sretnemo se često, pa popijemo piće...
On je spreman sve uraditi da bi bio samnom... ne smeta mu ni moj dečko... kako ja okom, on skokom... a zaista je dobar... duša od čoveka...
Nije mi jasno samo kako može biti spreman na to da bude drugi... tužno...
a jel ti znas nekog forumasa, koji nije zaljubljen u tebe ?a jel imaš ti nekog druga koji nije zaljubljen u tebe?
a jel ti znas nekog forumasa, koji nije zaljubljen u tebe ?![]()
geyeve ne racunamoima ih koliko oćeš![]()
a jel imaš ti nekog druga koji nije zaljubljen u tebe?
Hahaha dobar jetako mene ''drugarica'' jos u osnovnoj pitala da dodje da joj objasnim engleski
...a ja je pipnuo za.....i odvalila mi samarcinu
...pa se izvinjavala
![]()
Hahaha dobar jetako mene ''drugarica'' jos u osnovnoj pitala da dodje da joj objasnim engleski
...a ja je pipnuo za.....i odvalila mi samarcinu
...pa se izvinjavala
![]()
dobro.slab ti je miraz
Mozda nisi to dovoljno suptilno uradio?![]()