Neizbežan je građanski rat u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vecina bolida sto se lozi na rat, Legiju, Arkana, ratka, Radovana je u vreme kad su ti likovi bili aktuelni imala plafon 3 godine. A sada im deluje cool da budu srbende, da malo pripucaju, zakolju, opljackaju, pobiju se sa policijom na protestu i slicno.Jer ako su to mogli da rade njihovi idoli, a pri tome i da se debelo nafatiraju lovom, zasto ne bi mogli i oni? Uvek je lakse zezveciti po ulici nego uciti ili raditi nesto korisno.

A najveci krivci za patriota i izdajnik po meni su srs i dss. U stvari vise dss nego srs. Preterali su sa upotrebom tih termina, podelili i zavadili sopstveni narod(ponovo) a sve zbog kog glasa vise, ostanka ili dolaska na vlast a u cilju drpisanja love.

aMA LJUDI NE MOGU DA VERUJEM DA SE O RATU PRIČA A JOŠ O GRADJANSKOM.dA LI STE NORMALNI KOME JE JOŠ DO RATA ZAR VAM NIJE BILO DOSTA EJ.PA JOŠMALO SE I TALIBANI OPAMETILI A MI NIKAKO

Ако дође до тога - то свакако неће бити кривица патриотске Србије.
:)
Нека уђе у записник:

http://www.vesti.rs/izvor/SRS-osudila-napad-na-LDP.html
SRS osudila napad na LDP
05.Okt.2008, Izvor: B92

Srpska radikalna stranka najoštrije je osudila demoliranje prostorija LDP-a u Novom Sadu i zatražila od "vladajućeg režima" da zaštiti opozicione stranke. "Srpska radikalna stranka se uvek zalagala za borbu ideja i sučeljavanje argumenata. Nikakva politička ideja ne može biti izgovor za primenu nasilja", navodi SRS.

plakat-1.jpg

До рата може доћи само ако жути(Тадић) + црвени(Дачић) први ударе.
:)

Само тада.

Postavljač teme je hohštapler i provokator koji bi i želeo da se nešto ovako desi u Srbiji.Jedino mi nisu jasni likovi u Srbiji koji u razgovorima dele narod u Srbiji na tzv."patriote" i "izdajnike" a i političari koji insistiraju na ovakvim podelama samo zbog političkog opstanka i glasova umesto da se bave temama o razvoju države i zajedništva naroda.Narod,glasači,birači treba da prepoznaju poltičare koji se bave huškanjem i podelama i da razmisli zašto ga ovaj truje i čemu reči patriota i izdajnik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back