neiskrenost u vezi-potreban savet

Odlucio sam da postavim pitanje u ovaj deo foruma, jer zelim da cujem odgovor od zenskog dela foruma. Naime, u vezi sam sa devojkom 14 meseci i tokom veze smo razgovarali o proslosti i zakljucili smo oboje da smo i ona i ja prvi put u zivotu osetili ljubav jedno prema drugom. Sve bi bilo sjajno da ja pre oko nedelju dana nisam saznao da je ona bila zaljubljena u jednog decka pre mene za kojeg je rekla da je bio samo "usputni decko". To sam saznao iz njenih reci, i sama je priznala da je tako. Ne znam sada sta da radim, previse mi je stalo do nje da se svadjam sa njom oko toga ali me je to povredilo jako.
Hvala na odgovorima unapred!

Mozda postoji razlog zasto ti nije rekla. Mozda ju je raskid boleo zbog necega. Mozda ne zeli da prica o tome. Mozda ti je u jednom trenutku slabosti otvorila svoje srce i dusu rekavsi ti svoju dobro cuvanu tajnu, a ti si to protumacio kao izdaju. Nije ona tebe povredila, nego ti nju takvim svojim razmisljanjem.

Odlucio sam da postavim pitanje u ovaj deo foruma, jer zelim da cujem odgovor od zenskog dela foruma. Naime, u vezi sam sa devojkom 14 meseci i tokom veze smo razgovarali o proslosti i zakljucili smo oboje da smo i ona i ja prvi put u zivotu osetili ljubav jedno prema drugom. Sve bi bilo sjajno da ja pre oko nedelju dana nisam saznao da je ona bila zaljubljena u jednog decka pre mene za kojeg je rekla da je bio samo "usputni decko". To sam saznao iz njenih reci, i sama je priznala da je tako. Ne znam sada sta da radim, previse mi je stalo do nje da se svadjam sa njom oko toga ali me je to povredilo jako.

Ја не знам како може да те воли кад си такав???

Nerviras se oko potpune gluposti, i to osecas zbog sujete. I da ti je rekla to, ponovo bi bio smoren, jer tvoja sujeta hoce da je ona skroz tvoja i pre nego sto je bila sa tobom, i pre nego sto te je upoznala.

Ne brini se, svi ljudi su takvi, samo nauce da kontrolisu i bore se protiv tog sujetnog oblika.

I opet, osecao bi se tako i da ti je sve otvoreno rekla.

A šta je tebe tu povredilo??
To je normalna stvar, nije čak ni nešto konkretno slagala. Ljubav je jedno, zaljubljenost je drugo. Upravo to što ti je rekla usputni dečko, usputna zaljubljenost. Ja sam samo jednom volela, zaljubljivala se par puta, a hormoni mi realno rade na svakog drugog kad ovuliram.

Meni je gore to "usputni decko" to mi je ono "hebem se bez obaveza, nekog da imam samo da mi nije dosadno" (mozda nije, ali ja tako to vidim). Da l' je ona bila zaljubljena pre mene u nekog ne znaci mi mnogo, cenim da jeste kako god.
E jedino ovo sto ti kazes, "prvi u koga se zaljubila", sto je opet i tehnicki tacno, onaj je bio usputni, niko bitan, jednokratna zabava, a u tebe se zaljubila.

Back