da li ste igrali,sta mislite o toj igrici, i da li neko moze da mi kze kako da predjem poslednja dva nivoa Neighbours from Hell 1???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ovaj post si stavio samo da bi se hvalio i da bi ti se cifra postova povecala.POP Mare:Ja sam igrao i presao i prvi i drugi ali ti ne mogu pomoci za prvi bilo je davno![]()
A zasto si ti pisao ovaj post onda....????Kad_LupimLupim:Znaci ovaj post si stavio samo da bi se hvalio i da bi ti se cifra postova povecala.POP Mare:Ja sam igrao i presao i prvi i drugi ali ti ne mogu pomoci za prvi bilo je davno![]()
Pa nisam mogao, a da ne primetim... BTW. morao sam i nesto da lupim da opravdam nick.POP Mare:A zasto si ti pisao ovaj post onda....????Kad_LupimLupim:Znaci ovaj post si stavio samo da bi se hvalio i da bi ti se cifra postova povecala.POP Mare:Ja sam igrao i presao i prvi i drugi ali ti ne mogu pomoci za prvi bilo je davno![]()
![]()
Pa ti imas 400 i kusur poruka sve lupetanjaKad_LupimLupim:Pa nisam mogao, a da ne primetim... BTW. morao sam i nesto da lupim da opravdam nick.POP Mare:A zasto si ti pisao ovaj post onda....????Kad_LupimLupim:Znaci ovaj post si stavio samo da bi se hvalio i da bi ti se cifra postova povecala.POP Mare:Ja sam igrao i presao i prvi i drugi ali ti ne mogu pomoci za prvi bilo je davno![]()
![]()