zarkus Iskusan Poruka 5.008 07.03.2018. u 22:23 - NEHUMANO! VOZAČ IZBACIO PRVAKA IZ AUTOBUSA: Lazar (8) nije imao kod sebe mesečnu kart #76 pivosok: sto se nije ni jedan putnik nasao i kupio detetu kartu Kliknite za proširenje... To me ni malo ne čudi... Ne znam postoji li narod na svetu koji poput Srba toliko mrzi decu...
pivosok: sto se nije ni jedan putnik nasao i kupio detetu kartu Kliknite za proširenje... To me ni malo ne čudi... Ne znam postoji li narod na svetu koji poput Srba toliko mrzi decu...
Sugaenzi Iskusan Banovan Poruka 6.533 08.03.2018. u 02:27 - NEHUMANO! VOZAČ IZBACIO PRVAKA IZ AUTOBUSA: Lazar (8) nije imao kod sebe mesečnu kart #77 Ko nema kartu ne treba ni da se vozi jasna stvar
kojeimedadam Buduća legenda Poruka 27.250 09.03.2018. u 03:41 - NEHUMANO! VOZAČ IZBACIO PRVAKA IZ AUTOBUSA: Lazar (8) nije imao kod sebe mesečnu kart #78 Sugaenzi: Ko nema kartu neka ide peske Kliknite za proširenje... Sugaenzi: Napolje svi bez karte Kliknite za proširenje... Sugaenzi: Ko nema kartu ne treba ni da se vozi jasna stvar Kliknite za proširenje... СИШИ БРЕ...овај ..СИЂИ БРЕ ...
Sugaenzi: Ko nema kartu neka ide peske Kliknite za proširenje... Sugaenzi: Napolje svi bez karte Kliknite za proširenje... Sugaenzi: Ko nema kartu ne treba ni da se vozi jasna stvar Kliknite za proširenje... СИШИ БРЕ...овај ..СИЂИ БРЕ ...
Sugaenzi Iskusan Banovan Poruka 6.533 09.03.2018. u 15:55 - NEHUMANO! VOZAČ IZBACIO PRVAKA IZ AUTOBUSA: Lazar (8) nije imao kod sebe mesečnu kart #79 ko nema kartu neka ide pesaka