Negovan osmeh - lepota & zdravlje naših offline smajlija :)

Smokvicice, javi jesi li zadovoljna, jel se vidi promena i dalje...I ja bih isla na to ako vredi:)
iskreno ne znam sta da ti kazem
nisam od onih sto se zagleda u ogledalu,onda sam videla veliku promenu,sad sam sebi ista.
sve nesto mislim,zamisli platim 500e za mezoterapiju,jao divno krasno,kroz par dana sebi izgledam isto
bacene pare?
pa ne znam :)

Da, ali sta znaci "zdrav osmeh" ako ti imas recimo samo 3 zuba? Dzaba su beli i "negovani".

Osim toga, belina ne mora da se odrzava skupim sredstvima, naprotiv, moze i obicnom sodom bikarbonom ako je redovno.

Ali kako rekoh, lepota osmeha ne zavisi toliko ni od pasti ni od sredstava za izbeljivanje zuba, vec od genetike (i ev. para za nadogradnju zuba, ko ih nema).

U mom slucaju se pokazalo kao tacno. Imam prirodno fine zube. Prva dva zubica su nesto veca od ostalih i za milimetar su razdvojeni medju sobom a ostali su nanizani, nosila sam protezu kao mala jer su bili izbaceni. Smejem se tako da se gornja usna podigne pa se zubi vide do samog korena. Taj deo je u redu. Medjutim, kako su moji zubi gusti skoro bez ikakvog razmaka izmedju, komplikovani su i sami karijesi jer su neuhvatljivi dok ne odu u dubinu. Jedini nacin koji mi pomaze je cesto, precesto pranje. Imam i osetljive desni pa je tesko pronaci dovoljno meku cetkicu kojom ribam, bez preterivanja, zube po sest-sedam pa i vise puta na dan, mislim da sam psihoticna sto se pranja tice...inace uvek nosim cetkicu u tasni. Dugo sam pokusavala da koristim konac ali sam sam se povredjivala i krvarila bez potrebe jer koncem ne mogu da prodrem izmedju zuba. Kupujem Signal whitening pastu i tek se ponekad pocastim Sensodyne-om za osetljive zube. Ne zvacem zvake zbog nekih belih plombi koje imam, volim Orbit sa hrapavim donjim delom, plava boja tih osvezivaca je uvek moj izbor i tu se moja nega zavrsava. Jedino sto mogu da posavetujem da je meni upalilo je (pre)cesto pranje neznom cetkicom, doduse ja i nemam neki kvalitet zuba.

Usne negujem grozdjanom mascu i grickanjem zubima. Nesvesno sam oduvek grizla usne pa na taj nacin skinem osuseni visak. Gde god da podjem obilno premazem Labello od visnje i gotovo, zapravo samo sto ne spavam sa labellom od visnje. Kombinacija crvenog sjaja i belih zuba radi dobro za mene, na uglu gornje i donje usne sa leve strane imam mladez, bas braon poveci mladez koji u rok sluzbe isto reklamiram, bila bi frka da mi smeta, 'vako nista posebno ne cinim...

Usne negujem grozdjanom mascu i grickanjem zubima. Nesvesno sam oduvek grizla usne pa na taj nacin skinem osuseni visak. Gde god da podjem obilno premazem Labello od visnje i gotovo, zapravo samo sto ne spavam sa labellom od visnje. Kombinacija crvenog sjaja i belih zuba radi dobro za mene, na uglu gornje i donje usne sa leve strane imam mladez, bas braon poveci mladez koji u rok sluzbe isto reklamiram, bila bi frka da mi smeta, 'vako nista posebno ne cinim...

Ja pokusavam da se odviknem grickanja, ali kad sam nervozna, ti dani pre ispita - ne mogu da se kontrolisem...
Inace umesto grickanja ;) , predlazem ti da uradis piling smesom belog/zutog secera i vode. Usne su posle prelepe i meke.

Back