negoooo...čarapice....

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a menja boje kako se svetlost prelama
a za inventar sam se obukla ono farmerke patike i neka majica bzvz i tasna druga a koleginica kaze
"ti pored ONAKVE tasne nosis ovo srnje"
"jbt vidi kako sam obucena ne mogu da izrazim takvo nepostovanje mojoj tasni i stavim je uz ovu majicu koja lici na pidzamu":lol:

ooo da,prosto je razumem taj osecaj kad udjes u prodavnicu smiruje,sreca radost...i sve mi je potrebno,i verujem da stedim kad kupim na rasprodaji nesto sto mi nije potrebno:lol: jeee bolest,mada sam sad smanjila malo ovog meseca 600€ sam ustedela

ugadnubaburastem:
...:lol:...Evo za Boopy zebrice, bilo dobro dete...:D...

...P.S...Jeste 'problematicna' ponuda i obuce i tasni ove sezone - narocito ukoliko se preferira mirniji stil...Inace, ponuda David Jones-a u Beogradu se 70% razlikuje od britanske...:?

pa nestale su zebrinje a ja ih nisam sačuvala :cry:
btw. u čemu je fora sa odvratnim tašnetinama, pitam se. I ko će to da nosi. Nadrks tašne za nadrks svet. Na kraju ću da kupim onu narandžastu s miševima u donjem levom ćošku, to sam videla da ima.
U čemu je uopšte fora sa alkama i nitnama? Mislim, s tim pravo u Kameničku ili Plavi most ili gde već ...vulgarno je.

Betty:
pa nestale su zebrinje a ja ih nisam sačuvala :cry:
btw. u čemu je fora sa odvratnim tašnetinama, pitam se. I ko će to da nosi. Nadrks tašne za nadrks svet. Na kraju ću da kupim onu narandžastu s miševima u donjem levom ćošku, to sam videla da ima.
U čemu je uopšte fora sa alkama i nitnama? Mislim, s tim pravo u Kameničku ili Plavi most ili gde već ...vulgarno je.

@Hani...Dobar Goti(v)je...:)...
@Boopy...:)...Vratile se zebrice na str.3, zlato...Sto se kichastih trednova tice, cenim da cemo morati da vezbamo toleranciju jos koju sezonu (uz prethodnih 3)...Jednostavno, ne posustaje fascinacija Indijom i hipi pokretom - veliki povratak 80.tih takodje donosi 'Dinasty' look - naramenice, karnerice, lamirane tkanine/lazni sjaj, zlato, pletenu kozu, drvene potpetice, espradrile sa 'punjenom petom' (juta/sargija ili drvo), kaiseve preko svega zamislivog i nezamislivog...David Jones zaista ima znatno razlicitu ponudu ovde, veoma raznovrsnu i pristupacnu - svi modeli izradjeni od prave koze su znatno skuplji i retko se mogu naci ispod 120Eura... Nitne su zastupljene, cak i kod veoma renomiranih (citaj - skupih) brand-ova - ako je za utehu, uradjene su sa nesto vise stila i ipak nisu dominantan trend...Ilustracije radi - par modela sa 'high end'-a (kuca Be & D)...:)

e, pa o toem pričam
meni je to tetkasto, nakiđureno i našušureno :lol: Nema neke razlike Ugbb - i bgd je slično, dominira crna i bež (i neke čudne torbe ooogormne, ja ih zovem "za pijacu" jer...jer im ne mogu otkriti pravu svrhu :D )

A da vidiš u rl kako izgledaju robustno i kabasto
a ja sam visoka svega 1,65 m i kad bih TO stavila na rame.......xixixixixi .....stripoteka :mrgreen: Mislim, valjda više volim dvodimezionalne tašne od tih kovčega za male lešOve
kad je 2D ondaK te otvara u struku :lol:

sv eu svemu, idem u pon. po narandžaste mišove

Back