Nego...

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Nemate švalera,
pijete umereno,
ne nosite tange,
samodisciplinovane ste,
ne drogirate se,
ne pušite,
razumete ljude,
duhovite ste,
krajnje korektne...
Pa osećam se k'o kreten ovde...
Ja ću da napustim ovaj pdf...:(

Nemate švalera,
pijete umereno,
ne nosite tange,
samodisciplinovane ste,
ne drogirate se,
ne pušite,
razumete ljude,
duhovite ste,
krajnje korektne...
Pa osećam se k'o kreten ovde...
Ja ću da napustim ovaj pdf...:(

pushac sam.
vrlo rado bi i pila, bar ponekad, al recimo od piva dobijem konstipaciju, a od vina migrenu.
ni sebe ne razumijem, kamoli druge...sreca pa me zapravo i ne zanimaju.
grizem notke od kad znam da ih imam.
okruglu glavu, boru na chelu, ko pokojni djed, isto imam od rodjenja...kao i babin kukasti nos.
ten mi je ponekad bas zjeban - tipa ujede me komarac pa imam kvrgu tjedan dana, kad pojedem kasiku majoneze desi se bas sranje.
imam celulit na dupetu, al se tjesim da bar nemam strije.
obrve mi rastu na pogresnoj strani chela - nikako da im objasnim da sve tri dlake trebaju stremit ka gore, a ne nadole.
kosa mi je ok, ako izuzmemo cinjenicu da uvijek radi sta ona oce, a nikad sta sam ja zamislila.
imam 5 kg vishka, al se pravim da mi ne smetaju...odlicno mi ide.
divno pjevam, al me grdo slushat.
pigmenta u kozi gotovo da nemam, treba mi najvise dan dva na suncu da izgledam ko dr zoidberg.
nisam timski igrac i nemam ni zivaca, ni namjeru da radim za druge.
tako da i uclanjenje u neku prosperitetnu stranku otpada...isto vrijedi i za religiju.
eto.
jel ti sad lakse? :lol:

Poslednja izmena:
pushac sam.
vrlo rado bi i pila, bar ponekad, al recimo od piva dobijem konstipaciju, a od vina migrenu.
ten mi je ponekad bas zjeban - tipa ujede me komarac pa imam kvrgu tjedan dana, kad pojedem kasiku majoneze desi se bas sranje.
obrve mi rastu na pogresnoj strani chela - nikako da im objasnim da sve tri dlake trebaju stremit ka gore, a ne nadole.
kosa mi je ok, ako izuzmemo cinjenicu da uvijek radi sta ona oce, a nikad sta sam ja zamislila.
pigmenta u kozi gotovo da nemam, treba mi najvise dan dva na suncu da izgledam ko dr zoidberg.
tako da i uclanjenje u neku prosperitetnu stranku otpada...isto vrijedi i za religiju.
eto.

ne znam dal je njoj,al meni jeste
a i cepam se:zcepanje:

pushac sam.
okruglu glavu, boru na chelu, ko pokojni djed, isto imam od rodjenja...kao i babin kukasti nos.
eto.

Jeste... još mi samo reci da su te bolela pluća kad se prepušiš i da to nije ništa strašno i biću najsrećnija na svetu...:D

u mom slucaju to je nemoguce
imam metabolizam...paaa...vanzemaljca
tako da mogu spalit box cigara i nista
stovise, krvna slika mi bude odlicna :mrgreen:
Mene ne bole pluća, ali osećam kao neku težinu u njima... par puta su i bolela užasno... doduše dosta pušim, ali ne znam... valjda se nije ništa zapatilo.
Krvna slika je i meni dobra... sve je ok, osim kažem ti... tog konstantno tupog osećaja i teškog disanja...:D

Mene ne bole pluća, ali osećam kao neku težinu u njima... par puta su i bolela užasno... doduše dosta pušim, ali ne znam... valjda se nije ništa zapatilo.
Krvna slika je i meni dobra... sve je ok, osim kažem ti... tog konstantno tupog osećaja i teškog disanja...:D

prestani da pushish
u tom slucaju
i pocni neki sirup od bokvice da lochesh...zamisli da je liker : ))))

da ti sredi pluca
tj da se brze regeneriraju i isciste
smanji bar koliko god mozes
to sve sto si opisala ne zvuci dobro

Pa pazi, ja sad ne prelazim paklu dnevno... nemam ja neki pušački staž... al' šta znam...
I posebno me boli od onih grisina cigara koje su naparfemisane...
Kažeš sirup od bokvice...
Koliko to košta i gde može da se kupi?
Danas su mi uzeli za vitamin B12 1300 din.
Htela sam da umrem... a treba mi...:D

- - - - - - - - - -

Ajde smiri se i uvuci jezik, tako nikad neces naci svalera. Ni oni ne vole alapace, od takvih samo moze da ih boli glava.

Vole oni te što ne uvlače jezik, ne sekiraj se ti...
Mlada si i tupava... ali naučićeš vremenom.

Pa pazi, ja sad ne prelazim paklu dnevno... nemam ja neki pušački staž... al' šta znam...

- - - - - - - - - -

Vole oni te što ne uvlače jezik, ne sekiraj se ti...
Mlada si i tupava... ali naučićeš vremenom.

imas svuda te sirupe
pitaj samo u apoteci
mada, missim da sam i po hipermarketima vidjala
i bar prestani da pushis te fensi cigare :lol:

Verovatnoco, ti odma' da se odjavis sa foruma
Ovo sakralno mesto prosto nije za tebe
Stavise, ostale forumasice se osecaju neprijatno zbog tebe, nego su previse fine i savrsene da ti to makar i izokola stave na znanje

...vid ovako... zvekneš jedno pivo za 75 dindži i dobiješ kompletno sve b i d vitamine... jeftinije je...:)

Back