Black_cat
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
Incognito:Black_cat, kombinacija c), d) i e) je dobitna... Licno mislim da najvise ima onoga pod 'e'...
Pa ebiga.. uopshte nije lako nekom recji 'chuj, ti i ja smo proshlost'. Recimo, posle 5 godina provedenih zajedno. Recimo, taj neko te i dalje voli. Recimo, ti shvatish da ti vishe ne volish (vecj si samo dobro uljuljkan u osecjanje sigurnosti i bliskosti).
I, hajde ti sada imaj snage/srca/hrabrosti..
Znam da je meni bilo strashno teshko. Strashna je bila i njegova reakcija - rekao je: " uvek cjesh biti najbolja" i plakao... zjuuuuu..
Sve u svemu, ja ne bih imala obraza da nekog, sa kim sa do juche bila veoma bliska, gledam u ochi i pricham priche, levatim, lazhno optuzhujem, pakujem i mlatim praznu slamu.
Da se razumemo: nekog ljigavca koji se loshe poneo prema meni prevela bih zhednog preko vode i naterala da sisa vesla - to priznajem. Ali, mislim da ovde prichamo o razumnim ljudima i normalnim vezama kojima je doshao 'prirodan' kraj. A prirodan kraj se prirodno i deshava - ochi u ochi, jasno i glasno, do sada jesmo, sada vishe nismo..