Negativne strane braka

da li iko ikad pogleda po ulicama? masa beskucnika su muskarci, mnogi od njih izgubili sve posto ih je porodicni sud napenalio. shutariaju ih bre po ulici, hapse ih, gone ih ko zivotinje ovde se mnogi smrznu tokom zime.
i jos ih preziru, sigurno kolega Deelite bi ih osudio jer su yebiga, 'nesposobne propalice', pravili su los izbor jel tako?
da je to zena koja je izgubila decu i buducnost i lezi na ulici i prosi, sve ustanove bi se pobrinule o njoj.

depresija, tuga, beda posle traume... muskarci su skloni samoubistvu 4 puta vise nego zene posle razvoda. rade duze a umiru mladji, rade najteze poslove. ne valja kad sede kuci, ne valja kad rade prekovremeno.
zena eto ume da plache i urla kad joj uzmu decu, muskarac pokazuje osecanja na drugaciji nacin, ne ume da ih reklamira, mnogi jednostavno propadnu, iznutra istrunu, cutke uglavnom.

najgore je kad ih upravo kolege muskarci nazivaju odgvornim za to sto im se desilo jer je eto napravio los izbor.
mozda jednostavno nije ni trebao da pravi izbor.

nek zena sad pravi izbor, samo morace i da uzme rizik koji muskarac uzima. dotle, nek se udaju za sudije, zakonodavce i sistem sto se mene tiche.

Gdje si to bilo gdje u Srbiji vidio gomilu beskućnika? Koliko muškaraca u Srbiji znaš a da su izašli iz svog stana i ostavili ga ženi?

Ko normalan jos moze zeni da ostavi bilo sta zna se kako se postupa u tim situacijama zenu pedaliras na ulicu a stvari joj bacis kroz prozor ako joj je hladno neka se ogreje pored nekog kontejnera ili neka legne pod nekog ulicnog trpaca.Mora da se ceni gospodar a ona koja to nece treba da oseti svu okrutnost zivota dakle samo ostro i bez milosti terajte ih napolje da se smrznu i niposto ih vise ne primajte nazad jer ta koja jednom izda uradice to ponovo dakle odma da se na njeno mesto dovede nova zena i da joj se kaze sta ce da je zadesi ako vas ne zadovolji.

Za muskarca je danas sve manje isplativ brak i vrlo malo ima pozitivnih stvari za njega. Teret je uvek na njemu sto se tice finansija, obaveze velike i ocekivanja pa i pritisak a postavlja se pitanje kakva su mu uopste prava? Objektivno ukoliko nije bogat ne moze ni ocekivati ni neku lepu zenu a izdrzavati i vuci za sobom neku osrednjeg izgleda, nije vredno truda.

Ko normalan jos moze zeni da ostavi bilo sta zna se kako se postupa u tim situacijama zenu pedaliras na ulicu a stvari joj bacis kroz prozor ako joj je hladno neka se ogreje pored nekog kontejnera ili neka legne pod nekog ulicnog trpaca.Mora da se ceni gospodar a ona koja to nece treba da oseti svu okrutnost zivota dakle samo ostro i bez milosti terajte ih napolje da se smrznu i niposto ih vise ne primajte nazad jer ta koja jednom izda uradice to ponovo dakle odma da se na njeno mesto dovede nova zena i da joj se kaze sta ce da je zadesi ako vas ne zadovolji.

ja sam jednu ostavio da stoji gola ispred kuce na cici zimi jer se jogunila sto je nisam odveo na neki koncert, kad sam otvorio uletela mi u krevet i raskrecila noge ko munja , plus mi sutradan spremila i tortu z:D

Za muskarca je danas sve manje isplativ brak i vrlo malo ima pozitivnih stvari za njega. Teret je uvek na njemu sto se tice finansija, obaveze velike i ocekivanja pa i pritisak a postavlja se pitanje kakva su mu uopste prava? Objektivno ukoliko nije bogat ne moze ni ocekivati ni neku lepu zenu a izdrzavati i vuci za sobom neku osrednjeg izgleda, nije vredno truda.

ni malo truda nije vredno kolega. sta su hteli oni odavno, uspeli su, destrukcija braka. zene su prve nasele, muskarci dozvolili i sad gledamo rezultate. bez daljneg da ce se zenama to obiti o glavu kad tad, cena koje ce drustvo da plati bice malo preskupa al to je sto je.
u japanu, 60% punoletnih muskaraca ne zele da praktikuju seks, u britaniji 40%. neki ih nazivaju slabicima, neki homoseksualcima, feministkinje uralju gde je nestao pravi muskarac jelte..

Poslednja izmena od moderatora:
Nisi trebao da se izlazes trosku poruke najbolje je kad me ona cima na fon a ja se ne javljam pa joj kidam nerve jer ne zna sta je u pitanju i na taj nacin je drzis pod turazom.Ti se zezas sa drugim lodachama a njoj sto jscenarija prodje kroz glavu a ti cooliras dok ona napreze svoje kokosije vijuge i duma u cemu je fora.

Nisi trebao da se izlazes trosku poruke najbolje je kad me ona cima na fon a ja se ne javljam pa joj kidam nerve jer ne zna sta je u pitanju i na taj nacin je drzis pod turazom.Ti se zezas sa drugim lodachama a njoj sto jscenarija prodje kroz glavu a ti cooliras dok ona napreze svoje kokosije vijuge i duma u cemu je fora.

:lol:

Interesantno da stalno pričate o veštini pedaliranja, a nikad nam ne otkrivate kako smuvate sve te ženetine, ono..na koju foru padaju, jel to šarm, priča, čarobni napitak, avioni, kamioni...koju taktiku, vi nekrunisani kraljevi pickup art subkulture, sprovodite nad tim jadnicama?
Pitanje se odnosi na ceo alfa tim.

ma znam nego bolje tako jer ce da smara sa cimanjima misleci da smo se pomirili , dok ja barim novu polovaru ...
bolje je bilo tako a i ljutica je ona tolko sam je poznavo, pa sam znao da nece zvati par dana ,taman da opalim novu sto sam bio priveo bez smetnji, posle je zvala ko luda i lutala oko moje kuce svi me pitali, ko dodje u goste, koje su to devojke idu gore dole ulicom bez cilja i kriju se po zbunju ,ma ludaca bre

Meni je posebno zadovoljstvo da zene koje pedaliram drzim u stalnoj neizvesnosti i nadi da mozda i nije tako kao sto izgleda .To im guzove pomera u svim osama a psihu unistava onako sistematski.Zamisli samo kad lodacha dnevno promeni sto combinacija i sto scenarija premota po praznoj tintari cas je u depresiji cas u euforiji a ja za to vreme natezem novu lodachu i zaboli me bas za nju izbusenu polovaru koja jos ne pojmi da je pedalirana.

Eo,

od kad je ova tema otvorena, svo vreme sam razmišljao, i još nikako da nađem bilo šta što je negativno u braku... :lol:

Svaka negativnost u braku je velika pozitivnost. :lol:

- - - - - - - - - -

Meni je posebno zadovoljstvo da zene koje pedaliram drzim u stalnoj neizvesnosti i nadi da mozda i nije tako kao sto izgleda .To im guzove pomera u svim osama a psihu unistava onako sistematski.Zamisli samo kad lodacha dnevno promeni sto combinacija i sto scenarija premota po praznoj tintari cas je u depresiji cas u euforiji a ja za to vreme natezem novu lodachu i zaboli me bas za nju izbusenu polovaru koja jos ne pojmi da je pedalirana.
:hahaha:

Oket je to, ali to sigurno neradiš sa ženom svojom, niti bi mogao, inače bi ona tebe izpedalirala... :hahaha:

brak ima pozitivnu stranu?:eek: :lol:

Slonče je postavio super pitanje i odgovor zavisi od toga kome je postavljeno.
Ovi što je blizance spomenula, koji su 20, 30 godina zajedno, reći će da im brak pruža dugogodišnji osećaj emotivne i egzistencijalne sigurnosti. Usput, oni ga neće idealizovati jer su u borbu za opstanak te zajednice uložili veći deo svog života, mentalnih i fizičkih snaga, ali neće ga se ni odreći sve dok veruju da su sebe na taj način ostvarili kao porodične, zrele i kompletne ličnosti.
Ako su vernici, ustanova braka će za njih imati moralni i uzvišeni smisao, jer će (verovati da) kroz njega ostvaruju potpunu i doživotnu duhovnu i telesnu zajednicu sa osobom dugog pola (nadajmo se: ))
Ako su sirotinja raja, brak će im biti podesan uglavnom iz interesa.
Ako su razvedeni ili single u nekim srednjim ili starijim godinama, brak će za njih biti apsolutna glupost, jer će sex, ljubav, partnerstvo i zajedništvo moći da ostvare i bez papirološkog provlačenja kroz institucije, itd.

Poslednja izmena:
Zaboravila sam gejove. Za njih je brak (negde se to zove registrovano partnerstvo) na primer i mogućnost usvajanja dece.
Za sponzoruše bez, sa jednim ili više dece brak je prilika da uvale kukavičje jaje.
Za idealiste, brak je kruna ljubavi i veze.
Za mlade, koji uglavnom misle glavama svojih roditelja tradicionalista a ne svojim, brak je i dalje jedna od stavki na check listi posle karijere, putovanja svetom i sl. i obično su u konfliktu sa onim što stvarno žele od sopstvenog života i onoga što društvo i okolina očekuju od njih.
Ako su aristokratija, brak će im poslužiti da umnože krvavo nasleđeno bogatstvo i izrode još incestuoznih primeraka
Ako su šiptari...

...setiću se možda još koje kategorije: ))

Poslednja izmena:

Back