Negativne osobine znakova

Da li primecujes kako potvrdjujes moju jednostavnu konstataciju: Devica nema plan i nema stan (od silnog premisljanja). Jarac makar ima staru dedinu kucu i OK mu je. :) Ajde malo sala. Kad sam na lavove pljunula, znaci salim se hehehe
Vodolija:
Ego ispod egoa i preko jos jedan ego i jedan mali ego u dzepu za ne daj Boze. Ne dajte da vas iko laze, definicija Ega je Vodolija.
Vodolija sme sve ono sto ti ne smes. Ona kasni, ti nemoj da ti je palo na pamet. Ona menja plan, ti nikako. Ona menja partnere, ti *****. Ona se zeni, ti nemoj molim te. Ona se bavi tehnologijom, ti si bolji od nje u tome. Ona crta sove, tetovira dreamcatchere, slusa Bob Marlya. Ona je Bob Marly, zapravo.
Ko kaze da je lav teatralan, vodolija usred predstave ili filma ustaje demonstrativno nakon sto je ometala citavu salu glasnom pricom i smehom. Jer ona pokazuje da ona nista ne mora.
Vodolija dize ruku i pita profesora najgluplje pitanje na svetu, sve onako nadmeno. (Kako moze da pita tako nesto???)
Vodolija podjebava tebe i tvoje prizemne potrebe i htenja.
Vodolija te organizuje za sredu onda te ispali, najnormalnije.
Organizuje te i za petak. Dodje posedi dva minuta i zuri negde, mora da radi stvari. Koje stvari radi Vodolija. Ne mozes ti to da razumes, to su napredne stvari, a sva je prilika da be radi nista.
Vodolija u jednom trenutku postaje troma, ne znam da li ste primetili. Malo je eksperimemtisala, pusila je LSD.
Vodoliji su bolesni roditelji, ali je bol osetila samo u toku ona tri meseca kad su travu povukli sa crnog trzista.
Vodolija je stidljivko zapravo. I porumeni kad te vidi ( ako joj se svidjas) ali nece propustiti priliku da ti se zajedljivo obrati i ponizi za slucaj da se i ona tebi svidja jer bi to znacio kraj njene umisljene slobode.
Kazem umisljene, jer daleko od toga da je ona slobodna. Kakve veze bezanje od odgovornosti ima sa slobodom?
I ako su skorpije najbolje u krevetu, vodolije su najinteligentniji znak zodijaka.
Pristo neverovatno!
Sto je najsladje one to i misle za sebe. I misle da mogu da te intelektualno navode da kazes neke stvari. Samo sto one ne shvataju da je to samo filozofijA i da filozofija nema veze sa realnim zivotom. Kao ni Vodolija, uostalom.

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije

I ovo je laz, nisu sve vodolije takve vec samo jedna :D

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije

I ovo je laz, nisu sve vodolije takve vec samo jedna :D
Sve je laz, samo pusta laz. :D
Ma nisu one takve, samo se prave. :)
Nisu, niko nije reko da jesu. Ja sam zapravo spojila sve vodolije iz mog okruzenja (a imaaa ih) i svaka recenica se odnosi na neku od njih. Kad bi sve ovo bio jedan covek, leleee :D
Dobri prijatelji, neposredni. Pametni ljudi. Nisu zlopamtila. Ne bave se tobom, ne zele da te sjebu (kao recimo neke druge spodobe). Ne gnjave osecanjima. Vedri su i zanimljivi. Ima i kad hejtuju ali to ne boli nekako. Lepo to rade, znaju sta pricaju. Ja sam najveci vodolijin fan!

Poslednja izmena:
On je bre devica.
Ja vodolijin "ego" sagladavam u nepogresivom odbijanju produkta ega i ega kao takvog i negde zakljucujem da to samo ego radi. Ne moze neEgo da odbija ego.
I da odbija sve oko sebe istovremeno plasirajuci svoje filozofije i principe. A ljutko su oni (kao i ja), ne daj Boze nesto da im kazes.

Znam brdo Vodolija, sve ih je nemoguce potpuno shvatiti, sve imaju neke svoje teorije o svemu i svacemu, razumeju u se u sve i svasta. Impulsivni uglavnom, uvredljivi cesto, hm egosti da. Dobri prijatelji, uvek oni od kojih si najmanje ocekivao da ce uskociti kad ti je najteze.

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока

Pa očigledno je gospodinu previše stalo, pa se vidno uznemirio što sam stao na tvoju stranu posle maltretiranja i preterivanja...A to bi uradio za bilo koga, jer ne podržavam takvo trivijalno ponašanje i glumatanje nečeg iznad...
A ne pravdam se nego da može da spava čovek :D

Izvinjavam se za off...Al da ćutim neću!

Screenshot_262.jpg

Da, upravo to, reakcija na takve pojave (i neke druge: represije i sl.), nebitno ko je u pitanju.

On je bre devica.

Salomon je Lav, ako se na njega ovo odnosilo. Pa Bik. Sa Suncem u Devici, tj. na samom početku Device, što znači opet tek izašlo iz Lava, i u dekadi Device koja je pod uticajem Lava. I Asc mu je na kraju Raka, znači samo što ne uđe u Lava. I takođe dekada koja je pod uticajem Lava. Ima stelijum na kraju Lava, skoro egzaktno na Regulusu - Srce Lava.

Treba uvek gledati celu kartu. On ima i naglašenu šetu kuću (zbog ose čvorova, Neptuna i Urana), ali u svesnom delu mu je naglašen Lav i Bik.

Nemam ništa protiv svog znaka Device (obožavam svoj devičanski deo, spušta me na zemlju, i daje mi obzir prema okolini, prema životinjama, ljudima, daje mi kritičnost prema svemu, samokritičnost (Asc), inteligenciju, pa i lepotu, čistotu, spremnost da pomognem kad je teško i da nestanem kad je problem rešen, sposobnost usklađivanja, fleksibilnost, skromnost... Volela bih d aimam više toga nego nekih drugih stvari u karti) , ali malo razbijam te astro predrasude (da je osoba svoj sunčev znak, i da se kreće od znakova kad se gledaju planete). Pogotovo tu da je Sunce u Devici iskompleksirano i sl. Jer ova osoba je Lav najviše. A i Bik, otud je to i izjavio (to, "imam jak ego", to nije izjava Device u njemu već njegovog Bika i Lava).

Poslednja izmena:
Reko je "jak mi ego" u smislu "jak mi ego ima vodolija".
Nisam htela da uvredim s ovim "bre", mi, Nislije stalno upotrebljavamo i bre i be i niko se ne vređa. :)
Slažem se da ima dosta predrasuda u astrologiji. Ja sam se namucila malo s 12om kucom i za sada nemam nikakve sanse (da razbijem predrasude) :D
A kad smo kod predrasuda: "Ne verujem lepim ženama, što je lepo to je prokleto..." :D
Ima predivnih osobina devica, ali ta servilnost bi mogla malo da se koriguje, za njihovo dobro. Neka se potegne malo iz Marsa ili neke dostojanstvene planete ili egzaltirane.

Nisam razumela ovaj citat iz pesme...

Moja najbolja drugarica je Nišlijka, nemam nikakav problem sa "bre" i "be".

Devica nije ta vrsta servilnosti, već rešavanje problema koji se osobi ne sviđaju, i lečenje kompleksa koje je takođe bolno... I nepopularno. Ali to Devicu ne zanima, ona se i ne takmiči za mis popularnosti, tako da je i pomoć iskrena, i istinska, a ne ona koju neko želi, već ona koja mu stvarno treba. Ali pošto ljudi uglavnom ne vole da se suoče sa svojim problemom, onda im smeta i onaj koji ukazuje na problem.

Devica je savršena upravo takva kakva je (mislim na znak, simboliku, i uglavnom tera vlasnika da mnogo radi na sebi i kritikuje sebe), upravo zbog toga što i jeste znak perfekcije. Samo što kao takva (simbolika) ne može da prođe dobro u nesavršenom svetu, i gde je rad na problemima nepopularan.

Sunce u Devici je itekako dostojanstveno, i uopšte nije loše, loše je za samu osobu, jer mora da se nosi sa bahatošću okoline.

Sunce u Devici znači da osobu podiže, i daje joj optimizam kada vidi da se problemi rešavaju, kada vidi da se radi na sebi, lično i oko sebe... Kada se ne zatvaraju oči pred problemima...

Devica je znak koji za razliku od drugih vidi kako će jedan kriv šraf da sjebe ceo sistem. Ona je znak organizacije, sistema, matematike, i u tom smislu joj je bitan svaki šrafić, jer i jeste bitan, iako time niko ne voli da se bavi.

- - - - - - - - - -

Što se tiče 12. tu kao i sa Saturnom haraju klasične priče, koje je najlakše tako objasniti. Iako je to veoma površan pristup.

Poslednja izmena:
On je boldirao bre, a ti si se nadovezala na to.
Ama bre :D Merkur poprima osobine s cega god da je u dodiru i misli, smislja, premislja, izmislja. Ali tako se ne gradi. Pitaj Zorbu Grka ako meni ne verujes :)
Citat pesme onako, lepa pesma, danas mi peva u glavi, jbt...

Sve je laz, samo pusta laz. :D
Ma nisu one takve, samo se prave. :)
Nisu, niko nije reko da jesu. Ja sam zapravo spojila sve vodolije iz mog okruzenja (a imaaa ih) i svaka recenica se odnosi na neku od njih. Kad bi sve ovo bio jedan covek, leleee :D
Dobri prijatelji, neposredni. Pametni ljudi. Nisu zlopamtila. Ne bave se tobom, ne zele da te sjebu (kao recimo neke druge spodobe). Ne gnjave osecanjima. Vedri su i zanimljivi. Ima i kad hejtuju ali to ne boli nekako. Lepo to rade, znaju sta pricaju. Ja sam najveci vodolijin fan!

Ti si bas okruzena nekom ludom druzinom :D
Pa pored Ovna, Bika, LAVA i recimo Jarca...Vodolija i ego mi zvuči smešno...Oni su iznad ega :D

Bik i strelac, kakva kombinacija :D

Back