Luda Srpska Druzina
Veoma poznat
- Poruka
- 14.732
Da li primecujes kako potvrdjujes moju jednostavnu konstataciju: Devica nema plan i nema stan (od silnog premisljanja). Jarac makar ima staru dedinu kucu i OK mu je.Ajde malo sala. Kad sam na lavove pljunula, znaci salim se hehehe
Vodolija:
Ego ispod egoa i preko jos jedan ego i jedan mali ego u dzepu za ne daj Boze. Ne dajte da vas iko laze, definicija Ega je Vodolija.
Vodolija sme sve ono sto ti ne smes. Ona kasni, ti nemoj da ti je palo na pamet. Ona menja plan, ti nikako. Ona menja partnere, ti *****. Ona se zeni, ti nemoj molim te. Ona se bavi tehnologijom, ti si bolji od nje u tome. Ona crta sove, tetovira dreamcatchere, slusa Bob Marlya. Ona je Bob Marly, zapravo.
Ko kaze da je lav teatralan, vodolija usred predstave ili filma ustaje demonstrativno nakon sto je ometala citavu salu glasnom pricom i smehom. Jer ona pokazuje da ona nista ne mora.
Vodolija dize ruku i pita profesora najgluplje pitanje na svetu, sve onako nadmeno. (Kako moze da pita tako nesto???)
Vodolija podjebava tebe i tvoje prizemne potrebe i htenja.
Vodolija te organizuje za sredu onda te ispali, najnormalnije.
Organizuje te i za petak. Dodje posedi dva minuta i zuri negde, mora da radi stvari. Koje stvari radi Vodolija. Ne mozes ti to da razumes, to su napredne stvari, a sva je prilika da be radi nista.
Vodolija u jednom trenutku postaje troma, ne znam da li ste primetili. Malo je eksperimemtisala, pusila je LSD.
Vodoliji su bolesni roditelji, ali je bol osetila samo u toku ona tri meseca kad su travu povukli sa crnog trzista.
Vodolija je stidljivko zapravo. I porumeni kad te vidi ( ako joj se svidjas) ali nece propustiti priliku da ti se zajedljivo obrati i ponizi za slucaj da se i ona tebi svidja jer bi to znacio kraj njene umisljene slobode.
Kazem umisljene, jer daleko od toga da je ona slobodna. Kakve veze bezanje od odgovornosti ima sa slobodom?
I ako su skorpije najbolje u krevetu, vodolije su najinteligentniji znak zodijaka.
Pristo neverovatno!
Sto je najsladje one to i misle za sebe. I misle da mogu da te intelektualno navode da kazes neke stvari. Samo sto one ne shvataju da je to samo filozofijA i da filozofija nema veze sa realnim zivotom. Kao ni Vodolija, uostalom.
Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
I ovo je laz, nisu sve vodolije takve vec samo jedna