milenamilenamilena
Početnik
- Poruka
- 26
Kako negovati bas osetljivo lice, po prirodi bleda, od sunca odma pocrveni, takodje pegice izlaze, ali nemam akni. Pisiteee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako negovati bas osetljivo lice, po prirodi bleda, od sunca odma pocrveni, takodje pegice izlaze, ali nemam akni. Pisiteee![]()
Kako negovati bas osetljivo lice, po prirodi bleda, od sunca odma pocrveni, takodje pegice izlaze, ali nemam akni. Pisiteee![]()
i meni.Ali ko te pitaGenetika je čudo.
slazem se da je sve u ishrani. Dok sam vodila racuna ,i lice, i koza, i kosa -savrseno!
Ne mora da znaci da je genetika. Oko mene niko nema osetljivu kozu. Rekla bih da je kombinacija u pitanju sa najsnaznijim uplivom modernog nacina zivota. Odrastamo tako da nas nista osim cistog jastuka i vode ne pipne. Hermeticki izolovani i to nas slabi. Zato bih pustila decu da se uprase s vremena na vreme, nije to lose, podize imunitet.
Meni ishrana nije presudna za kožu lica,nije problematična ! Kombinovana,masna T zona,ali nema akni,bubuljica.Nemam specijalnu negu,brzo i lako pocrnim,ne smeta mi ništa.
imam osetljivu kozu sklonu dermatozama od detinjstva... narocito problematicna zimi kad krene hladno vreme... nikako sapun, nikako topla voda, emolien krema i niveina tonirana umesto pudera... za telo sapun od kozjeg mleka i garnier mleko za telo, i to ono urea + i to je to
Meni je za kozu tela najbolji sapun sa zelenim cajem. Ostri su pa ujedno obavljaju i piling i zatezanje.
Malo mi docaraj taj preparat.Ja bih predlozio da se pokusa sa Pantenolom...![]()