joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
grozno 8) ma meni je keva bukvalno do jaja ortakinja...mislim ono pricamo opusteno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DJ_MaRe:ja kada izlazim uvece, majka mi samo kaze: "Samo se vrati..."![]()
pa ti sledeci put ponesi kljuc i sve ce biti ok... :wink:=silas=:DJ_MaRe:ja kada izlazim uvece, majka mi samo kaze: "Samo se vrati..."![]()
tako su i meni rekli samo se vrati...a ja dosao u 6 kuci i zvonim kao lud medjutim oni spavali i nisu culi a mozda i jesu pa nisu hteli otvoriti pa sam prespavao kod druga![]()
![]()
miss:pa ti sledeci put ponesi kljuc i sve ce biti ok... :wink:=silas=:DJ_MaRe:ja kada izlazim uvece, majka mi samo kaze: "Samo se vrati..."![]()
tako su i meni rekli samo se vrati...a ja dosao u 6 kuci i zvonim kao lud medjutim oni spavali i nisu culi a mozda i jesu pa nisu hteli otvoriti pa sam prespavao kod druga![]()
![]()
eeeeeee,vidish ja sam sa svojom cak i jednom izashlalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaTinar:Ma meni je keva naj drugarica (mislim, nemojte pogreshno da me shvatite, ne izlazim ja sa svojom kevom
I ja imam neku naviku da im uvek kazem gde idem,onda sam i ja a i oni mirniji kad znaju gde sam.Cupi NS:Добро, то је чињеница да нас дуже пуштају, можда нефер, али мени одговараИмам сестру која је четири године старија и она се за све морала сама иборити. КАда сам ја дошао на ред готова да није било огрничења (сада не могу да се сетим неког). Ја сам то поверење ипак оправдао и никада нисам направио неко веће срање (да их зовем у шету ујутру из СУП-а). Никада нисам имао неки рок до ког морам да се врати, али осећам потребу да им каажем где идем, тако да они знају где сам и оријентационо када се враћам. Баш сам се једно скењао када сам видео маму како се испрепадала када сам отишао у подне и вратио се у два ноћу, иако сам јој рекао где све идем (тада се играло студентско првенство Европе у кошарци, па смо висили на Спенсу, пре и после на Штранду), али ме није чула.
Kad_LupimLupim:Niko vas ne tera da svaki dan visite do u sitne sate. Niti postoji neka velika potreba za tim. Do jutra treba ostajati kad se izlazi u grad ili bleji sa ekipom iz kraja. Ostale aktivnosti ne zahtevaju sitne sate.
Kad_LupimLupim:Jbg kad se ne pitas ti kolko imas godina, nego kolko ti matori daju.![]()