Nefer roditelji!

miss:
=silas=:
DJ_MaRe:
ja kada izlazim uvece, majka mi samo kaze: "Samo se vrati..." :P

tako su i meni rekli samo se vrati...a ja dosao u 6 kuci i zvonim kao lud medjutim oni spavali i nisu culi a mozda i jesu pa nisu hteli otvoriti pa sam prespavao kod druga :!: :!:
pa ti sledeci put ponesi kljuc i sve ce biti ok... :wink:

I ja sam cuo negde da ti treba kljuc da bi usao u kucu :roll: ali nemam pojma koji ce mi to :roll: :lol: :lol: :lol:
p.s. "Ne mere to bez kabla"

Tinar:
Ma meni je keva naj drugarica (mislim, nemojte pogreshno da me shvatite, ne izlazim ja sa svojom kevom
eeeeeee,vidish ja sam sa svojom cak i jednom izashlalalalalalalalaaaaaaaaaaaaa
i lepo smo svratile u petak u neki opusten kafic,chak sam i narucila alkoholno pice...a i ona je(mislim nismo se mi opijale naravno)...ustvari,izgrbavila sam i pare za pljuge 8)

Добро, то је чињеница да нас дуже пуштају, можда нефер, али мени одговара :D Имам сестру која је четири године старија и она се за све морала сама иборити. КАда сам ја дошао на ред готова да није било огрничења (сада не могу да се сетим неког). Ја сам то поверење ипак оправдао и никада нисам направио неко веће срање (да их зовем у шету ујутру из СУП-а). Никада нисам имао неки рок до ког морам да се врати, али осећам потребу да им каажем где идем, тако да они знају где сам и оријентационо када се враћам. Баш сам се једно скењао када сам видео маму како се испрепадала када сам отишао у подне и вратио се у два ноћу, иако сам јој рекао где све идем (тада се играло студентско првенство Европе у кошарци, па смо висили на Спенсу, пре и после на Штранду), али ме није чула.

Cupi NS:
Добро, то је чињеница да нас дуже пуштају, можда нефер, али мени одговара :D Имам сестру која је четири године старија и она се за све морала сама иборити. КАда сам ја дошао на ред готова да није било огрничења (сада не могу да се сетим неког). Ја сам то поверење ипак оправдао и никада нисам направио неко веће срање (да их зовем у шету ујутру из СУП-а). Никада нисам имао неки рок до ког морам да се врати, али осећам потребу да им каажем где идем, тако да они знају где сам и оријентационо када се враћам. Баш сам се једно скењао када сам видео маму како се испрепадала када сам отишао у подне и вратио се у два ноћу, иако сам јој рекао где све идем (тада се играло студентско првенство Европе у кошарци, па смо висили на Спенсу, пре и после на Штранду), али ме није чула.
I ja imam neku naviku da im uvek kazem gde idem,onda sam i ja a i oni mirniji kad znaju gde sam.

Kad_LupimLupim:
Niko vas ne tera da svaki dan visite do u sitne sate. Niti postoji neka velika potreba za tim. Do jutra treba ostajati kad se izlazi u grad ili bleji sa ekipom iz kraja. Ostale aktivnosti ne zahtevaju sitne sate.

Niko normalan ne zeli da visi svaki dan do jutra,ali niko ne moze normalno da zivi kada NIKAD ne moze da ostane duze od 11,mislim nemamo mi po 10 god. :cry:

Back