Nedoumica

Mislim da je ovo pitanje baš za podforum " psihologija ".
Da li treba reći ženi da njen muž, sa kojim ima dvoje odrasle dece, u drugom gradu ima dete od oko 6 godina sa drugom ženom i živi paralelan život.

Gledaj njenu dobrobit, a mozes je informisati i anonimno i poslati cak neke slike i slicno.

Da li treba reći ženi da njen muž, sa kojim ima dvoje odrasle dece, u drugom gradu ima dete od oko 6 godina sa drugom ženom i živi paralelan život.

Zavisi od tvoje uloge u životu tih ljudi. Bliskost dozvoljava mogućnost mešanja u tuđe živote, što se mene tiče. Iako mi je teško da poverujem da žena već nije upoznata sa tim, verujem da ima i licemernih smradova koji su u stanju da tajno vode paralelne živote.

Mislim da se najviše slažem sa mišljenjem " snošaj efendije " :D. Mislim da nisam spremna da nosim na duši ako nešto krene naopako.

izvini a sta to moze da krene naopako,molicu nabroj.
i kako ti to nosiš na dusi majke ti?
cek da je nisi ti prewarila i napravila dr klinca?a kako moz da ne nosis na dusi to sto ti drug.ziwi u lazi sto je muz wara itd itd?to nije problem?
a cega se ti plasis?sta da ga ne upuca,ne kapiram,ako ti drugarica nije psihopata sa najfom ja ne znam sta to tebe koci u prenosu informacija?

Možda je najbitnije to da oni nisu mladi ljudi. Ona ima blizu 60. I on je tu negde,ne znam tačno.
To nisu godine da te muž ostavlja. Ona ostaje sama, a njega čeka mladja ljubavnica.
Moja komšinica je završila na psihijatriji kad ju je muž ostavio i oženio se mladjom. Ja nemam stomak za to što on radi, a igrom slučaja znam, ali nemam ni herca njoj da kažem.
Možda sluti za ljubavnicu, ali za dete sigurno ne.
A možda stvarno i krene i neki okršaj, pa stvarno ne želim da budem upletena u to. Imaju i veliku decu.
U svakom slučaju, zanimao me je stav ljudi... Da li misle da njoj to treba reći ili ne? I on je različit.
Pošto joj ja nisam neko preterano blizak, niti ljubavnica na muža, nije moje.. Ali je zaista ružno šta on radi.

Možda je najbitnije to da oni nisu mladi ljudi. Ona ima blizu 60. I on je tu negde,ne znam tačno.
To nisu godine da te muž ostavlja. Ona ostaje sama, a njega čeka mladja ljubavnica.
Moja komšinica je završila na psihijatriji kad ju je muž ostavio i oženio se mladjom. Ja nemam stomak za to što on radi, a igrom slučaja znam, ali nemam ni herca njoj da kažem.
Možda sluti za ljubavnicu, ali za dete sigurno ne.
A možda stvarno i krene i neki okršaj, pa stvarno ne želim da budem upletena u to. Imaju i veliku decu.
U svakom slučaju, zanimao me je stav ljudi... Da li misle da njoj to treba reći ili ne? I on je različit.
Pošto joj ja nisam neko preterano blizak, niti ljubavnica na muža, nije moje.. Ali je zaista ružno šta on radi.

pa ne znam sta da ti kazem sad..msm s obziró na godine itd.msm nije da ne moze naci nowog,ali je teze.swakako ce saznati kad joj rikne muz od starosti,a mozda i nece ako muz sredi nesto sa adwokatom.
a jel mozes nekako usput u caskanju sa njom(recimo na kafi) da krenes pricu kako si procitala u nowinama kako je neka zena starija saznala da je muz wara i dete ima i razvela se itd..i kazes :ja ne znam sta bi ti radila al ja bi mu dadu dadinu..
pa ako se upeca i odgowori ti, gde ces bolje preporuke:))

pa ne znam sta da ti kazem sad..msm s obziró na godine itd.msm nije da ne moze naci nowog,ali je teze.swakako ce saznati kad joj rikne muz od starosti,a mozda i nece ako muz sredi nesto sa adwokatom.
a jel mozes nekako usput u caskanju sa njom(recimo na kafi) da krenes pricu kako si procitala u nowinama kako je neka zena starija saznala da je muz wara i dete ima i razvela se itd..i kazes :ja ne znam sta bi ti radila al ja bi mu dadu dadinu..
pa ako se upeca i odgowori ti, gde ces bolje preporuke:))

Zamislila sam takvu situaciju.
Pozove je na kafu i onda joj kaže: "Jao, jesi li čula za onaj slučaj da je žena tvojih godina saznala ne samo da je muž vara, nego da ima i dete sa ljubavnicom? Pisalo u novinama ..."
Misim, u kojim novinama bi to pisalo, izuzev u crnoj hronici, i to jedino pod uslovom da je došlo do žestokog obračuna između aktera ove drame?
Ili bi pisalo u žutoj štampi - pod uslovom da je neki estradni trač.
Ali, ajde i da prevarena žena poveruje u foru sa novinama ... pa burno reaguje: "Ja bih mu nanu naninu!", a ti joj onda kažeš ... šta? I koja je tvoja uloga u svemu tome, uloga dobrog Samarićanina?
Zašto imamo potrebu da se mešamo u živote odraslih ljudi i raskrinkavamo tuđe laži?
Neko, ko ima 50, 60 i više godina, i živi u braku dve-tri decenije, skoro sigurno primećuje izvesne promene kod svog partnera, i najverovatnije žmuri na jedno oko jer je vrlo verovatno da se povodi ovde već spomenutom "logikom": a šta ću ja sama u ovim godinama ako budem insistirala na njegovoj odluci - ona ili ja?
Njihov brak - njihova stvar.

Zamislila sam takvu situaciju.
Pozove je na kafu i onda joj kaže: "Jao, jesi li čula za onaj slučaj da je žena tvojih godina saznala ne samo da je muž vara, nego da ima i dete sa ljubavnicom? Pisalo u novinama ..."
Misim, u kojim novinama bi to pisalo, izuzev u crnoj hronici, i to jedino pod uslovom da je došlo do žestokog obračuna između aktera ove drame?
Ili bi pisalo u žutoj štampi - pod uslovom da je neki estradni trač.
Ali, ajde i da prevarena žena poveruje u foru sa novinama ... pa burno reaguje: "Ja bih mu nanu naninu!", a ti joj onda kažeš ... šta? I koja je tvoja uloga u svemu tome, uloga dobrog Samarićanina?
Zašto imamo potrebu da se mešamo u živote odraslih ljudi i raskrinkavamo tuđe laži?
Neko, ko ima 50, 60 i više godina, i živi u braku dve-tri decenije, skoro sigurno primećuje izvesne promene kod svog partnera, i najverovatnije žmuri na jedno oko jer je vrlo verovatno da se povodi ovde već spomenutom "logikom": a šta ću ja sama u ovim godinama ako budem insistirala na njegovoj odluci - ona ili ja?
Njihov brak - njihova stvar.
*moze npr da bude u rubrici zabawa,ewo imas na blic zeni pre neki dan isla slika stwari u hodniku i obawestenje prilepljeno na foru(ne uzmi me za rec)izwinjawam se kómsijama za haos.muz me je prewarió(to je nj stwari izbacila)za kupljenje stwari pozowite taj i taj br(njegow)
nisam mislila iz wedra neba,wec ako se ponekad nakaze moze tu pricu da curne na kraju trac partije,swe to moze na finjaka da se odradi.a drugo je sto ti mislis da ljudi swe osete i primete a ja mislim da su i u tim kilometraznim brakowima mnogi ljudi slepci..jedini razlog sto werowatno ne bih rekla je taj sto je zena stara,i ako je ne poznajem d dobro..a da je neko mlad pa na keca bi joj rekla jer sama znam da bi isto ocekiwala od dr.a dr stwar ako se neko wodi pricom znam a prawim se da ne znam taj isti to može da nastawi i posle informisanja o istini,tako da ga nesto zajebo nisi.a 3 stwar je da imamo potrebu da se u odredj.sl (ne u swim) mesamo u tudje ziwote ako su nam to dragi ljudi,jer je to prirodna potreba zastite onih koje wolimo..;)

- - - - - - - - - -

Takoe,ne dirajte moje krugove,pardon-trouglove...:lol::mrgreen:

dragoljubce vs bela kuga:lol:

mnogi ni jednu ne mogu da nađu...a ovaj dvije ima..:dash:

el vidiš ti to :lol: i sve to vrijeme uspio da održi obje veze...čovjek je za medalju :think:

- - - - - - - - - -

Ne. Ne miješaj se da ne ispadneš dežurni krivac, jer bračni odnosi su i suviše kompleksni i ne znaš kakva reakcija može biti. Uostalom, odkud znaš da ona to ne zna? Ili da možda i ona svojevremeno nije imala nekoga u rezervi?
Vidjela sam dosta slučajeva kada je netko sa strane želio da pomogne prevarenoj strani, pa na kraju sam obrao bostan...

Poslednja izmena:

Naravno, preko neke komsinice, onako slucajno. Zasto bi njoj bilo bolje nego drugima? Sve se pravi , kao srecna, a drugi imaju problema. Reci nego sta.

Iskreno nemoj se mešati, verujem da njegova žena već zna detalje,
a ukoliko je u regularnom braku sa njim nije teško zaključiti zašto joj odgovara da igra na žici....

Za sve postoji tajming naročito za stavljanje muških jajca u mišolovku.
Pusti.....sami će srediti svoj nesporazum kad za to dođe pravi trenutak.

Ne,nikako ne pricaj.Glupost je da to ona nezna.Mozda nezna za dete ali da joj muz ima ljubavnocu 6 god i ona nista ne sluti............daj molim te to su gluposti! I sama si zena ,to se jednostavno oseti.Njoj jednostavno odgovara tako .Ili joj je toliko malo stalo do njga da ga i ne primecuje.Veruj mi da zeli lako bi otkrila istinu.To je njen zivot,njen izbor da zivi u lazima,sigurna sam.

Back