Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.020
Moguće da gresim,sutra cu pitam advokata,,ozbiljno zelim da znam za svaki slučaj..Misliš da je tako? Ja mislim da sva priznata deca ulaze u nasledstvo njegovog dela.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguće da gresim,sutra cu pitam advokata,,ozbiljno zelim da znam za svaki slučaj..Misliš da je tako? Ja mislim da sva priznata deca ulaze u nasledstvo njegovog dela.
U Srbiji se priznaje samo deca od venčane zene..
Ne vidim razlog i problem oko nasledstva..ta koja se najbolje pokaze dobiće potpis i nasledstvo.![]()
Mislim da je ovo pitanje baš za podforum " psihologija ".
Da li treba reći ženi da njen muž, sa kojim ima dvoje odrasle dece, u drugom gradu ima dete od oko 6 godina sa drugom ženom i živi paralelan život.
nista onda mu samo posalji karamelu i preljubnike to je sicaMislim da se najviše slažem sa mišljenjem " snošaj efendije ". Mislim da nisam spremna da nosim na duši ako nešto krene naopako.
Da li treba reći ženi da njen muž, sa kojim ima dvoje odrasle dece, u drugom gradu ima dete od oko 6 godina sa drugom ženom i živi paralelan život.
Mislim da se najviše slažem sa mišljenjem " snošaj efendije ". Mislim da nisam spremna da nosim na duši ako nešto krene naopako.
Možda je najbitnije to da oni nisu mladi ljudi. Ona ima blizu 60. I on je tu negde,ne znam tačno.
To nisu godine da te muž ostavlja. Ona ostaje sama, a njega čeka mladja ljubavnica.
Moja komšinica je završila na psihijatriji kad ju je muž ostavio i oženio se mladjom. Ja nemam stomak za to što on radi, a igrom slučaja znam, ali nemam ni herca njoj da kažem.
Možda sluti za ljubavnicu, ali za dete sigurno ne.
A možda stvarno i krene i neki okršaj, pa stvarno ne želim da budem upletena u to. Imaju i veliku decu.
U svakom slučaju, zanimao me je stav ljudi... Da li misle da njoj to treba reći ili ne? I on je različit.
Pošto joj ja nisam neko preterano blizak, niti ljubavnica na muža, nije moje.. Ali je zaista ružno šta on radi.
pa ne znam sta da ti kazem sad..msm s obziró na godine itd.msm nije da ne moze naci nowog,ali je teze.swakako ce saznati kad joj rikne muz od starosti,a mozda i nece ako muz sredi nesto sa adwokatom.
a jel mozes nekako usput u caskanju sa njom(recimo na kafi) da krenes pricu kako si procitala u nowinama kako je neka zena starija saznala da je muz wara i dete ima i razvela se itd..i kazes :ja ne znam sta bi ti radila al ja bi mu dadu dadinu..
pa ako se upeca i odgowori ti, gde ces bolje preporuke)
Takoe,ne dirajte moje krugove,pardon-trouglove...Njihov brak - njihova stvar.
*moze npr da bude u rubrici zabawa,ewo imas na blic zeni pre neki dan isla slika stwari u hodniku i obawestenje prilepljeno na foru(ne uzmi me za rec)izwinjawam se kómsijama za haos.muz me je prewarió(to je nj stwari izbacila)za kupljenje stwari pozowite taj i taj br(njegow)Zamislila sam takvu situaciju.
Pozove je na kafu i onda joj kaže: "Jao, jesi li čula za onaj slučaj da je žena tvojih godina saznala ne samo da je muž vara, nego da ima i dete sa ljubavnicom? Pisalo u novinama ..."
Misim, u kojim novinama bi to pisalo, izuzev u crnoj hronici, i to jedino pod uslovom da je došlo do žestokog obračuna između aktera ove drame?
Ili bi pisalo u žutoj štampi - pod uslovom da je neki estradni trač.
Ali, ajde i da prevarena žena poveruje u foru sa novinama ... pa burno reaguje: "Ja bih mu nanu naninu!", a ti joj onda kažeš ... šta? I koja je tvoja uloga u svemu tome, uloga dobrog Samarićanina?
Zašto imamo potrebu da se mešamo u živote odraslih ljudi i raskrinkavamo tuđe laži?
Neko, ko ima 50, 60 i više godina, i živi u braku dve-tri decenije, skoro sigurno primećuje izvesne promene kod svog partnera, i najverovatnije žmuri na jedno oko jer je vrlo verovatno da se povodi ovde već spomenutom "logikom": a šta ću ja sama u ovim godinama ako budem insistirala na njegovoj odluci - ona ili ja?
Njihov brak - njihova stvar.
Takoe,ne dirajte moje krugove,pardon-trouglove...![]()
mnogi ni jednu ne mogu da nađu...a ovaj dvije ima..![]()